Banner

MHk 32 Liptovský Mikuláš - DVTK Jegesmedvék 1-4

Szerző: amigeleken.hu | 2021-02-17 08:08:00

Tipos Extraliga 39. forduló


A válogatott szünet utáni első mérkőzésén három pontot szerzett a DVTK Jegesmedvék csapata. Az MHk 32 Liptovský Mikuláš elleni találkozón Jack Walker szerezte meg a vezető találatot, majd a második játékrészben Magosi Bálint duplázta meg az előnyt. A záró harmadban Gőz Balázs szezonbeli első góljával már három volt a különbség, majd Galanisz Nikandrosz is a kapuba talált. A hajrában a hazaiak még szépítettek, de ez csak arra volt elég, hogy elrontsák Adorján Attila kapott gól nélküli mutatóját.

Tipos Extraliga 39. forduló

MHk 32 Liptovský Mikuláš - DVTK Jegesmedvék 1-4

Liptószentmiklós, 2021.02.16. 17:00, zárt kapuk mögött

Értékelés

Tokaji Viktor: Jól álltunk bele ebbe a meccsbe, mindenki tudta, hogy mi a dolga, így gyakorlatilag végig tudtuk irányítani a hatvan percet. A kiállításokknál ugyan nem, de taktikailag fegyelmezettek voltunk, ezért sikerült ezt a három pontot megszereznünk. Mondhatjuk, hogy ez egy kötelező győzelem volt a számunkra. Visszatekintve, jóll jött nekünk ez a válogatott szünet miatti egy hét, rendezni tudtuk a sorokat és több dologra is időt tudtunk szánni. Ennek köszönhetően meg tudtuk valósítani azokat a játékelemeket, amiket gyakoroltunk az elmúlt napokban. A srácok megérdemelték ezt a sikert,megdolgoztak érte. Megyünk tovább, pénteken újabb idegenbeli meccs következik, amin szintén pontot, pontokat akarunk szerezni.



A Jegesmedvék számára kötelező a győzelem a 9 napos szünet után, és elszámolni valójuk is van vendéglátójukkal - olvasható a jegkorongblog.hu beharangozójában.

Az Extraliga két utolsója meccsel kedden kora este Liptószentmiklóson. A Mikulás a szezon eleje óta tökutolsó, hátránya nem kevesebb, mint 15 pont a DVTK-hoz, illetve 21 az Érsekújvárhoz képest, a playoff-kvalifikáció elérése tehát maximum a legrózsaszínűbb álmokban fordulhat elő arrafelé opcióként. Ezzel együtt sokat javult a csapat a szezon eleje óta, amikor egyre-másra szenvedte a vereségeket, és jó ideig pontot sem bírt szerezni. Hunáék is összekapták magukat valamelyest, a tengerentúlról hozott fiatalok sem rosszak, és ez akkor is igaz, ha legutóbb a Poprád 11-1-re kalapálta el őket. Előtte viszont olyan is volt, hogy két meccset nyertek egymás után – január 29-én a Slovant, 31-én a Besztercebányát verték –, ilyen “sorozatuk” a Jegesmedvéknek novemberben volt legutóbb. Mi több, akkor egy 3 meccses széria is összejött, amely éppen a Liptószentmiklós 7-2-es legyőzésével kezdődött. Az idő tájt úgy vélhettük, ezek a reális erőviszonyok, igen ám, csakhogy másodjára – december közepén – odacsaptak a liptóiak a Népkertben, ráadásul úgy, hogy az első harmadot követően még 3-0-ra vezettek Vas Jánosék. Az a 3-4 egészen biztosan hozzájárult a miskolci együttes későbbi mélyrepüléséhez, noha karácsony előtt futotta még egy újabb fellángolásra. Mindazonáltal nagyon is valószínű, hogy még mindig a DVTK a jobb csapat, és amennyiben Tokaji Viktor fiainak sikerülne most érvényesíteniük a papírformát, az talán lendületet adna a továbbiakhoz. A 6 egység, amivel a Majoross Gergely által irányított Zámky a Jegesmedvék előtt van, a legkevésbé sem behozhatatlan, a “kötelező” pontok elvesztegetése azonban nem fér bele. Az Érsekújvár egyébként a Kassa vendége lesz kedden.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu, dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

