Banner

Miért nem bontják a borítékot?

Szerző: dfcwolf | 2016-07-07 14:00:00

A diósgyőri szurkolók érthető aggodalommal figyelik, többen hangot is adtak nemtetszésüknek, hogy az előzetesen közölt határidőben, majd a halasztott határidőben sem történt meg az új DVTK stadion kivitelezésére benyújtott pályázatok bontása. Ennek következtében késedelmet szenved a pályázatok kiértékelése, csúszik a nyertes pályázó kihirdetésének időpontja és mindenki tart attól, hogy a csúszások következtében a stadion nem fog elkészülni az ígért határidőre.


Az amigeleken.hu megkereste Pásztor Ervint, a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. ügyvezetőjét, és azt tudakolta, mi okozza a pályázatok bontásának csúszását. Pásztor Ervin azt a tájékoztatást adta a csúszások okára vonatkozóan, hogy a Közbeszerzési törvény értelmében a pályázati anyagot megvásárló vállalkozások a pályázati anyag beadásának határideje előtt élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy kérdéseket intézzenek a pályázat kiírójához, a kiíró pedig köteles választ adni a feltett kérdésekre.


A válasz összeállítása és megküldése automatikusan kitolja a pályázatok bontásának időpontját. Jelen esetben is ezt történt, vagyis az egyik lehetséges pályázó kérdéssel fordult a beruházással kapcsolatban, aminek következtében a pályázatok bontásának következő határideje július 15.-re tolódott.

Fontos elmondani, hogy a borítékbontásánának csúszása nem okoz csúszást a bontás tervezett szeptemberi időpontjában.


És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.