Banner

Újabb edzőmeccse marad el a tartalék csapatnak

Szerző: Jáborcsik András | 2021-07-13 20:26:00

A DVTK lemondta a Kazincbarcika elleni felkészülési mérkőzést.


Eredetileg öt edzőmeccs volt betervezve a tartalék csapat felkészülési programjába, de a holnapra tervezett edzőmérkőzés immár a második, amely végül nem kerül lejátszásra.

Az "Elkezdte a felkészülést a DVTK tartalék" című, a dvtk.eu-n 2021. július 2.-án megjelent cikkben Zsivoczky Gyula, a DVTK tartalék vezetőedzője beszélt a keretben bekövetkezett változásokról, távozókról és érkezőkről egyaránt. Elmondta, hogy az öthetes felkészülési időszakra öt mérkőzést kötött le a szakvezetés. Az ellenfelek sorrendben a Kisvárda II, a Tiszaújváros, a Kazincbarcika, a Hidasnémeti és a Dabas együttesei (lettek volna).

Az első, a Kisvárda II. elleni felkészülési mérkőzés nem került lejátszásra. A zuhanyhíradó szerint azért maradt el a meccs, mert nem volt elegendő játékosa a tartalékcsapatnak, ugyanis több, korábban a felnőtt csapat keretében is helyet kapó labdarúgó nem fogadta el az ajánlatot, hogy a tartalékcsapatban szerepeljen a 2021-2022-es bajnokságban.

A nyitó felkészülési találkozón a DVTK fiataljai 2-1 arányú győzelmet arattak Tiszaújvárosban. A mérkőzés 40. percében a hazaiak közül Csoszánszki Dávid, míg a piros-fehérek közül Oláh Balázs is a kiállítás sorsára jutott.

A felkészülési mérkőzésen a Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Kispál T., Csatári G., Rostás A., Jónyer K. - Bernáth B., Molnár R. kezdőcsapat futott ki a pályára. Csereként lépett pályára Csáki D., Bencsik D., Holló P., Jaksi A., Kundrák G., Magyar L.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a tiszaújvárosi játékost 3, míg Oláh 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás barátságos, felkészülési mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

A kazincbarciakaiak honlapján, a kbsc.hu-n megjelent hír szerint a harmadiknak tervezett felkészülési mérkőzés sem kerül lejátszásra, ugyanis a DVTK az utolsó pillanatban lemondta a találkozót, így új ellenfél után kellett nézniük a kék-sárgáknak.

Mint az ismeretes, holnap 18:00-tól a DVTK II csapatát fogadtuk volna a Kolorcity Arénában, vendégeink azonban az utolsó pillanatban lemondták a találkozót, így a Kolorcity Kazincbarcika SC a szintén az NB3 Keleti csoportjában szereplő Putnok FC ellen lép majd pályára 10:00-tól.


A DVTK nem adott hírt a találkozó meghiúsulásáról.


forrás: dvtk.eu. kbsc.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. KáGábor*
2021-07-14 14:33:51 Fekete öves, Veterán
Nyugalom, a klub jó kezekben van. Meg lett mondva...
6. Cs Attila |Válasz erre: 5. objektiv
2021-07-14 13:28:14 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Így van, bocs ha félreérthető volt a fogalmazás.
5. objektiv |Válasz erre: 4. Cs Attila
2021-07-14 12:46:12 Fekete öves, Őstag
Mi a probléma pontosan? Mert nem igazán értem... Mi lett rosszul írva?
(szerk.: Ja, látom, te írtad el.)
2021-07-14 12:16:13 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Helyesírás sem megy ha ezeket a híreket olvasom.
Újabb.
2021-07-14 07:06:36 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Meglepetés nincs, marad mindenki a helyén, sőt még újjabb haverok csatlakoznak.2021 Diósgyőr.
2021-07-14 02:18:44 Fekete öves, Veterán
Nagyon örülök, hogy egyre nagyobb teret, hírverést kap II. csapatunk, innen jönnek majd fel a jövő nagyjai. Jó hallani az egyes pozíciók megszerzéséért, a csapatba jutásért folyó késhegyre menő - szenvedélyes, fiatalosan lendületes, ám mindig szigorúan sportszerű - csatákról szóló tudósításokat.

Kifejezetten bizakodó vagyok őket és fényes jövőjeket illetően, egyúttal szeretném kifejezni szűnni nem akaró, szinte gyermekien tiszta hálám, ámulattal vegyes tiszteletem azok elött, akik tevékeny részesei ezen - most még távolról csiszolatlannak tűnő, ám kétség kívül - unikális csapatnak. És nem a játékosokra gondolok, hanem a SZAKEMBEREKRE!

Köszönöm, még egyszer!
1. Jefhuj76
2021-07-13 22:16:07 Barna öves, Fanatikus tag
Mert kevesen vannak. Kevès a gyerek. Ès kedves Miklósunk elfelejtette azt is hogy majd a szezonban egyszerre lesz az Nb3 ès az NB 2 ès lejátszani se lesz egyszerű. De ugye egy edző meccsre se tudnak kiállni. Profizmus.. De majd hoz Zsivó embereket.. Ha m@r elzavarta a sok gyerek az èvek során.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...