Banner

Pályán az utánpótlás - labdarúgás

Szerző: amigeleken.hu | 2021-03-22 15:54:00

Nagyszerűen szerepeltek az elmúlt napokban a DVTK utánpótlás csapatai.


A DVTK utánpótlás csapatai a következő eredményeket érték el az előző héten.

Ha a pirossal kiemelt meccseredményre kattintasz, a dvtk.eu-n elolvashatod a bővebb összefoglalókat és megtekintheted a tabellákat is.


U19: DVTK - Paks 5-1 (2-1)

Jobban kezdett a Paks korosztályos csapata, de a meccs előrehaladtával a DVTK U19 egyre nagyobb mezőnyfölényben futballozott a szombati bajnokin. A zöld-fehérek szereztek vezetést, amit még a szünet előtt megfordított Vincze Richárd együttese. A fordulás után pedig már csak a diósgyőriek találtak az ellenfél kapujába, így meggyőző sikerrel zárták az összecsapást. A Paks elleni mérkőzésen Jurek Gábor és Molnár Roland is duplázott, rajtuk kívül pedig Bencsík is betalált.


U16: Paks - DVTK 1-2 (1-0)

A második félidőben Gulyás Márk duplázott, ezzel sikerült a DVTK U16-os csapatának elhoznia a három bajnoki pontot Paksról. A mérkőzés első fél órájának a végén Ádám Dominik révén a vendéglátók szereztek előnyt, amit a diósgyőriek a fordulás után hatalmas küzdelemben előbb kiegyenlítettek, majd vezetést is átvették. A Paksnak erre már nem volt válasza, így a Miskei Attila együttese a kecskeméti siker után ismét három ponttal térhetett haza.


U15: PMFC - DVTK 2-3 (0-0)

Nem hozott gólt az első játékrész a DVTK U15-ös csapatának pécsi vendégjátékán. A fordulás után azonban beindultak a felek. Homenszki Ronáldó szerzett vezetést a Diósgyőrnek, amit a pécsiek a másofik félidő közepén ki tudtak egyenlíteni. Erre azonban Bodnár Tibor és Sáreczki Szabolcs jóvoltából újabb két piros-fehér gól érkezett, amivel eldőlt a bajnoki pontok sorsa. Még akkor is, ha a hajában a vendéglátók kozmetikáztak az eredményen.


U14: PMFC - DVTK 0-2 (0-1)

Jobban futballozott a házigazdáknál a DVTK U14-es csapata, ami nem csupán a játékban, hanem az eredményben is megmutatkozott. A piros-fehérek az első félidő derekánál Kiss Bálint góljával szereztek vezetést Pécsett, amit negyed órával a lefújás előtt Derzsényi Ákos találatával sikerült növelni. Nagy Attila együttese jó teljesítménnyel gyűjtötte be a három bajnoki pontot.


U13: DVSC-DLA - DVTK 2-2 (0-1)

Balázs Teo gólja adta meg az U13-as bajnokság rangadójának alaphangját Debrecenben. A listavezető DVTK korán vezetést szerzett, amit a fordulás után Nyikos Botond duplájának köszönhetően megfordítottak a hazaiak. A DVTK azonban nagyszerűen harcolt, és a hajrára fordulva Balázs Teo másodszor is betalált, amivel egy pontot elhozott Debrecenből Sipos Gergő csapata. A diósgyőri fiúk ezzel a százszázalékos mutatót ugyan elveszítették, a bajnokságot viszont továbbra is veretlenül vezetik.


U12: DVSC-DLA - DVTK 0-2 (0-0)

Kétgólos győzelmet aratott az Északkeleti csoport rangadóján a DVTK U12-es együttese. A bajnokságban veretlenül listavezető miskolci piros-fehérek nyolc pont előnnyel várták a debreceni fellépést. A találkozón kiváló teljesítményt nyújtottak a diósgyőri fiúk, akik így 0-0-s első félidőt követően 2-0-s sikerrel hozták el a bajnoki pontokat. A DVTK góljait Kristóf Zalán és Berta Csanád szerezte.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2021-03-23 10:48:44 Kék öves, Tag
Elismerésem a szép eredmények okán!
1. toki*
2021-03-22 19:11:29 Fekete öves, Veterán
Szép volt fiatalok!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...