Banner

Újabb edzőváltás az NB II-ben

Szerző: amigeleken.hu | 2021-09-16 15:01:00

Sajtófigyelő - nb2.hu


Az nb2.hu számolt be róla, hogy újabb edzőváltásra került sor a másodosztályban. A Tiszakécske és a Békéscsaba után a Budaörs szakmai vezetése is úgy ítélte meg, hogy a rossz rajtot követően frissítésre van szükség a kispadon, ezért menesztette Márkus Tibor vezetőedzőt.

A Budaörs 1-3-4-es mérleggel, 10-18-as gólaránnyal jelenleg a tabella 16. helyén szerénykedik. A tegnapi meccsen hazai pályán szenvedtek 4-1 arányú vereséget a Szegedtől, úgy, hogy a félidőben még a hazai csapat vezetett.

A BSC honlapján a következő közleményt jelentette meg:


,,Már nem Márkus Tibor irányítja a csapatot.

A mai naptól már nem Márkus Tibor irányítja a budaörsi labdarúgócsapatot, a klub ugyanis felmentette az első csapat élén végzett munka alól a szakvezetőt.

Márkus Tibor a 2009/2010, valamint a 2010/2011-es szezonban játékosként erősítette csapatunkat.

Edzőként a 2015/2016-os szezontól csatlakozott klubunkhoz. Először Miskei Attila segítőjeként tevékenykedett, majd az ő távozása után néhány mérkőzés erejéig ideiglenes ő irányította a csapatot. Ezt követően Bognár György asszisztenseként dolgozott. Tavaly szeptemberben vette át vezetőedzőként az együttes irányítását, az előző szezonban nagyszerű teljesítménnyel a 6. helyen zárt vezetésével a BSC.

A klub köszönetet mond az elmúlt évek alatt elvégzett nagyszerű munkáért.

A csapatot ideiglenesen az eddigi másodedző, Rajnay Attila készíti fel."


Tovább az nb2.hu-ra >>>>>>>>


forrás: nb2.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...