Banner

Kapust igazoltunk - Póser Dániel a DVTK játékosa

Szerző: amigeleken.hu | 2021-06-16 14:36:00

A 31 éves Póser Dániel személyében tapasztalt kapust igazolt a DVTK.


A 31 éves Póser Dániel személyében tapasztalt kapust igazolt a DVTK, aki tavaly az élvonalban is bizonyította, lehet számítani a bravúrjaira.


Egy pillanatig nem gondolkodtam a válaszon, amikor a DVTK bejelentkezett, és nem kell különösebben magyarázni, hogy miért így döntöttem - mondta Póser Dániel. - Elsődleges célként azt fogalmaztam meg, hogy közösen visszajutassuk a DVTK-t oda, ahová való, az élvonalba. Ehhez minél jobb teljesítménnyel szeretnék hozzájárulni, így hálálva meg azok bizalmát, akiknek köszönhetően Diósgyőrbe kerültem. A gyors beilleszkedést segíti, hogy több ismerőst is találtam az öltözőben, és a szakmai stáb tagjaival is jól ismerjük egymást.



Póser Dániel egyéni teljesítményét tekintve remek idényt tudhat maga mögött, hiszen a Budafok egyik erőssége volt - mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - Kapusposzton szerettünk volna váltani, és a stábbal egyetértésben Póser Dánielre esett a választásunk. Dani már juttatott fel csapatot az élvonalba, hiszen ő védte a BMTE kapuját, amikor a másodosztályból sikerült fellépniük az NB I.-be.


Póser Dániel szülővárosában, Debrecenben nevelkedett, 2009 februárjában egy Ligakupa-mérkőzésen mutatkozott be a DVSC első csapatában, ahol akkoriban Kondás Elemér irányította a szakmai munkát, az egyik játékostársa pedig Igor Bogdanović volt. A következő három és fél évben kölcsönben a fiókcsapatnak számító Létavértes színeiben folytatta, majd Kazincbarcika érintésével lett a Békéscsaba játékosa. Két év után elfogadta az élvonalba feljutó Vasas ajánlatát, ahol a Magyar Kupában védett, az OTP Bank Ligában azonban csak a kispadon ült. A több játéklehetőség reményében Budafokra igazolt, ahol a második évben feljutott csapatával az élvonalba, és 23 mérkőzésen védte a piros-feketék kapuját. Teljesítményére nem egyszer kapta fel a fejét a közvélemény (októberben és decemberben ő mutatta be a hónap védését), bravúrok sorozata fűződik a nevéhez.

Póser Dániel miután megfelelt az ilyenkor szokásos alapos orvosi vizsgálaton, aláírta szerződését, és szerda délután már edzésre jelentkezik Diósgyőrben.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

33. betyarok |Válasz erre: 25. zorba
2021-06-17 20:39:12 Fekete öves, Őstag
Sajnos mi már évek óta akkor lazulunk és élvezzünk amink van, amikor nincs meccs.....
32. tamaskpt |Válasz erre: 30. zorba
2021-06-17 14:28:04 Piros öves, Őstag
Fel fognak ők vonulni máshol, nem lepne meg, ha pl. Gyirmóton a teljes hosszú oldalt megkapnák. Ha valakiket, hát őket nem izgatja a hiányunk.

Hozza ki a maximumot ebből aki akarja, nekem amit nem fog idén adni az M4 Sport élőben, az kimarad. Jobb dolgokra is ki tudom adni a pénzem.
31. tamaskpt |Válasz erre: 29. Basturapete
2021-06-17 14:26:25 Piros öves, Őstag
Szeged, Szombathely : földrajzi táv bejátszik a túrakedvbe. Fernando idején mi is elég foghíjasan jelentünk meg a Perint parton...
Győr, Csaba: nincs rendes utazó táboruk (ha utóbbit Debrecen se képes megmozgatni, akkor micsoda...?)
Nyíregyben reménykedem, de pl. a '16-os felhypeolt NB3-as meccsünkön se voltak túl nagy számban.
30. zorba* |Válasz erre: 29. Basturapete
2021-06-17 13:43:40 Fekete öves, Veterán
A nyíregyháziak is felfognak vonulni ellenünk a "hagyományok" tisztelete okán. Az pl. egy nagyon f@sza kis meccs lesz majd Miskolcon.

Lesz legalább olyan hangulat, mint egy Felcsút, Paks, Kisvárda, Mezőkövesd, MTK, Gyirmót elleni mérkőzésen. ;-)

Meg a legtöbb leendő ellenfelünknek sz@rabb stadionjai vannak. Mind az ellenfél csapatok, mind a szurkolóik szívesebben jönnek Miskolcra, már csak a körülmények és a "stadiontúra" miatt is.

Igazából az NBI magát szívatta meg a DVTK kiesésével (Pl. a fradi tábor hová fog ezután idegenben vidéken felvonulni?), az NBII meg nyert egy kis infúziót a Diósgyőrrel.

Nekünk meg nincs mit szépíteni: kiestünk az NBI-ből, NBII csapat lettünk. A következő szezonban ebből kell kihozni/kihoznunk a legjobbat.
29. Basturapete |Válasz erre: 27. tamaskpt
2021-06-17 12:43:44 Narancs öves, Tag
Tényleg nem kötekedni és mindenáron ellentmondani szeretnék, de azért egy szombathelyit, szegedit, békéscsabait, győrit még ezen a szinten is jobban megmozgat egy Diósok elleni meccs, mint egy vasárnap esti 'barcikai túra. Mondom ezt úgy, hogy minden tiszteletem 'barcika városáé. ;)
28. Basturapete |Válasz erre: 23. tamaskpt
2021-06-17 12:41:13 Narancs öves, Tag
Szerintem nincs teljesen igazad.

