Banner

Megkezdődött a Diósgyőr kiszorítása Egerből?

Szerző: amigeleken.hu | 2021-09-17 07:33:00

Sajtófigyelő - egerinfo.hu


Hivatalossá vált, hogy nem játszhat mérkőzéseket és nem tarthat edzéseket egyetlen egri sportlétesítményben sem az Eger SE NBIII-as felnőtt labdarúgócsapata és az Eger SE II megyei első osztályú tartalékcsapata - adta hírül az egerinfo.com.


Az Egri Városi Sportiskola és az Egri Labdarúgó Kft. - amelynek 90%-os tulajdonosa lényegében a DVTK - között köttetett szerződés megszegése miatt vizsgálatot indított az önkormányzat és annak lezártáig a városi stadion és a Felsővárosi Sporttelep füves és műfüves pályáinak tulajdonosaként megtiltotta a két érintett csapat edzéseit és mérkőzéseit. – tudta meg a portál az Önkormányzattól.

Mirkóczki Ádám polgármester már korábban bejelentette, hogy nincs tovább együttműködés a DVTK-val, így valószínűleg ez az első lépés az ügyben.


A kialakult helyzetről és a lehetséges fejleményekről hamarosan interjút készít az egerinfo a városvezetővel, hogy további részleteket is megoszthassanak a szurkolókkal.


Az előzményekről ide kattintva olvashatsz részleteket >>>>>

A polgármester két héttel ezelőtti közleményéről itt olvashatsz >>>>>


forrás: egerinfo.com




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2021-09-17 14:31:54 Zöld öves, Tag
Az Eger Labdarúgó Kft 90%-os tulajdonosa nem a DVTK, hanem közvetve egy magánszemély Dr. Kertész József Tamás, ennek bárki utánanézhet a cégnyilvántartásban...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...