Banner

Rokaly Szilárd is távozik a Jegesmedvéktől - hazatér Erdélybe

Szerző: amigeleken.hu | 2021-07-05 12:13:00

Sajtófigyelő - jegkorongblog.hu


"Rokaly Szilárd miskolci kalandja véget ért" címmel adta hírül a jegkorongblog.hu, hogy távozik a DVTK Jegesmedvéktől az erdélyi hokis.


A 23 éves csatár 1 év szlovák bajnokság után 3 szezonra szóló megállapodást kötött az Erste Liga-bajnok Csíkszeredai Sportklubbal.

Az SC Csíkszereda bejelentette Rokaly Szilárd hazatérését. A Gyergyószentmiklóson született jégkorongozó 2015 és 2017 között az Ifj. Ocskay Gábor JA-nál edződött, majd csatlakozott a Sportklubhoz, ahol mindhárom Erste Liga-szezonjában a legponterősebb hazai játékosok közé tartozott, az eddigi utolsóban az alapszakaszt és a playoffot együtt számolva félszáz egység fölött termelt. A 2020/21-es idényben a DVTK Jegesmedvékhez igazolt, az Extraligában 47 mérkőzésen 8 gólt lőtt és 12 gólpasszt osztott ki, különösen az idény elején teljesített kiemelkedően.



Rokaly Szilárd most visszatér a Sportklubhoz, ahol ismét együtt játszhat bátyjával, a szerződését nemrégiben meghosszabbító Rokaly Norberttel.


A Csíkszeredai Sportklub posztja az átigazolásról:

Kedves szurkolók!

Amit mindannyian vártunk és akartunk megtörtént!

Rokaly Szilárd a következő három évben újra kék fehérben!

Mind közelebb és közelebb kell kerüljünk ahhoz, hogy elérhessük a céljainkat, a három trófeát! Ehhez nincs másra szükség, mint arra, hogy legjobbjaink újra Klubbos mezt öltsenek. Ejsze közelebb kerültünk

Bemutatni Rokit nekünk nem kell, csak élveznünk kell a játékát újra, reméljük zsúfolt lelátók előtt.

Előre, előre és csakis előre!

Isten hozott haza Rokaly Szilárd!

Mindent meg akarunk nyerni!

"Örvendek, hogy újra itthon játszhatok!

Nagyon várom már, hogy együtt ismét nagy dolgokat vigyünk véghez!"

Hajrá, Sportklub!


forrás: jegkorongblog.hu és Csíkszeredai Sportklub facebook oldala

fotó: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2021-07-09 11:06:35 Fekete öves, Veterán
http://www.jegkorongblog.hu/2021/07/09/reszegh-tamas-ujra-a-sportklubban/#post-355564

Ujabb tavozo.
8. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 7. laca
2021-07-06 04:18:44 Fekete öves, Veterán
"Mindezt megtetőzi a bizonytalanság. A szlovákok is mondatnának valamit, de őszintén szólva eddig sem voltunk favoritok, jelen helyzetben pedig kb. arra leszünk jók hogy agyonverjenek."

... pláne úgy, hogy a Liptószentmiklós rákapcsolt egy magasabb fokozatra, és igazolgatnak jobb neveket is.
Már nem gondolom azt, hogy a Liptó újra a liga pofozógép csapata lenne, akiket 10-0-ra is gond nélkül agyon lehet verni néhanapján.

http://www.jegkorongblog.hu/2021/07/02/uj-logo-es-uj-topjatekosok-liptoszentmikloson/
7. laca |Válasz erre: 6. Geotic
2021-07-06 00:26:39 Lila öves, Fanatikus tag
Lehet, hogy Neked vannak háttér infóid, de sajnos nekem is jön le jelen pillanatban, hogy nincs (elég) pénz arra, hogy az elmúlt években megszokott színvonalú keret legyen Miskolcon. (Értem ezalatt a három szlovák évet + az előtte lévő négy-ötöt.) Ez a fiatalítás jelszó tipikusan pénzhianynal szokott előjönni, és ezt egyébként sztem csak a megnyert döntő után kezdték kommunikálni. 2-3 játékost enélkül is be lehetett volna építeni, többet meg sztem nem lehet egyszerre anélkül, hogy az az eredményesség rovására ne menjen. Ugyanezt a pénzhianyt jelenti nekem a stáb szétesése is, sőt Láda GM kinevezése is...

