Banner

DVSC II. - DVTK tartalék 2-0

Szerző: Jáborcsik András | 2019-10-12 18:29:00

NB III. Keleti-csoport 10. forduló

DVSC II. - DVTK tartalék 2-0 (0-0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 100 néző. Játékvezető: Bálint Attila (Flinta Zoltán, Vrboszki Pál)

DVSC II.: Hrabina - Damásdi, Kovács R., Bene, Sárosi, Kónya, Bouoli, Gyönyörű, Pintér, Jankelic, Belényesi. Vezetőedző: Szatmári Csaba.

DVTK tartalék: Bukrán - Orosz D., Ivánka, Orosz M., Budaházi, Ternován, Kispál, Zsiga, Tóth B., Boros, Óvári. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Damásdi helyett Sármány az 54., Zsiga helyett Gazdag a 64., Kispál helyett Jónyer a 72., Sárosi helyett Szabó Á. a 76., Bouoli helyett Györfi a 87., Óvári helyett Nagy Z. a 87. percben.
Sárga lap: Jónyer a 76. percben.
Piros lap: -
Gólszerző: Sármány (1-0) az 58., Belényesi (2-0) a 61. percben.

Kulcspillanatok

59. perc: Sármány Kristóf fordult be a tizenhatos vonalánál es passzolta a kapuba a labdát, 1-0.
60. perc: Hazai szögletrúgás után Belényesi Csaba fejelt a diósgyőri kapuba, 2-0.

Értékelés:

Vég Csongor: - Érdekes mérkőzés volt. Nekünk nem volt elég a nulladik és az ötvennyolcadik perc közötti periódus, hogy a több nagy helyzetből lezárjuk a meccset. A hazai csapat azonban az ötvennyolc és a hatvanadik perc között eldöntötte a találkozót, mind ezt úgy, hogy addig helyzete sem volt. Nagyon fontos lesz, hogy megtaláljuk a válaszokat, hogy miért ennyire kétarcú a csapatunk egy mérkőzésen belül. Emelett a helyzetkihasználásunkat is hatékonyabbá kell tenni, különben nehéz lesz idén elérni a céljainkat. A hitünket és az önbizalmunkat nem szabad elveszíteni, mert annak a játéknak, amit mutatunk, igenis van jövője. Gratulálok a Debrecennek a győzelemhez!

Szatmári Csaba: - Úgy gondolom, hogy az első 10-15 percben nem futballoztunk jól, de a mérkőzés folyamán egyre jobban átvettük az irányítást. A második felidő második felében több gólhelyzetetet is kialakítottunk, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.


Az NB3 Keleti csoport 10. forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
5. kozak4
2019-10-13 22:41:26 Fehér öves, Lelkes újonc
AZ EGÉSZ UTÁNPOTLÁS EDZŐI KAR ALKALMATLAN,HOZZANAK OLYANOKAT ,AKIK A FELNŐTT FUTBALBAN MÁR LETETTEK VALAMIT AZ ASZTALRA.
4. mr-d |Válasz erre: 3. MertAkiDiósgyőőőri
2019-10-13 08:01:06 Fekete öves, Őstag
Nem derül ki, hogy az NB III-as edzői stáb mit tud. Senki nem hiheti komolyan, hogy minden korosztályban lesz olyan csapatra való gyerek, akik már 18-19 évesen megállják a helyüket a félprofi felnőttek között. Kb megye I-es szinten van a csapat. Egyébként a meccs előtt a DVSC II volt az utolsó előtti. Nem véletlen, ők is a fiatalokat játszatják. Pedig ők előrébb járnak UP nevelés terén, mégis rendre kiesnek a megye I-be a gyerekekkel, bár onnan meg kiemelkednek. Egyébként meg Diósgyőrben nem tanítják meg a gyerekeket a védekezés alapjaira sem, pedig ez tanulható lenne. Ez rendre megfigyelhető a felnőttek közé felkerülő játékosainkon. Mit akarunk így? Arra a szintre jutnak el a játékosaink, ami ösztönösen, a született tehetségükből futja, de semmi hozzáadott értéket nem kapnak a képzés során a futballszakmából, a tanulható dolgokból. A szülők egy dolgot tehetnek, ha van tehetség, akarat a gyerekben és profi focistát szeretnének, mihamarabb elviszik innen. Aki hobbi szinten el akar később focizgatni, nincs elég karakter benne, hogy megküzdjön a csapatba kerülésért, annak nagyon jó az itteni felmenő rendszer, még sikerélménye is lesz talán, el is hiheti magáról, hogy "futballista" lesz valamikor, amíg nem kerül versenyhelyzetbe.
2019-10-12 22:18:26 Fekete öves, Veterán
Ilyen nevetséges eredményekért felesleges a gázolajat pazarolni a buszból...

Amúgy most az összes játékosunk alkalmatlan a focira (akkor azok is akik idehozták őket) vagy az edző, edzői stáb alkalmatlan (azok is akik kinevezték)?
2. zorba*
2019-10-12 19:18:10 Fekete öves, Veterán
A középpályás Zsiga Máté nagyapja (Zsiga József) volt az encsi ÁFÉSZ elnök (később Abaúj Coop Zrt.).
2019-10-12 18:59:29 Fekete öves, Veterán
Csongi ideje lenne távoznod. Ezt a teljesítményt bármely drukker itt ugyanúgy lehozná.
Eddig ez a produkció egy nagy semmi 10 mérkőzés után.
Legkevesebb szerzett gól (bár az ózd együttesével ebben ugyanúgy állunk), legtöbb kapott találat. Legmagasabb 2.5 gól kapott gólátlag. Csak úgy szedjük a gólokat. Így kurva nehéz lesz bármi is. Mik azok a "célok", amiket érni akarnánk?
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...