Banner

Visszatért Diósgyőrbe a Miskolc Autó

Szerző: amigeleken.hu | 2021-09-08 19:39:00

Újra közös utakon a Miskolc Autó és a DVTK


A mai napon visszatért Diósgyőrbe a Miskolc Autó és a Volkswagen csoport. A DVTK és a Miskolc Autó közös története tíz évvel ez előtt kezdődött és az új együttműködésnek köszönhetően tovább íródik. A korábbi évekhez hasonlóan a labdarúgó szakosztály mellett a kosárlabdázók, a röplabdázók és a jégkorongozók, valamint az idei esztendőtől az egyéni sportolók is részesülnek a támogatásból. Az ünnepélyes bejelentésre a DVTK Stadion VIP termében került sor.



Nagyon köszönjük a támogatást és az együttműködést, örülök, hogy újra egy olyan világmárka választotta marketing-kommunikációs partnerének a DVTK-t, mint a Volkswagen Csoport - tette hozzá Sántha Gergely, a DVTK elnöke. - Ez a mostani együttműködés számomra különösen kedves, leginkább azért, mert a Miskolc Autóval és a Volkswagennel nagyon régóta dolgozunk együtt, az egyik első szponzorunk volt, akik fantáziát láttak a DVTK-ban. Ennek az együttműködésnek a kialakításában Sándor Attilának, a Miskolc Autó tulajdonosának is komoly szerepe volt. Jó érzés volt figyelni, hogy szinte egymás szeme láttára, egymás mellett nőttünk egyre nagyobbra. A DVTK egy regionális multisportklubbá vált, ahol több mint 3000 sportoló sportol és többszáz munkavállaló dolgozik, a Miskolc Autó pedig mára nem csak a régió, hanem az ország egyik legkomolyabb eredményekkel rendelkező autós vállalkozása lett, ehhez ezúton is gratulálok! Jó volt látni, hogy egymást támogatva tudtuk elérni ezeket az eredményeket. Fontosnak tartom, hogy a hasonló regionális, illetve miskolci cégek támogassák azokat a célokat, amelyek az egész régió fejlődését szolgálják. Ez a támogatás nem csak a labdarúgó csapat támogatását jelenti, hanem az egész DVTK-család támogatását, így az egyéni sportolóink és a többi látványsportágunk fejlődését is szolgálja. Azon leszünk a kollégáimmal együtt, hogy a Miskolc Autó és a Porsche Hungária lehető legjobban érezze magát ebben a partneri kapcsolatban.



Papp Zoltán, márkaigazgató említette a futball közösségépítő erejét, azt hiszem mi itt tudjuk miről beszél - zárta dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing igazgatója. - A futball itt Észak-Magyarországon, Miskolcon, Diósgyőrben szenvedély, hit, remény, vallás, de a futball mellett jelenleg másik 21 sportág is űzhető a DVTK-ban. Örülünk neki, hogy a Miskolc Autó az egész klub támogatója lett. Régóta hangsúlyozzuk, hogy a DVTK csak régiós összefogással lehet igazán sikeres, a Miskolc Autó az elsők között volt, akik mellénk álltak 10 évvel ezelőtt, és most is itt vannak, köszönjük a kitartást! Az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül a klub, örülök, hogy a DVTK marketing-kommunikációs ereje vonzó a Volkswagen és a Miskolc Autó számára is. A ma átadott autók a város, a régió mindennapi életének részei lesznek az utakon. Remélem, amikor az itt élők, itt dolgozók meglátják a DVTK címert az autókon, akkor büszkék lesznek, ez ugyanis a DVTK család sikere, annak a családnak, amelynek legfontosabb tagjai a szurkolók és a sportolóink, mind a 3000-en, de a klub fontos tagja a klub sokszáz munkavállalója és azok a szülök is, akik ránk bízzák a gyerekeiket, hogy nálunk sportoljanak!



forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. sadab1*
2021-09-09 22:26:27 Fekete öves, Veterán
Mindegy ezeknek, dől a lé, sportszakmai hozzáértés nix.
2. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 1. dvtk-3534
2021-09-09 11:24:36 Fekete öves, Veterán
Toyotával mi lett?
Maguktól mentek és kellett valaki?
Vagy kitették őket mert kellett a VW?
1. dvtk-3534*
2021-09-09 00:11:24 Fekete öves, Veterán
Úgy látszik a Toyota nem adja bármihez a nevét ...
Mondjuk világelső cég több eladott autóval mint a Vw ,
úgy látszik csak első osztályú csapatot támogatnak.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...