Banner

Pályán az utánpótlás - labdarúgás

Szerző: Jáborcsik András | 2021-04-20 16:25:00

Sikeres hétvégét tudhat a háta mögött a DVTK labdarúgó utánpótlása.


Sikeres hétvégét tudhat a háta mögött a DVTK labdarúgó utánpótlása. A tartalék az NB III-ban folytatta remek sorozatát, az U17-es együttes pedig a Ferencváros otthonából hozta el a bajnoki pontokat. Az U15 és az U14 a Paksi FC-t fektette kétvállra hazai körülmények között.

Kattints a pirossal kiemelt meccs eredményekre és olvasd el a bővebb összefoglalókat a dvtk.eu-n!


U17: FTC - DVTK 1-3 (1-3)

Már az első negyvenöt perc során kialakult a végeredmény a DVTK U17-es találkozóján, amelyet a Ferencváros vendégeként játszottak le Bém Gábor fiai. A zöld-fehérek ugyan a tizedik percben előnyhöz jutottak, de ezután előbb Fercsák Róbert egyenlített, majd Balázs Patrik duplájának köszönhetően a Diósgyőr magabiztosan nyerte meg a mérkőzést. Az U17-es csapat zsinórban a harmadik összecsapását nyerte meg.


U15: DVTK - Paks 3-1 (1-0)

Remek ritmusban és elszántan futballozott a DVTK U15-ös csapata a Paks elleni, szombati bajnoki mérkőzésen. Kovács Ádám együttese a szünetre egygólos előnyt szerzett, de Homenszki Ronáldó találata után a második félidőben Sáreczki Szabolcs is betalált, valamint Homenszki meglőtte a másodikat is. A Paks ezután ugyan szépített, de a DVTK U15 győzelmét így sem fenyegette veszély.


U14: DVTK - Paks 4-3 (2-1)

Négy gólt lőtt, mégis szoros csatában tudta megszerezni a három bajnoki pontot a DVTK U14-es csapata. A piros-fehérek hazai környezetben hátrányba kerültek, de aztán fordítottak a Paksi FC ellen. A vendégek azonban szívósan küzdöttek, ezért teljesen megnyugodni csak a lefújás pillanatában lehetett.


Ide kattintva megnézheted a lánycsapatok eredményeit is >>>>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...