Mindezt megtetőzi a bizonytalanság. A szlovákok is mondatnának valamit, de őszintén szólva eddig sem voltunk favoritok, jelen helyzetben pedig kb. arra leszünk jók hogy agyonverjenek. Erre nekik sincs szükségük, a szurkolóknak sem, de az MJSZ-nek sem. Attól nem leszünk az ország hoki fővárosa vagy második legjobb csapata, ha 5-6 gólokkal kapunk ki egy külföldi bajnokságban. Akkor jöjjünk vissza és építsünk csapatot meg csináljunk 3 éves projekteket itthon. Itthon is sz*pni fogunk elején akkor meg minek járjunk érte a szomszédba, hogy még fizessünk is érte? :(

De még egyszer: remélem Te többet tudsz erről és minden rendben lesz, lesz rendes csapat, stáb, célok stb.
6. Geotic |Válasz erre: 5. Jefhuj76
2021-07-05 23:07:02 Piros öves, Őstag
Ne haragudj, de ezt a hozzászólásodat nem tudom értelmezni.
Mi lett volna ha up szinten nem nyernek bajnokságot?
Az égvilágon semmi, ha csak negyedik helyezett lett volna az U-21, akkor is ugyanaz a 4-5 játékos kapná meg a lehetőséget a következő szezonban, mint így.
Mit értesz azon, hogy "kit csapnak be"?
Mit értesz azon, hogy ez egy nagy hantázás?
Ugyanis én valami olyasmi nyilatkozatot olvastam, hogy sok magyar játékossal, sok saját neveléssel, sok fiatallal megyünk neki a következő szezonnak akárhol indulunk is.
Úgy tűnik pont ez lesz mi ebben a hantázás?
Arról nem is beszélve hogy a keret felét még nem is ismerjük, de szerintem Nika és Walker nem véletlenül maradtak itt és Kiss Roland sem véletlenül igazolt ide.
5. Jefhuj76
2021-07-05 14:07:13 Barna öves, Fanatikus tag
Azt nem tudom hogy mi lett volna ha up szintén nem nyernek bajnokságot. Mert most e mögè bújnak hogy majd a fiatalokkal... Ezzel kit csapnak be? Senkit mert ez így csak egy nagy hantázás.
4. korxi |Válasz erre: 3. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-07-05 13:49:45 Piros öves, Veterán
A szlovák ligát gyakorlatilag már az előző szezon végén el lehetett feljteni. Ezek a távozások is azt erősítik meg, ami amúgy is nyilvánvaló.
2021-07-05 13:29:51 Fekete öves, Veterán
Egyetertek az elozo kettovel.
Lesz itt keret? Mikor es kikkel?

Minden tavozot megertek, ha a bizonytalansag helyett olyan csapatba megy, akik biztosan szerepelni fognak osztol valahol.
Mi meg. Erste ligaba neveztunk egyaltalan? A totok mikor fognak donteni? Nehogy aztan ket szet kozott a pad ala essunk.
2. 555wrc
2021-07-05 13:12:21 Fehér öves, Újonc
Továbbra is az a kérdés hogy ki fog itt játszani? Egy Magosi- Vas-Rokaly triót nem lehet pótolni u21-es gyerekekkel! Plusz a négy légiós is egy nagy lutri
1. Jefhuj76
2021-07-05 12:46:11 Barna öves, Fanatikus tag
Akadémia Tao. Ennek ellenére nem jó irányba mennek a dolgok. Mert lehet itt beszélni a fiatalitásról. Amikor ennyire ezt akarnak akkor nincs lóvè.. Meg el is. Lett basz.. a az elmúlt jó pár èv ebböl a bezzeg amikor csarnok se volt meg kèzzel hordtak le a havat dumával már nem lehet èrvènyesülni. Kicsit elfáradt már Egri Pista bácsi is.. Ideje lenne lehet háttèrbe vonulni mint id Ocskaynak Fehèrváron
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...