Banner

Ha Csákvár ellen kezdesz, biztosan feljutsz

Szerző: amigeleken.hu | 2021-07-31 20:14:00

Az Aquital FC Csákvár honlapján bukkantunk egy érdekes hírre.


Az Aquital FC Csákvár honlapján egy érdekes hírre bukkantunk.

Az "Akivel mi kezdünk, az mindig feljut …" című beharangozójukban megnyugtatják a diósgyőri szimpatizánsokat. Az elmúlt évek tapasztalata alapján ugyanis az a gárda, mely a Csákvár ellen kezdte a szezont – függetlenül az eredménytől -, mindig feljutott.


Tavaly Gyirmóton kezdtek és a győri gárda másodikként végzett a szezon végén.

A 2020. augusztus 2.-i nyitófordulóban a gyirmótiak három góllal múlták felül a csákvári csapatot. Az izgalmas véghajrában végül a Vasas botlásait kihasználó Gyirmót a Loki mögött második helyen végzett és feljuott az első osztályba.


2019 augusztusában az MTK-t fogadták, és 38 fordulóval később a kék-fehérek bajnoki címet ünnepelhettek.

A csákváriak a nyitófordulóban nagy meglepetésre 3-2 arányban diadalmaskodtak a jóval esélyesebbnek tartott fővárosi kék-fehérek ellen. Már az első félidőben három találatok bevittek az MTK-nak, akik a fordulás után már csak kozmetikázni tudtak az eredményen.

A Covid járvány miatt az MLSZ a 27. fordulót követően felfüggesztette a Merkantil Bank Liga küzdelmeit, majd 2020. május 4.-én befejezettnek nyilvánította a bajnokságot és a kiírás elveit követve, a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölték ki a feljutókat és kiesőket.


2017 júliusának utolsó hétvégéjén szintén a Hungária körútiakat látták vendégül és végül a fővárosiak nyakába került az aranyérem.

2017-ben július 30-án játszották a nyitóforduló mérkőzéseit. A Csákvár hazai pályán kezdte meg a küzdelmeket és 2-1 arányú vereséget szenvedtek a kék-fehérektől. A bajnokság végén az MTK nagy fölénnyel zárt a táblázat élén a Kisvárda előtt.


forrás: aquitalfc.hu, MLSZ Adatbank





És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. zorba*
2021-07-31 21:42:38 Fekete öves, Veterán
Szimpatikus csapat ez a Csàkvàr! Bàrcsak igazuk lenne!
1. kétess
2021-07-31 20:43:09 Lila öves, Őstag
Az én tippem. Bízva a DVTK csapatába.Csákvár = DVTK 1:4 !!!!!!!!!. És szerintem: Könyves. Eperjesi.Molnár.Németh Márió is gólt fog szerezni):
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...