Banner

DVTK - Mezőkövesd 1-0

Szerző: objektív | 2020-05-30 12:05:00

A járvány miatt kialakult kényszerpihenő után újra pályára lép a DVTK csapata hazai környezetben. Az OTP Bank Liga 26. fordulójában a Mezőkövesdet látjuk vendégül. A szigorítások, korlátozások lazítása folytán a mérkőzésekre már beengedik a szurkolókat, igaz, bizonyos feltételek vannak a távolságtartással és egyéb dolgok, szabályok betartásával kapcsolatban.

Érdekesnek és különlegesnek ígérkezik tehát lelátói szempontól is a szomszédok összecsapása, már csak a tabellán elfoglalt helyezések miatt is. Aki nem tud kilátogatni a meccsre, az a televízióban nyomon követheti, aki pedig eljut ma a stadionba, az mutassa meg, hogy foghíjasan is tud dörrenni az egyenes! Hajrá Diósgyőr!



OTP Bank Liga 26. forduló

Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (0-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 2255 néző. Játékvezető: Iványi Zoltán (Albert István, Buzás Balázs; Karakó Ferenc; Solymosi Péter).

DVTK: Danilović - Shestakov, Polgár, Szűcs K., Vági - Márkvárt, Iszlai - Hasani, Rui Pedro, Kiss T. - Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Mezőkövesd: Szappanos - Farkas D., Meskhi, Pillár, Vadnai - Szeles, Berecz Zs. - Pekár, Nagy D., Vajda S. - Jurina. Vezetőedző: Kuttor Attila.

Csere: Szeles helyett Karnitski, Pekár helyett Cseri, Jurina helyett Zivzivadze mind a 46., Nagy D. helyett Beširović az 57., Rui Pedro helyett Molnár G. és Ivanovski helyett Tabaković a 72., Vajda S. helyett Takács T. a 84., Hasani helyett Egerszegi a 87., Kiss T. helyett Korbély a 90+3. percben.

Sárga lap: Szeles a 10., Vajda S. a 40., Berecz Zs. a 45., Feczkó (a kispadon) a 45., Kiss T. az 56., Farkas D. a 75., Karnitski a 78., Meskhi a 81., Szapanos a 82., Takács T. a 85., Bukrán (a kispadon) a 90+4. percben.

Piros lap: Karnitski a 88. percben.

Gólszerző: Iszlai (1-0, 11-esből) a 83. percben



Feczkó Tamás: - Még nem vagyunk olyan szinten, mint amikor befejeződött a bajnokság, ezért be kell osztani az erőt, ha olyan szinten akarunk játszani, mint a második félidőben. Annak örülök, hogy ekkor a mezőkövesdi kezdő volt a pályán, és ellenük tudtuk bemutatni ezt a játékot. A kupadöntőben viszont sok sikert kívánok nekik!
A mérkőzés előtt is elmondtam, Szűcs Kornél nem ajándékba kapta ezt a lehetőséget, keményen megküzdött érte. Hozzáteszem, ha nem bíztam volna benne, vagy a társai nem bíztak volna benne, akkor biztosan nem kerül a kezdőcsapatba. Meghálálta a bizalmat, értékes tagja lehet a jövő Diósgyőrének.
A csapat célja, hogy a lehető legtöbb mérkőzést nyerje meg a hátralévő hétből. Az én személyes célom pedig az, hogy megközelítsem azt, amit a múlt héten elhunyt kiváló kosaras, és kiváló ember Sitku Ernő életében elért.


Kuttor Attila: - Egy héten belül a harmadik mérkőzésünket játszottuk, és jövő szerdán vár ránk a kupadöntő, ezért a meccsterv elkészítésekor sok mindent kellett figyelembe venni. A cserék egy része tervezett volt, a többi pedig a mérkőzés alakulásából következett. Mind a két csapat nyerni szeretett volna, ezért alakultak ki a lehetőségek a kapuk előtt, amiből nekünk egyet sem sikerült kihasználni. Egy kiegyenlített mérkőzésen egy 11-essel győzött a DVTK.



forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

343. sadab1*
2020-06-05 12:14:53 Fekete öves, Veterán
Nem kellenek! Elmúltak azok az idők...! Nem tudnának előrelépést jelenteni!
342. Jamie |Válasz erre: 339. dvtk-3534
2020-06-03 22:40:05 Barna öves, Fanatikus tag
Mondom úgy, hogy mindkettejükkel szimpatizálok, de nem tudom kellenek-e most nekünk. Futács nem sokkal (ha egyáltalán) jobb, mint Tabakovic és Elek kapcsán sem lennék biztos, hogy Iszlait azonnal kiszorítaná. Ahhoz meg mind a ketten brutál drágák, hogy ne legyenek meghatározó játékosok.
341. szombatondelelott* |Válasz erre: 340. 2017.
2020-06-02 14:54:12 Fekete öves, Veterán
Annyit tennék csak hozzá, hogy a Benfica-t kérném ellenfélnek.....olyan 2063-ig tart náluk a Guttmann-átok, akkor már nyerjük meg (nekik azóta nyolcból NULLA!) :-)

