Banner

Így látták a főszereplők

Szerző: objektív | 2021-09-17 11:57:00

"Más eredmény szóba sem jöhetett"


Diósgyőrben jövet-menet érezhetően jobb kedve volt csütörtökön mindenkinek, hiszen szerdán este egy fantasztikus hangulatú mérkőzésen szemet gyönyörködtető gólokkal győzte le az ősi rivális Nyíregyházát a DVTK labdarúgó csapata. A másnapi edzés után Hornyák Marcellt, Könyves Norbertet és Molnár Gábor faggattuk. Pihenni nincs idő, így természetesen már szóba került a szombati hazai kupameccs is.





forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
10. toki* |Válasz erre: 9. kisbe
2021-09-18 18:48:25 Fekete öves, Veterán
Jogos. Nálam Könyves lenne a csk. Igen, bár én azért Ákos cimbimet is odatenném.
9. kisbe |Válasz erre: 8. kisbe
2021-09-18 11:15:39 Piros öves, Őstag
...nálam a karszalag se mindegy kin van..!...szerintem most a csk szalag se jó helyen van..az mindig a vezèren kell lennie...Polgárt èn nem látom vezérnek, a pályán legalább is nem az..!...de szerintem Molnár Gabinál se lenne jó helyen, ..pedig imádom a gyereket..Fernandó óta a legjobb DVTK focistának tartom!...talán Karannak adnám, csak ő meg nem jàtszik..!..
8. kisbe |Válasz erre: 7. toki
2021-09-18 11:03:07 Piros öves, Őstag
...D)..ugyan arról beszélünk csak más megközelítésből...de ha belegondolunk Bárdosnak van gólja, és gólpassza..Eper az edző meccseken rúgott pár gólt...Polgár nem olyan amilyennek kellene lennie...amúgy a csapaton belül kialakulna a hierarchia az sokat segítene..Molnár, Könyves, Hornyák, lehehetne egy kategória..a Szatmári, Póser, Karan, Hege, Némerh Márió a következő kategória..és jöhetnének a többiek...Polgár, Bárdos, Eper, Zsömi, és a többiek...ezzel azt akarom mondani, hogy ha mindenki elfogadná a helyét a csapatban, és akaratban mindenki minden meccsen odarakná magát, az eredményességben is megmutatkozna...sokat segít ha egy csapaton belül mindenki tű pontosan tudja hol a helye, és mi a dolga..!...
7. toki* |Válasz erre: 5. kisbe
2021-09-17 20:14:20 Fekete öves, Veterán
Akkor nem értetted amit mondok. Akiket írtam, azokkal fejben vannak a gondok, mert az egyik plussz X kilóval, azt hiszi itt el tud lébecolni és mekkora király lesz esetleg 1-2 szabiból, a másik X kilóval kevesebbel mint ami kéne, de a gyorsaságával kitünne, viszont olyan beszari a játéka, hogy az már fájdalmas. Azért Epert én nem keverném össze se Polgárral, se Bárdossal. Neki 1 komoly hibája van, hogy rohadtul szarul helyezkedik, az, hogy meggondolatlan az nem is érdekelne annyira. Én Bertust várom még Molnár és Könyves mellé mint húzóerőt. Én is csippantom Molnárt, de azért csak 1 szépségdíjas gól lett. Jó volt ez így. Ha Oláh Bárdosnak adta, hát na bummm! Majd legközelebb máshogy adja. Ennyi.
6. kisbe
2021-09-17 19:36:42 Piros öves, Őstag
...ja és ami még bosszant...!...a szerdai hozzá állással, és koncentrációval, idáig minden meccset megnyertünk volna..!...simán..!...ez bosszant nagyon...de Eper, Polgár, stb ők egyáltalán nem...mert ennyire képesek..!...de adja Isten hogy cáfolják meg az állításom..!!
5. kisbe |Válasz erre: 4. toki
2021-09-17 19:32:10 Piros öves, Őstag
...pont ezt kérem rajtuk számon..!...Németh Márión és Suljicen...!...engem Bárdos, Eper, Polgár stb nem tud idegesíteni...ők mindig hozzák amit tudnak...csak ők ennyit tudnak, nem is szólom meg őket soha egy betűvel sem...de Németh Márió, és Suljic sokkal tőbbet tudnak, mint amit letesznek a pályára...és ez nagyon bosszant..!..Molnár Gabit imádom, de figyeld meg hogy a gólöröm közbe még Oláh Bálintot megszólta hogy miért nem neki passzolt lábra, miért a Bárdost jázszotta meg..ha gól a vége, nem mindegy hova passzolt.?.!...pár ember fejben, és koncentrációban helyre rakja magát, nem lesz itt baj a feljutással..!...
4. toki* |Válasz erre: 2. kisbe
2021-09-17 18:35:46 Fekete öves, Veterán
Németh Márió hiába ügyes, ő már nem lesz képes jobb teljesítményre. Suljic érdekes megközelítés. Azt hittem az nb2-ben húzó ember lesz, de úgy látszik nem az. Olyan látványosan félti a lábát, hogy az már a szánalmas kategóriát üti. Pedig ő tényleg gyors, gólérzékeny, a labdával sem bánik ügyetlenül.
2021-09-17 17:49:03 Barna öves, Fanatikus tag
Még ma is azon gondolkodom, hogy vajon mekkora volt a valószínűsége annak, hogy a DVTK a 42. szülinapomon 4-2-re nyer?
2. kisbe
2021-09-17 13:44:50 Piros öves, Őstag
...még a Németh Márió, meg a Suljic kitenné a tudását a pályára melléjük...akkor rendben is lennénk..!...mert úgy gondolom a többiek, annyit tudnak amit látunk tőlük...ök is mindent megtesznek, csak többre nem képesek..ezért nem kell a játékosokat bántani..!...nem az ő hibájuk hogy a DVTK-ban játszanak..!...szurkoljunk, biztassuk, lelkesítsük őket..!...ezzel sokkal többet teszünk, mint ha folyamatosan fikázzuk őket..!...az nem fog segíteni..!..én mikor még aktív voltam, mindig a jó játékvezetőket nyírtam..!...a vak bírókat szóra se mèltattam...tudtam hogy szinte semmire nem képesek, ezért sose bántottam egyiket sem..!..de a jó bírókat útszélivstílusban is szidtam, mert tőlük elvártam a jó teljesítményt..!...így vagyok a focistákkal is...a Bárdost, a Polgárt nem fogom szidni, mert ők annyira képesek amit látunk tőlük..!...de a Hornyák, Németh, Suljic, Könyves, Molnár, igen is játszanak mindig jól...mert ők tudnak futballozni, és ezt el is várom tőlük, minden meccsen....!...
2021-09-17 12:51:26 Piros öves, Őstag
3 zseni....
Imádom őket....
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...