Banner

Gyere, Segíts velünk és vegyünk együtt egy kutyaházat!

Szerző: dfcwolf | 2021-10-18 08:42:00

Csináljuk meg együtt!


Kedves Olvasóink, Szurkolótársaink, Állatbarátok!

Nemrég „szembejött velünk” a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány felhívása, amiben arra kérik az állatbarátokat, hogy segítsenek egy újabb beruházásban, ami az állatok érdekében és védelmében történik. Íme a felhívás:

Nem túl jól állunk a kutyaházak megvételét tekintve. Egy hete tettük ki, hogy szükségünk van 14 db rágásbiztos, fertőtleníthető kutyaházra, amelyek időtállóak és biztonságot, meleget adnak a mentett, gondozott kutyáknak. Egy ilyen ház a mellékelt oldallink alapján M-es méretű kutyaháznál 77 067 Ft + áfa nagy befektetés, viszont időtálló lenne. Egyedül Eperjesi Gábor segített eddig 35.000ft-os utalással, nagyon szépen köszönjük Neki! Mivel sajnos tartalék anyagi hátterünk nincs, így még össze kell gyűjtenünk a hiányzó összeget. Már éjszakánként egyre hidegebbek vannak, így kezdünk aggódni. Számítunk Rátok nagyon! Kérjük, segítsetek!


Az olvasótáborunk mindig segített és a kezdeményezéseink mögé állt, bármilyen jótékonysági felhívást tettünk közzé, osztottunk meg. Arra gondoltunk, hogy nagyszerű lenne, ha az amigeleken.hu közössége is tudna venni egy kutyaházat a szurkolótársak segítségével, és ezzel támogatná azokat a srácokat, akik valóban óriási energiákat ölnek az állatok mentésébe. Szeretnénk az olvasóink segítségével összegyűjteni a pénzt. 77000 forint + ÁFA ennek a kutyaháznak az ára. Ennyit gyűjtünk és 10 000 forinttal mi rögtön beszállunk indításképpen. Nem akarunk licitháborút nyitni és nem kérünk senkitől nagy összeget – de természetesen ennek sincs akadálya.

Annyit adj bele, amennyi nem jelent terhet és csináljuk meg ezt együtt. Mutassuk meg, hogy ez a közösség mire képes. Ha akarod, közzétesszük majd a listát, hogy kik segítettek ebben az ügyben. Ha nem akarsz szerepelni rajta, azt is megértjük és nem tüntetjük fel a neved.

Utalhatsz bankszámlára vagy paypal-ra is. Tudjátok, mi is mindig tartogatunk meglepetést. Azok között, akik segítenek összegyűjteni a pénzt, amigeleken.hu bögréket sorsolunk ki, amiből a készítésnél a limitált darabszám miatt már csak pár darab maradt a birtokunkban. Szóval hajrá! Segítsetek! Amint összegyűlt a pénz, leállítjuk a gyűjtést.


Tudsz utalni Emődi Zoltán szerkesztőnk bankszámlájára: K&H Bank. Számlaszám: 10205000-08481531 Közlemény: KUTYAHÁZ
Vagy tudsz Paypalon keresztül is támogatni minket, ahol 1000, 2000 és 5000 forintos támogatásra van lehetőség. A DONATE gombra kattintva.

Csináljuk meg együtt!


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2021-10-15 19:38:14 Zöld öves, Lelkes újonc
Szép kezdeményezés! Remélem minél többen beszállnak akár jelképes összeggel is.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...