Banner

Nyerj bérletet vagy vacsorát!

Szerző: Jáborcsik András | 2019-07-24 19:46:00

A DVTK egy facebookos játékot hirdetett a szurkolók számára. Egy megosztással Te is meglepheted valamelyik barátodat egy éves bérlettel.



A játék leírása:


Hamarosan kezdetét veszi az OTP Bank Liga 2019/2020-as bajnoki idénye. A DVTK labdarúgói mellett készülnek a DVTK szurkolói is az új bajnokságra, hiszen közel ötszáz bérlet már gazdára talált a DVTK Stadion lelátóira. Ha szeretnéd meglepni barátodat egy éves bérlettel, most egy megosztással megnyerheted számára! Ha pedig már az új idényben is bérletes minden barátod, akkor sincs semmi veszve, hiszen szerencsés esetben egy közös vacsorát nyerhet kedvenc játékosával. Megosztásra fel!

A játékszabály nagyon egyszerű, hiszen nincs szükség másra, mint egy saját facebook profilra, egy megosztásra, valamint egy szintén saját profillal rendelkező ismerősre.

A játék menete

  1. Oszd meg a játékról szóló bejegyzést a Facebook-on
  2. Kommentbe jelöld meg annak a barátodnak a nevét, akit benevezel a nyereményjátékba (például: @Diós György)

Nyeremény

  1. A megosztásokban megjelöltek között 3 db éves bérletet sorsolunk ki az általa kiválasztott ultra- vagy napos oldali szektorba.
  2. Amennyiben a megjelölt személy már rendelkezik bérlettel, úgy övé lehet a közös vacsora az általa választott játékossal, amelyet a Creppy Palacsintaházban fogyaszthat el bérletes szurkolónk.

Sorsolás

2019. július 30., kedd 12 óra.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...