Banner

Állatvédőket támogathatsz a liciteddel

Szerző: Jáborcsik András | 2020-10-21 19:12:00

A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány egy, a DVTK labdarúgó csapata által aláírt Adidas focilabdát valamint a DVTK Jegesmedvék játékosának, Vas Jánosnak az előző bajnokságban viselt, szintén dedikált mezét bocsátotta licitre.

Az Alapítvány ebben az évben még nem jogosult az adó 1%-os felajánlásokra, így adományokból kénytelenek működn, nagy szükségük van minden támogatásra. Ha szeretnéd, hogy Tiéd legyen a labda vagy/és a hokimez, nincs más dolgod, mint felkeresni az Alapítvány facebook oldalát és licitálni rájuk. A licit vasárnap este zárul.



Miskolc, sport, kóborkák, összefogás. Ezzel a négy szóval tudnám jellemezni a most induló licitünket.
Tudjátok, hogy a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány elsősorban Miskolc város gyepmesteri telepéről végez mentéseket illetve gazdásítja a bekerült kóborkákat. Nagyon nehéz évet tudhatunk magunk mögött, sok utcai mentést is felvállaltunk. Kiadásaink folyamatosan nőnek, miközben még nem vagyunk jogosultak az adó 1 % -os felajánlásra. Alapítványunk megkereste a DVTK labdarúgó és jégkorong csapatát, hogy jótékonysági licit keretében kérjen segítséget.
Mindkét csapat tagjai egy emberként mondtak igent, és támogatásukról biztosítva azonnal segítségünkre siettek. Természetesen a fotók elkészítéséhez szakértő segítséget is kaptunk, a mindössze hat hetes, gazdikereső Holly kutyusunk személyében.


A DVTK OTP Bank Ligában játszó csapata az Adidas labdát dedikálta, melyet most 20.000 FT-ért licitre bocsájtunk.

A DVTK Jegesmedvék TIPOS Extraligában játszó felnőtt csapata Vas János (a Jegesmedvék és a magyar jégkorong válogatott csapatkapitánya) 2019/2020-as szezonban viselt mezét dedikálta és ajánlotta fel licitünkre, melynek kikiáltási ára szintén 20.000 FT.


Licit zárása: október 25, vasárnap 18.00 óra


Licitálni a fotók alatt hozzászólásban tudtok, a tárgyra szánt összeg megírásával, licitlépcső nincs.
A licit nyerteseit üzenetben értesítjük.


Segítsetek, hogy a városi gyepmesteri telep lakói kaphassanak egy második esélyt! Bizonyítsuk be együtt, hogy ez a város valóban összefog a segítségkérőkért, hogy a sportnak valóban mérhetetlen ereje van!

Nagyon szépen köszönjük, ha megosztod!


Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány

Számlaszám: MME Alapítvány Raiffeisen Bank 12046119-01580295-00100001

IBAN: HU17120461190158029500100001

SWIFT: UBRTHUHB


Ha licitálni szeretnél, kattints ide és az Alapítvány facebook oldalán a fotókra kattintva add le licitedet >>>>>>>>


Az Alapítványról bővebben:

Alapítványunk non-profit szervezetként működik Miskolcon, ebben az évben még nem vagyunk jogosultak az SZJA 1%-ára, így jelenleg adományokból tartjuk fent Alapítványunkat, ebből fedezzük a mentések költségeit.

A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány elsődleges célja a Miskolci Állategészségügyi Telepre bekerült állatok mentése, gazdásítása. Évek óta kapcsolatban állunk a miskolci gyepmesteri teleppel, korábban a Miskolci Állategészségügyi Telep Kutyáinak Támogatói körében dolgoztunk azon, hogy a gazdátlan állatoknak otthont találjunk. 2016. januárja óta egyedüliként mi mentjük az állatokat a miskolci gyepmesteri telepről, egyetlen más miskolci vagy Miskolc környéki szervezet sincs jelen.

Munkánk eredményeként több, mint három éve nincs altatás a Miskolci Állategészségügyi Telepen és tevékenységünknek köszönhetően évente körülbelül 800 cica és kutyus gazdásodik vagy kerül befogadó szervezethez . Küldetésünk az elhagyott, bántalmazott, kóbor állatoknak adni egy második esélyt a boldog, teljes, gazdás élethez. Ideiglenes befogadóink segítségével a mentett állataink gyorsabban, problémamentesen tudnak beilleszkedni leendő családjukba.

Munkánkhoz egyik ilyen fedezeti forrásunk a Facebook oldalunkon indított villámlicit.




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...