Banner

A Békéscsaba halasztani szeretett volna

Szerző: amigeleken.hu | 2020-10-28 13:44:00

A csütörtöki Magyar Kupa meccs beharangozójában azt olvashatjuk a csabaiak honlapján, hogy mivel újabb játékosok produkáltak pozitív koronavírus tesztet, mindent megtettek annak érdekében, hogy a DVTK elleni kupameccset, és a szombati, Haladás elleni Merkantil Bank Liga mérkőzésüket is elhalasszák. Próbálkozásaik azonban nem jártak sikerrel, mert sem a miskolci, sem a szombathelyi klub nem járult hozzá a halasztáshoz.

Részlet az 1912elore.hu beharangozójából:


Nehéz, szinte lehetetlen helyzetben folytatjuk mind a bajnokságot, mind a MOL Magyar Kupa sorozatot, hiszen a koronavírus-járvány gyakorlatilag nullára redukálta csapatunkat. Ettől függetlenül azonban nyilván nem tehetjük fel a kezünket és jelen helyzetben azoknak kell legjobb tudásukat nyújtani, akik egészségesek, rendelkezésre állnak és lehetőséget kapnak.

Nem fogjuk tovább ecsetelni a helyzet súlyosságát, hiszen felesleges – aki meg akarja érteni, úgyis magáévá teszi az információkat. Egy szó, mint száz a jelenlegi helyzetben a DVTK elleni Magyar Kupa mérkőzésnek – az előzetes várakozások alapján – egészen más sansszal futhattunk volna neki, ám a rendelkezésre álló kerettel – nem megbántva ezzel bevethető labdarúgóinkat – sajnos a győzelmi esély gyakorlatilag nullára csökkent. Mindent elmond a szituációról az is, hogy a fogadási portálok fel sem vették a palettára ezt a mérkőzést, hiszen szinte százszázalékos eséllyel vendég győzelmet aposztrofálnak – így még esélyt sem adnak arra, hogy akár minimális odds-szal, de megtegye valaki a meccset. Nem fogunk senkit hiú reményekbe ringatni, tényleg nagyon nem jó a helyzet, hiszen a járvány az eddig szépen és szisztematikusan felépített rendszert teljesen romba döntötte. A kedden reggel elvégzett újabb PCR-teszten sajnálatos módon további pozitív eredmények is születtek, ezáltal az eddig is szűkösebb lehetőségeink, hogy finoman fogalmazzunk, az a bizonyos kétéltű hátsó része alatt van. Preisinger Sándor családi okok miatt nem lesz jelen a csütörtöki kupameccsen, szombaton azonban már csatlakozik a stábhoz és vasárnap a Haladás elleni idegenbeli mérkőzésen már ismét a kispadról irányítja a Lilákat – tekintettel arra, hogy letöltötte az egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását. A DVTK elleni mérkőzésen még Tököli Attila asszisztens edző ül a kispadon.

A Békéscsaba 1912 Előre vezetősége mindent megpróbált a soron következő mérkőzések halasztása érdekében, de erre nincs semmiféle lehetőség – tekintettel arra, hogy sem a DVTK, sem a Haladás nem tudja máshova beilleszteni a fordulót, így nem járultak hozzá az időpontok módosításához.


forrás: 1912elore.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

23. vebgy* |Válasz erre: 19. tamaskpt
2020-10-29 01:06:39 Fekete öves, Veterán
De utálom őket... :D
2020-10-28 22:40:07 Fekete öves, Veterán
Utólag még mindig elmosolyodom kicsit ezen a 13 nap alatt 4 meccsen.
Nem a Fradi vagyunk aki 3 naponta rangadókat játszik az NB1-ben meg nyomja a BL-t... :))
21. mr-d |Válasz erre: 20. betyarok
2020-10-28 21:49:48 Fekete öves, Őstag
Annyira felfutóban van a járvány, hogy csak idő kérdése, hol, mikor, melyik csapatnál
jelenik meg. A jelenlegi protokoll a halasztásra már komolytalan. Viszont a csapatok könnyen át tudják adni egymásnak a vírust, kizárólag orvosi szempontoknak kell dönteni, ki léphet pályára.
20. betyarok |Válasz erre: 13. gbacsi
2020-10-28 20:13:13 Fekete öves, Őstag
Nem tudjuk hova beilleszteni? Ebben az őrült magyar bajnoki tempóban, válogatott szünetekkel?
Ugyan...
Szerintem ez sportszerűtlen, attól független, hogy zűrzavaros a helyzet és komolytalanná válhat a bajnokság és kupa. Egy halasztás mindenkinek jár (na)
19. tamaskpt |Válasz erre: 18. MertAkiDiósgyőőőri
2020-10-28 19:52:25 Piros öves, Őstag
Így van. Meg lehet nézni az ún. Nemzet Csapatát, ahol a halasztás megtagadása és egy felforgatott, eleve rangon aluli csapat kifilézése után a csk-nak csak kamerák előtti csendre intős mutogatásra futotta a nagy sportszerűségből.
18. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 16. kanap
2020-10-28 18:55:21 Fekete öves, Veterán
Pláne ha fordítva lenne nekünk se halasztana senki, simán kiröhögnének és megaláznának.
17. mr-d |Válasz erre: 16. kanap
2020-10-28 17:55:15 Fekete öves, Őstag
Pont ezért nehéz a döntés, mert semmi garancia nincs arra, hogy a halasztott időpontban nem nálunk üti fel a fejét a vírus.
16. kanap
2020-10-28 17:44:56 Piros öves, Fanatikus tag
Megértem a Csaba helyzetét és együtt érzek velük. De mivel ez a helyzet, nincs más hátra mint továbbjutni. Az élet kegyetlen, nekünk is az lesz ha nálunk tör be a covid. A lőtéri kutyát sem fogja érdekelni, hogy milyen csapattal tudunk majd adott meccsre kiállni... Szóval gyerünk előre, amíg lehet, nem kell bocsánatot kérni ha esetleg nyerünk mert fordított esetben tőlünk sem kérne senki.
15. KáGábor* |Válasz erre: 13. gbacsi
2020-10-28 17:02:01 Fekete öves, Veterán
Arról nem is beszélve, hogy válogatott szünet jön hamarosan, ahol egyik csapat sem kifejezetten érintett...
14. vebgy*
2020-10-28 16:54:52 Fekete öves, Veterán
A szurkolóikra ráférne egy alázás...de egyébként ez a járvány szabályozás ( vagy maga ez a hisztéria is... ) egy RÖHEJ. Kinek mikor nem játszhat a fél kerete...hát jól elküldünk majd egy-két ilyen biztosan fertőző embert a Ratyihoz, mindjárt lesz aztán esélyünk ? Hát ne így már...

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...