Meg annyit, hogy én sem Futácsra, sem Elekre nem haragszom. Egyikre sem lehet azt modani, hogy annyira nagyképű lenne. Futácsnál negatív a sérülékenysége (olyanunk már van Tabakovics személyében, bár őt is kifejezetten kedvelem, volt egy komoly (les)helyzete, meg egy gólt érő bepassza...csak nem lett gól), Elek pedig szerintem segíthet a fiataloknak, helyi kötődésűként.....és, ha nem is ő váltja meg a világot, életkoránál fogva, ha segít a fiataloknak, az csak mindenkinek jó lenne (neki is).
340. 2017. |Válasz erre: 339. dvtk-3534
2020-06-02 13:37:19 Piros öves, Fanatikus tag
nekem ők nem kellenek, akik a Vidibe nem játszanak azok itt még a kispadra se tudnának leülni :P viccet félretéve én sokkal inkább nézem a pályán Iszlait és Ivanovskit mint a két kifutott majmot Eleket és Futácsot, undorítóak ők már a szemeben és nem kell most nekünk ebbe a brigádba két ilyen nagyképű majom, annyira jó most az összhang hogy félek ők elrontanák. És tényleg nem jobb semmivel se Futács mint Ivanovski és Elek se jobb már mint Iszlai, remélem kacsa

Visszatérve a jövőre: Nem vagyok telhetetlen, de morcos leszek ha jövőre nem jutunk be az EL-döntőjébe...;)
339. dvtk-3534*
2020-06-02 12:56:32 Fekete öves, Veterán
tényleg ide tart F.M. és E.Á a vidiből ?
tegnap erre céloztak a jólértesültek az st. adásban ....
338. miskolci
2020-06-02 10:08:31 Barna öves, Fanatikus tag
Először is nagy gratuláció a csapatnak. Bevallom én is azok táborába tartoztam akik a mérkőzés előtt sorkiemelővel írta volna alá a döntetlent is. Úgy éreztem,hogy előrébb tart a Kövesd,de a srácok rámcáfoltak(sok ilyet szeretnék még megélni) Nem lehet elmenni a matyók szabálytalanságai mellett,nálam fityeszotoni magasságokat" értek el ezen a mérkőzésen. Mindezek összképe alapján bravúros három pontot szereztünk,ami nagyon jót tehet a csapatszellemnek és az egészséges,fegyelmezett önbizalommak a folytatásban. Jól néz ki a tabella,de még jobban az út amire rátértünk,és hosszú távon ez a fontosabb. A legnagyobb erősítés számunkra az lehetne(figyelembe véve lehetőségeinket) ha ez a keret együtt maradna a következő szezonban.
337. toki*
2020-06-02 09:47:22 Fekete öves, Veterán
Én amondó vagyok, hogy a csapatot mindenképpen egyben kell tartani. Jön Hegedűs az tuti. Én mindenképpen 1 fasza balbekket szeretnék látni ebben a csapatban. Ha az összejön, már pozitív.
336. sadab1*
2020-06-02 07:39:55 Fekete öves, Veterán
Én azt is megsüvegelem, h Feczkó bevállalta Szűcsöt annak ellenére, h Adukor tud belső védőt is játszani és ő ott volt a tarcsik közt tehát kezdhetett volna! Hajrá magyar foci!
Jövő héttől meg mindenki meg fogja kapni a 90 perces terhelést hisz rotálni kell. Mindenki bizonyíthat! Ebből a szempontból jól jött ami van, másmindenben persze nem!
335. sadab1*
2020-06-01 22:45:30 Fekete öves, Veterán
Szerintem élvezzük már ki a jelent hisz nemrég még kiesési gondjaink voltak! Iszlai nem a jövő? Persze h nem! És akkor Sesztakov, Ivanovski, Rui Pedro, Brkovic, Karan, stb.? Meg hogy kell még csatár meg szélső??? Ivanovski játszik, mögötte Tabak pont jó és akkor még Maki sehol! Sztem pont jó ez a keret most és jövőre, pláne ha marad Kiss, Brko és jön Hegedűs plusz bejelentkezett Szűcs! Meg ha vki lesérül /Tabak, Memolla/ egyből lapát! Hát nem! Tabak ha játszik, mindig benne a gól veszély, Memolla idővel kiszorítja, az amúgy nem rossz Vágit /ez jó egyébként nekünk is/, mert sokkal többet tud előre játékban, majd meglássátok /loki ellen milyen szél meghúzása és bepassz volt, se Tamás se Vági sosem tudott ilyet/. Ne legyünk már telhetetlenek, mert hirtelen az EL-ben lehet elfogynánk, aztán megint a kiesés ellen harcolhatnánk! Persze mehetünk néhány karikát a kupában, de a bajnokság előrébb való! Jó, h Feczkó higgadtan is nyilatkozik a stabil közép csapatról, nem ül fel az állandó bekérdezésnek!
2020-06-01 20:45:56 Fekete öves, Veterán
Összességében megérdemelten nyertünk. Bevallom, meccs előtt vereséget éreztem látva a 3 felkészülési meccsünket és Feczkó elbizonytalanodott nyilatkozatát illetően.
Hála istennek, játékosaink haraptak, akartak, akarták a győzelmet. Nem számít, hogy a Kövesd B kerettel kezdett, minőségi játékosaik vannak, ráadásul bizonyítani is akartak, úgyhogy nem nagyon volt ez könnyebb meccs így. Valamennyire igen de nem teljesen.
Egy piros elmaradt az elején, erre írtam Iványi törleszteni fog. Kaptunk is egy 11-est, ami egyébként abszolút jogos volt. Megérdemelt 3 pont a zsebben, nem hinném, hogy innentől kiesési gondjaink lennének, de azért vegyük komolyan és már csak azért is győzzünk ahányszor csak lehet.
Idegenben ebben a szezonban kimagaslóan jók vagyunk, döngetjük a rekordokat, itt az idő a tyúkolban megszerezni az első győzelmünket egy enervált fradi ellen. Reálisan nézve egy döntetlenre mindenképp jók vagyunk, de kellő koncentráltsággal nyerhetünk is. Utána jön a ZTE akit mindenképp ütni kell.
Brkovic remélem marad.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...