Banner

Harcra fel!

Szerző: dfcwolf | 2021-09-14 21:35:00

Zúgjon, zengjen a stadion, elvégre ez a mi várunk.


Nem lehet mást mondani a holnapi meccs előtt, csak ezt és ez vonatkozzon stábtagra, játékosra, szurkolóra, mentesítő járat vezetőre, mindenkire! Mindenki úgy tegye oda magát holnap, mintha tényleg évek óta várta volna már ezt az összecsapást. Mert ha Diósgyőr szurkoló vagy, olyan ízig vérig fajta, akkor azt érzed, hogy jöhet ide Újpest, Fradi, Vidi, de igazán a véred ettől a meccstől forr fel. És biztos vagyok benne, hogy napok óta forr!

Első helyen tanyázik a rivális és egy vereség esetén sem fogjuk őket megelőzni, de kit érdekelnek most a számok? Nézhetne ki a tabella bárhogy, ezt a meccset akkor is meg kell nyerni! Van attól jobb érzés, mint elverni a Nyíregyházát itthon? Van attól jobb érzés, mint elverni őket bármikor, bárhol? De meg is fordíthatjuk. Vajon van-e a Tireknek szebb álmuk attól, mint legyőzni minket a saját stadionunkban? Nem hiszem.

Csak az kellene, hogy ezt a játékosok is érezzék és hozzátegyenek egy kis extrát, mert szükség lesz rá. Át kell érezniük, hogy mennyire fontos ez a meccs. A szereplésünk mögött én sokkal inkább a vezetők felelősségét látom, mint a játékosokét. Teszik ők a dolgukat jó iparosként, ami most ennyire elég. Ha sikertelenek vagyunk, akkor sokkal feljebb kell keresni a bűnbakokat és nem kell szégyelleni őket a nevükön szólítani.

10 éve mi jutottunk fel, de micsoda csapatunk volt. Csak pár név, hogy emlékezzünk Abdouraman, Granát, Menougong, Luque, Lippai, Dobos, Arze. Ők át tudták érezni, miért is annyira fontos nekünk a győzelem és meg is tettek mindent. Csak ennyi kell. Ez a meccs óriási lökést adhat az egész klubnak, de minden irányba. Lehet nagyon pozitív és lehet nagyon negatív kicsengése is az eredménytől függetlenül. Egyetlen vége nem lehet, érdektelenség.

De most bízzunk a csapatunkban és az erőnkben, amit mi tudunk majd holnap hozzátenni. A lelátón is csata lesz és nem hiszem, hogy az a prózai fajta, úgyhogy az MLSZ készítheti majd a kis noteszt a jegyzeteléshez, az ellenőröknek biztosan nem kell majd hallókészülék ahhoz, hogy a rigmusokat pontosan hallják. Lesz hangerő.

De hogy tényleg legyen, el kell jönnöd holnap. Oda kell állnod a csapat mögé a lelátóra és ki kell adnod magadból mindent.

Zúgjon, zengjen a stadion, elvégre ez a mi várunk. Az Északi bástya stabilan áll és bevehetetlen…



Mutasd a teljes cikket
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

12. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 11. dudik-attila
2021-09-15 09:11:39 Fekete öves, Veterán
Érzések... Ha azon múlna már rég nem itt enné őket a penész a mi kárunkra.
2021-09-15 07:30:01 Piros öves, Őstag
Az akkori stabbol(a legutóbb feljuto) , ha jól gondolom Dobos és Bencés van már csak itt. Na ők tudják mi ez az érzés. Vajon át tudják-e (akarják-e) adni ezt a mostani fiatal csapatnak....
10. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 5. v1910
2021-09-15 06:45:28 Fekete öves, Veterán
Egy dologról megfeledkeztél. Nincs benne "fiatal".
9. toki*
2021-09-15 06:17:00 Fekete öves, Veterán
Feltüzelő írás az már egyszer biztos. Mivel a tíregy vezeti a tabellát, én is felfokozott hangulatban várom a meccset. (Bár azt hozzá kell tenni, hogy engem 1 fagyika vagy fújpest elleni meccs mindig jobban felvillanyoz). Szerintem Polgár helyett játszathatna mást, és, hogy most jött Bertus, lehet Oláht hátrébb tolnám.
8. alpesi krokodil |Válasz erre: 5. v1910
2021-09-14 22:16:07 Barna öves, Fanatikus tag
Szerintem nem rossz, hátha Elemér is olvassa ;-)
7. alpesi krokodil |Válasz erre: 4. MertAkiDiósgyőőőri
2021-09-14 22:13:51 Barna öves, Fanatikus tag
Szerintem a zakótól a fényes diadalig bármi benne van. Több van azért ebben a keretben, mint ami eddig kijött, de a baszdelőreosztmajdkiadja taktikánál jó lenne többet látni és több is kell. Jó lenne behúzni a tradíciók miatt, de ezért sem adnak több pontot.
6. zorba*
2021-09-14 22:08:56 Fekete öves, Veterán
Kurva jó beharangozó!

Győzelem vagy kanàl! :-)
5. v1910
2021-09-14 20:33:40 Fekete öves, Őstag
Az én kezdőcsapatom:
Póser
Eperjesi - Karan - Szatmári - Bokros
Hegedűs
Molnár Németh
Zsolnai
Hornyák - Könyves

Többiekre ráfér a pihenő mert nullák. Bertus jöhet befele a félidőben Németh helyére.
2021-09-14 19:47:45 Fekete öves, Veterán
Szerintem nem reális a győzelem, ettől függetlenül bízom benne. Fontos lesz gyorsan gólt lőni és tudatni kuss van. De gyorsan durrantani a másodikat és addig ütni a vasat amíg meleg. Nem szabad leállni 2-0-nál sem,gólokat kell lőni és hátul stabilnak lenni. Hegedűs kezdő legyen, halveru Szűcs meg pad.
3. dvtk-3534*
2021-09-14 19:40:18 Fekete öves, Veterán
Zoli igazad van. Csak míg a nyiregynél a tényleges tulaj biztos megy feltüzelni a csapatát, nálunk a tényleges tulaj oda se dugta még a képét a csapatához nemhogy feltüzelné őket.

Polgár mint csk. Szintén nem fog senkit feltüzelni.

Így nehéz lesz nagyon !

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...