14. tamaskpt |Válasz erre: 13. laca
2021-02-17 13:18:11 Piros öves, Őstag
Nem, inkább arra próbáltam kihegyezni, hogy ha csak vegetálni akarunk, akkor azt legalább sárga-feketében tegyük.
13. laca |Válasz erre: 12. tamaskpt
2021-02-17 13:03:38 Lila öves, Fanatikus tag
A kettő között nem látom az összefüggést. Csak DVTK néven játszhatunk Szlovákiában és csak Miskolc néven az Erstében? Meg szerintem nem a tulaj preferenciájától függ, hogy tudunk-e jövőre az extraligában játszani vagy sem.

Illetve lehet olyan opció is, hogy bajnokcsapatot vagy bajnok-esélyes csapatot akar, de az nyilván Szlovákiában nem lenne lehetséges.
12. tamaskpt |Válasz erre: 8. fenderbass
2021-02-17 11:37:37 Piros öves, Őstag
Az eltelt másfél hónapban nem sokat tudtunk meg az új tulaj preferenciáiról, úgyhogy erről egyelőre felesleges spekulálni.
Ami biztos, hogy a jelenlegi állapot az, ami sehogy nem jó. Vagy kapjuk össze a csapatot és érjünk fel a tót liga színvonalához, vagy ha ez nem működik és irány vissza a hazai rendszerbe, akkor tényleg inkább kapja vissza a csapat a nevét és a színeit.
11. sadab1*
2021-02-17 08:51:26 Fekete öves, Veterán
Akkor nem jött volna az új edző és a 2 svéd sem! Nem azért írja a honlap.,h büszke a 22 szakosztályára, h az egyik ékkövét eldobja!
10. korxi |Válasz erre: 9. Geotic
2021-02-17 07:24:27 Piros öves, Veterán
Igen! Kényes és fájó, ámde szükségszerű lépésnek tartom a DVTK-tól való függetlenedést.
9. Geotic |Válasz erre: 8. fenderbass
2021-02-16 22:12:32 Piros öves, Őstag
Ha az új tulajt nem érdekli a jégkorong, akkor szokjuk meg újra a Miskolci Jegesmedvék nevet.
Bízom benne, hogy ebben az esetben is lesz módunk beszélgetni erről itt.
8. fenderbass |Válasz erre: 7. Geotic
2021-02-16 20:44:29 Fehér öves, Lelkes újonc
Ne ábrándozzunk. Az új tulajt nem érdekli a jégkorong. A Kassa és a Pozsony is leadta a pontot.
7. Geotic |Válasz erre: 6. fenderbass
2021-02-16 19:26:29 Piros öves, Őstag
A Kassa még simán bekerülhetne a 6-ba, nem gondolom, hogy kockáztatná a mai meccset.
Hogy jövőre mi lesz, az az új tulajtól függ.
6. fenderbass |Válasz erre: 5. Geotic
2021-02-16 19:11:28 Fehér öves, Lelkes újonc
Ne lepődj meg, adják-veszik már a rájátszás miatt a mérkőzéseket. A Beszterce is nyerni fog Pozsonyban. Korábban kellet volna nekünk észbe kapni, hogy reális esély legyen a rájátszásra. Már csak egy kérdés van hátra, amit szinte senki nem tud megválaszolni, Mi lesz jövőre?
5. Geotic
2021-02-16 19:05:13 Piros öves, Őstag
Nem mertem rá pénzt tenni, de szerencsére a várakozásoknak megfelelő tükörsima, izgalom mentes meccs.
Sajnos az Érsekújvár is jól áll Kassán, pedig bíztam benne, hogy a forduló után már csak 3 pont lesz a lemaradásunk.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...