Banner

TFSE-MTK - DVTK HUN-Therm

Szerző: amigeleken.hu | 2022-10-06 13:51:00

Tippmix Női NB I. A csoport, 4. forduló


Tippmix Női NB I. A csoport, 4. forduló

TFSE-MTK - DVTK HUN-Therm

Budapest, MTK Kosárlabda Csarnok, 2022.10.06. 19:00

Játékvezetők: Papp Péter, Nyilas István, Rácz Zsolt Róbert (Farkas János)


Csütörtökön 19 órától a TFSE-MTK a DVTK-Hun-Therm csapatát látja vendégül a bajnokság 4. fordulójában.


Völgyi Péter:

"Közeleg az Euroliga selejtező időpontja, de a csapattal még a következő bajnoki mérkőzésre koncentrálunk. Az MTK kiegyensúlyozott mérkőzést játszott a Sopronnal és elkapták a Csatát is. A hazai pályájukon fizikálisan erős, stabil ellenfeleink lesznek. Sikerült jól felkészülni a mérkőzésre, sérültünk nincs. A külföldiek játékosaink megérkeztek és az Euroliga selejtezőn már biztosan pályára lépnek. Szeretnénk egy győzelemmel hangolni az előttünk álló kihívásra."


A wbasket.hu-n Magyar Bianka, a TFSE-MTK vezetőedzője foglalta össze a szombati Csata elleni siker tapasztalatait és a csütörtöki találkozóval kapcsolatos várakozásait. Ebből idézünk:

A TFSE csütörtöki ellenfele a DVTK lesz. Folytatódik tehát az első hetek erőltetett ritmusa. Ugyanakkor eggyel több nap van a felkészülésre, mint múlt héten és már ez más ritmust kölcsönöz a munkának.

„Rengeteget jelent az a plusz, hogy nem szerdán, hanem csütörtökön van a meccs. A lányok megfelelően tudtak regenerálódni. Ugyanazt a tüzet szeretném a szemükben látni, mint a Csata elleni negyedik negyedben. Szeretnénk egy jó mérkőzést játszani a DVTK-val. Próbáljuk apró dolgokon alakítgatni a csapatot. Lesz szerkezetbeli változás is. Az a legfontosabb azonban, hogy mindenki kiadja magából azt, ami benne van és úgy menjen haza csütörtök este, hogy ne maradjon hiányérzete.”

– fogalmazott Magyar Bianka, aki a következő riválist az alábbiak szerint mutatta be:

„Jó szerkezetű csapat. Gyors kosárlabdát játszanak, indításból sok kosarat szereznek. Muszáj lesz megállítani, öt-öt játékra kényszeríteni őket. Bízom benne, hogy tudunk egy jó mérkőzést vívni a DVTK-val. Nehéz megítélni ellenfelünk formáját. Három náluk alacsonyabban rangsorolt csapattal játszottak eddig és a világbajnokságon szereplő két légiósuk még nem lépett pályára. Nincs nyomás a vállunkon. Én azt vallom, hogy az első győzelmet a legnehezebb megszerezni. Remélem, hogy szombaton ez a gát áttört és igazi csapatként megyünk tovább.”


Tovább a wbasket.hu-ra a teljes cikkre >>>>>>>>


forrás: dvtk.eu, wbasket.hu



Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

46. ScottiePippen |Válasz erre: 45. mandulak
2022-10-09 15:28:24 Citromsárga öves, Tag
"Simán nyerős" meccsre nem számítok egyik mérkőzésen sem. Verhető mindkét ellenfél, bár a Ramla kétségtelenül keményebb dió lesz. Tavaly EK-ban ugyanaddig jutottak mint mi, talán ez a legreálisabb mérőfok eddig.
45. mandulak
2022-10-09 12:05:37 Fehér öves, Tag
Euroliga selejtezőn a Ramlát simán kéne vernünk? Vagy az islehet necces? Mit tud egy izraeli csapat?
44. Karpfen |Válasz erre: 43. korxi
2022-10-08 21:00:18 Barna öves, Veterán
Úgy gondolom, hogy Sopron-szinten védekezünk az eddigi meccsek alapján. Meglátjuk, mit ér ez az EL selejtezőn és rögtön utána a Szekszárd ellen.
43. korxi
2022-10-08 20:50:02 Piros öves, Veterán
Úgy látszik hogy nagy dolog volt a Vasas legyőzése (az tényleg viszonylag sima volt) a miénknél sokkal szorosabb meccset játszottak a győr és a szekszárd ellen is
42. Karpfen |Válasz erre: 41. Mkosar
2022-10-08 20:02:56 Barna öves, Veterán
Egyértelmű, más azért a rendes lelátón. Ma a Pécset és a Győrt megszorongatták, kaptak egy csomó pontot. A Pécs irányítója nem egy nagy kaliber az első meccse alapján. A Győr pedig hangsúlyozza, hogy mennyire próbál figyelni a védekezésre, hát ma nem jött össze.
41. Mkosar |Válasz erre: 40. Karpfen
2022-10-08 19:01:55 Lila öves, Fanatikus tag
Köszi Karpfen, dobom ezt a vip törénetet. Üvegen meccset nézni??? Mintha ruhában zuhanyoznék....
40. Karpfen |Válasz erre: 39. Mkosar
2022-10-08 12:43:33 Barna öves, Veterán
Arra tippelek, hogy Te is eszed a cateringet, de nincs ülőhelyed, a VIP-teremből az üvegen keresztül állva nézed a meccset. Egyébként a sorsolásunk a 3 lehetséges variáció közül a legrosszabb. Talán 8-as lesz a rotáció. Másnap egy pihent csapat ellen játszunk. Mondjuk felkészülési időszakban is van ilyen gyakran, de az azért más. A kupa hétvégén viszont 3 egymást követő napon játszottunk, nem is akárhogyan. Ellenfelek? Hiába ismerjük talán a légiósaikat, a hazaiak neve nem mond semmit, de legfőképp az a bizonytalan, hogy mennyire állt össze a játékuk. Számomra teljes sötétség.
39. Mkosar
2022-10-08 07:38:00 Lila öves, Fanatikus tag
Ja és még valami, kérdezném hátha tudjátok. Lemennék a tornára, ez a vip állójegy mit takar? Álva nézed, hogy az ülő eszi a cateringet??
38. Mkosar |Válasz erre: 36. IEVVV
2022-10-08 07:32:36 Lila öves, Fanatikus tag
No már csak az hiányzik hogy hibákról 'csacsogjuk'. Talán jobb megközelítés, merre fejlődhet, teheti még hatékonyabbá, jobbá magát egy játékos. Én mindenkinek azt kívánom itt a portálon, az legyen a legnagyobb bajunk, hogy egy +20-as mérkőzés után, egymás véleményén vitázzunk.
Aktuális témát ajánlanék. El selejtezők következnek. Most úgy állunk hogy van 7-es rotációnk, mire lehet ez elég? Két mérkőzés, két nap alatt. Ellenfelekről tudtok valami kézzelfoghatót?
37. IEVVV |Válasz erre: 27. Elemér
2022-10-07 23:15:13 Kék öves, Fanatikus tag
U20 poszt gyakorlatilag értékelhetetlen, remélem EL-ben villoghatunk a kötelezô u20 nélkül. Egy irányító még nagyon kellene vagy valóban egy Shatori vagy Rachel Allison kaliberű megbízható iparos.

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...