Banner

Szerb bedobót igazolt az Aluinvent DVTK

Szerző: amigeleken.hu | 2021-07-08 10:23:00

Snežana Bogičević a DVTK új játékosa.


Szerb bedobó érkezik Diósgyőrbe. Az 1997-ben született szerb válogatott kerettag Snežana Bogičević a szlovén Celje csapatától igazol Miskolcra.

A 180cm magas hármas poszton játszó játékos a bosnyák, bolgár, szerb és montenegrói klubokat felvonultató Adriatic Ligában negyedik helyen végző egyesületben 14,4 pontot, 5,2 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt az előző évben.



Snežana a szerb Crvena Zvezda csapatánál nevelkedett, majd a következő két szezont játszotta Szlovéniában. A DVTK keretéből Aho Nina és Kiss Angi már ismerhetik, hiszen a 2017. évi U20 Európa-bajnokság negyeddöntőjében állt egymással szemben Magyarország és Szerbia korosztályos válogatottja.


Völgyi Péter sportszakmai igazgató:

Snežana az idei EB győztes szerb válogatott bő keretének tagja, a szlovén bajnokság legponterősebb játékosa volt az elmúlt idényben. Elsősorban 2-es és 3-as poszton számítunk a játékára, gólerősségére. A csapat taktikai reperoárjának kiszélesítésében fontos szerepe lesz.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

26. Elemér |Válasz erre: 25. Karpfen
2021-07-17 21:11:23 Kék öves, Fanatikus tag
Sajnos itt a habozás nagyon megy...
25. Karpfen
2021-07-16 18:37:14 Barna öves, Veterán
Pillanatig sem haboznék. Elengedném a Keyona-ügyet és letenném a voksot a helyettes mellett. Aztán a végén nehogy a két szék között a földre essünk.
24. Elemér
2021-07-11 21:16:43 Kék öves, Fanatikus tag
Én is teljesen egyetértek, Hayes nem kell ide, tucatjával lehet igazolni ilyen szintű játékost amerikából. Viszont nekem Tori személy szerint az egyik kedvencem volt, simán beférne ebbe a csapatba mind tudásban, mind emberként. Toriról nem lehet elmondani, hogy nem csapatjátékos, védekezésben pedig rengeteg szerzett labdája volt.... De sajnos ő nem fér bele a vezetés elképzeléseibe....
23. Karpfen
2021-07-10 14:34:17 Barna öves, Veterán
Most olvasom a Wbasketen, hogy Frindt Nikolett Zalaegerszegre tart.
22. Csabi K
2021-07-10 12:41:36 Kék öves, Tag
Egyetértek az előttem szólókkal Hayes-szel kapcsolatban.
Én sem szeretném ha továbbra is az én csapatom mezét hordaná.
Természetesen elismerem a tudását, egy nagyon jó játékosról van szó, viszont két olyan dolgot tett ami szerintem ebben a sportágban megbocsáthatatlan, számomra legalábbis mindenképp.
Szándékosan - maradandó - sérülést okozni egy játékostársadnak nálam az egyik, ha nem a leghitványabb dolog.
Emellett a saját csapatát is cserben hagyta.
Az esettel kapcsolatban egyébként Bill Russell klasszikusa jut eszembe:
"Emlékezz arra, hogy a kosárlabda a viselkedés játéka: ha eléred, hogy az ellenfeled másképp viselkedjen, mint ahogyan szokott legyőzöd."
21. Karpfen |Válasz erre: 20. burritos
2021-07-10 10:52:11 Barna öves, Veterán
Korábban én is leírtam, hogy szívesen látnám a csapatunkban Nagy Dorottyát. Viszont letettük a voksot hosszú távon Angi és Franka mellett, így szerintem sok lenne már harmadikként szinte ugyanazon a poszton. Bár Frankát elcserélném érte, de nem így működnek a dolgok.
20. burritos
2021-07-10 07:28:16 Zöld öves, Fanatikus tag
Sztem a két fiatal európai érkezése egy izgalmas projekt, motivált, formalhato, magas plafonnal bíró játékosok.
Keyonat már én sem tartanám meg, olvasva a véleményeteket, meggyoztetek.
Amúgy ha Tori nem volt csapatjatekos, Keyona 10szer nem volt az.
Azért ha már gazdaságos üzemmódban nyomjuk, hozhatnak a draftrol most kijött amerikait, lehetnénk egy izgalmas, fiatal, ambiciózus gárda.
Nagy Dorottya marad Tampaban?
19. Attila11 |Válasz erre: 11. Attilatop41
2021-07-09 23:41:12 Kék öves, Tag
Keyonát semmi pénzért sem tartanám meg! Nem vitatom, jó játékos, de, ha Tori nem csapatjátékos, hát ő még kevésbé. Sőt, Torinak elég jó mutatói voltak a lengyel bajnokságban. Keyonára visszatérve, a két hónapos eltiltását a szezon kezdettől fogja elkezdeni. nem csak az alapszakasz első körének, majdhogynem a teljes egészét hagyná ki, hanem az EK meccseket is, sőt, még edzésen sem vehetne részt, hiszen minden sporttevékenységtől el van tiltva, így más magyar csapat sem járna vele jobban. Bőven vannak legalább olyan jó játékosok még a piacon, ha nem jobbak! Ami pedig az emberi oldalát illeti, inkább ne mondanék semmit, mert egy hölgyről nem illik olyanokat mondani, amit leírnék. Én négyest hoznék, aki tud hármast is játszani és európait. Ne feledjük el a fiatal szabályt sem! Két játékosunk felel meg meg jelenleg ennek a szabálynak, Angi és Franka. Ha Keyona marad, ami nagy szakmaiatlanság volna véleményem szerint, kit ültessünk a padon? Melyik nagyon tehetséges játékosunkat? Én később hoznék egy magas embert. Bár a két nagy kedvencem nem valószínű, hogy befutna erre a posztra.
18. Karpfen
2021-07-09 20:38:17 Barna öves, Veterán
Én másképp látom, de semmi gond. Remélem, az új csarnokban majd személyesen is megvitathatjuk.
17. Csabi K |Válasz erre: 16. Karpfen
2021-07-09 20:19:05 Kék öves, Tag
Nem értek egyet.
Egyrészt szerintem Walker abszolút nem mondható rossz védő játékosnak.
Másrészt rengeteg clutch helyzetet oldott meg itt léte során, ami engem egyértelműen meggyőz vezér szerepéről.
Soha nem nyert kizárólag a csapatjáték bajnoki címet.. minden bajnok csapatnak volt egy vezére akiknek a kellő pillanatban helyén voltak a tökei.. ez nem azt jelenti hogy mindig jó döntést hoztak.. inkább hogy azokat a döntéseket más nem hozta volna meg helyettük.. úgyhogy számomra respect Tori és várom vissza.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...