Banner

Glen Hanlon: A mi szurkolóink a legjobbak a ligában

Szerző: Jáborcsik András | 2018-12-31 15:18:00

A miskolci jégkorongsport egyik legizgalmasabb éve zárult le, hiszen a DVTK Jegesmedvék szintet lépett és a Tipsport Liga mezőnyéhez csatlakozott. A dvtk.eu-n interjút olvashatunk vezetőedzőnkkel, Glen Hanlonnal a tapasztalatokról és sok más egyéb témáról.

Az interjúból idézünk:

A Tipsport Ligában lassan megkezdődik az alapszakasz hajrája. Hogyan értékeli a szezon eddigi részét?
A szezon eddig a számításaim szerint alakult. A kezdetekkor tudtam, hogy legalább 20 mérkőzésre szükségünk lesz ahhoz, hogy hozzászokjunk a magasabb tempójú Liga sebességéhez. Az első válogatott szünet után nagyszerű meccseket játszottunk és kialakítottunk egy remek győzelmi sorozatot. A beszélgetésünk pillanatában ugyan ez a sorozat már megszakadt, de büszkék lehetünk ezekre a találkozókra.



Jelenleg azon a szinten tart-e a csapat, amit a szezon előtt célul kitűzött?
Hogy őszinte legyek a szezon előtt nem tudtam megjósolni, hogy pontosan milyen szinten fogunk tartani decemberben. Annyit mondtam a srácoknak, hogy szeretném, hogy jobb játékosokká váljanak mérkőzésről-mérkőzésre és ez a fejlődés töretlen legyen. Ez így is történt.

Úgy tűnik, hogy remek a kémia a csapat tagjai között, ami az edző munkáját is dícséri. Mit gondol az öltözői légkörről?
Ez 100 százalékig így van, remek a légkör, de ennek semmi köze nincs hozzám. A srácok nagyrésze már régóta ismeri egymást és remek vezéregyéniségeink vannak, továbbá egy nagyszerű személyiségű csapatkapitányunk van Magosi személyében. A srácok jól szórakoznak egymás társaságában.

Több mérkőzés utáni értékelésben is kiemelte, hogy a miskolci szurkolók rengeteget segítették a csapatot. Mit gondol a DVTK Jegesmedvék szurkolóiról?
Ők igazán nagyszerűek, úgy gondolom, hogy a mi szurkolóink a legjobbak ligában. Ahogy említettük a beszélgetésünk során a játékosaimnak kitűnő a hangulata és ez nagyban annak köszönhető, hogy a hazai meccseink remek hangulatban zajlanak.

Mit gondol Miskolcról, volt-e lehetősége körülnézni a városban?
Szeretem Miskolcot, több különböző ok miatt is. Szeretem, hogy jól lehet közlekedni, nem úgy mint például Budapesten. Egyedül élek itt és mindenem megvan, amire szükségem lehet, mint a Jégcsarnok, a boltok, szóval minden tökéletes számomra Miskolcon.


Elolvasom a teljes interjút a dvtk.eu-n >>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. abori
2018-12-31 22:38:35 Lila öves, Fanatikus tag
G.H.: "A rájátszásba való bekerülést még nem könyvelném el sikernek, hiszen ez az alapvető célunk." Na ez a hozzáállás az, ami a töretlen bizalmamat megalapozza Vele szembe. Bújjék mindenkinek!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...