Nagyon féltem attól, hogy a "magyar út" következtében Antal a víz felett marad és azt a rengeteg hibát amit a korábbi években elkövetett kikerüli úgy, hogy azért lesz itt, mert magyar. Ezzel szemben tegnap Benczés egyértelműen kimondta, hogy azon a poszton IS változtatni szeretnénk. Bukrán NB2-es szinten véleményem szerint tökéletes második számú kapusnak, ha pedig Danilovicból még lehet egészséges focistát csinálni, akkor ott meg is vagyunk.

Drazic. Benne egyértelműen több van, mint amit az elmúlt egy évben itt mutatott, de ha már nincs magyar papírja, akkor menjen és kapjunk érte egyáltalán valamit.

Vadnai. Szerintem még NB1-ben is egy abszolút használható játékos. Normális alapokkal (MTK), játszott azért komolyabb meccseket a Lokiban. Ballábas és több poszton bevethető (balhátvéd, középhátvéd, védekezőközéppályás). Van rutinja, az NB2-ben nagy érték.

Szeles. Ha az Iszlai, Busai, Tóth Barna szintű középpályások elbaszhattak itt éveket nulla teljesítménnyel, sörhassal, akkor egy a régióból érkező srác is kaphat egy esélyt. Van arra jó példa, hogy valakiből az itteni közeg extra motivációt és ezzel plusz teljesítményt vált ki (Lakatos Béla, Katona Attila) szóval, ha mondjuk a 38 meccsből 5-10 meccsen tudja majd tehermentesíteni Márkvártot, Oláh Bálintot, akkor már nyertünk vele és gondolom nem annyit visz majd haza mint Iszlai.

Vajda. Nem akarok visszakeresni, de amikor kiesett a Balmaz, tuti volt olyan komment akár itt is, hogy őt kell leigazolni. Ha emlékeim nem csalnak, akkor talán Ő és Sigér voltak a legkeresettebb játékosok akkor az 'újvárosnál. Azt aláírom, hogy nem egy Ronaldo, de ami rémlik róla, hogy Kuttornál amikor beszállt általában tudott hozzátenni. Van benne sebesség, nem is labda ügyetlen.

Mindent összevetve, ha ez a csere tényleg valid, akkor ebből most kihoztuk a maxot. Na nem az Augustot, hanem amit ellenértékként lehetett kapni egy Antalért és egy számunkra jelenleg sajnos ballaszt Drazicért. :)
27. tamaskpt |Válasz erre: 25. zorba
2021-06-17 11:32:58 Piros öves, Őstag
"Az ellenfeleink többségénél is lesz annyi vendégszurkoló, mint az NBI-es csapatok legalább felénél."
Nem tudom, te mennyi időt töltöttél NB2-es meccseken, nekem a barcikai kötődésem miatt kijutott pár az elmúlt években. Nagyon kevés csapatnak van rendes utazó tábora - és itt a tízen-húszan megjelennek, zászlócskát kitesznek, majd pár óbégatáson felül kussolnak kategóriát nem veszem ide -, ráadásul a földrajzi távolság az egyik ilyent, a Haladást is kiheréli. Vasasosok lesznek kb. a szektor harmadában, a Nyíregy ha összekapja magát akkor ugyanez de ott is csúnyán elfogytak, a többiek csak lézengeni fognak, vagy konkrétan üres lesz a vendég.
26. dvtk-3534*
2021-06-17 10:26:54 Fekete öves, Veterán
Ha már úgy is kis loki leszünk lassan gondolom küszöbön áll a kooperációs szerződés megkötése is a DVSC vel.
Lehet tényleg nyernénk vele és egy forintunkba se kerülne....
Attól H van ilyen szerződés még nem kötelező játszatni is a jogosult fiatalokat mindenáron. Csak a lehetőség lenne meg rá.
25. zorba*
2021-06-17 09:26:47 Fekete öves, Veterán
Egy kicsit legyetek már légyszíves türelmesebbek. Kondás tudja mit csinál, nyugi.

Én is arra számítok, hogy gyorsan visszakerülünk az NBI-be.

Nekem szimpatikus az új szakmai stáb, jónak tartom azt az irányvonalat is, hogy igyekeztek több borsodi kötődésű játékost is beépíteni, illetve további fiatal magyar játékosokra kívánnak építeni. Azt is tudomásul kell venni, hogy nem minden magyar futballista akar Miskolcra költözni, ez van.

Jó eséllyel egy támadó, helyi kötődésű, szerethető csapatunk lesz.

Az ellenfeleink többségénél is lesz annyi vendégszurkoló, mint az NBI-es csapatok legalább felénél. Végre fair jegyárak vannak az ország egyik leggyönyörűbb stadionjában.

Valószínűleg a jövőben többet fogjuk győzni látni a csapatunkat, mint az elmúlt 5 évben, amikor is mi voltunk az NBI lábtörlője. /Több ok lesz az ünneplésre, italfogyasztásra :-)/

Szerintem itt az ideje egy kicsit lelazulni, jól érezni magunkat és élvezni azt amink van. Mert igazából mi, a szurkolók vagyunk a Diósgyőr, a többi csak körítés.
24. Peter1980
2021-06-17 03:39:38 Fehér öves, Újonc
Héten màr ha minden jól megy bejelentik a csomag cserét. Vadnai- Szeles - Vajda érkezik. Drazic- Antal távozik.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...