Banner

Már hárman ajánlottak fel jegyet a szombati meccsre!

Szerző: Jáborcsik András | 2020-10-03 09:54:00

Frissítve!

A jegyek átadása teljes anonimitással történik, így ha valaki esetleg szégyellné a segítség igénybe vételét, azt ebből a szempontból megnyugtathatjuk és diszkréciónkról biztosíthatjuk.

Már 6 db napos oldali, vagy 12 db ultraszektoros jegyfelajánlás érkezett a szombati meccsre, ugyanis a Mama Tanya tulajdonosa szintén csatlakozott a kezdeményezéshez. Neki is köszönjük az érintettek nevében.


Az Éhes Farkas büfé tulajdonosa KáGábor felajánlását olvasva megkeresett bennünket és nagy örömmel vettem, hogy ők is csatlakozni szeretnének Gábor "akciójához". A Paks elleni mérkőzésre szintén 2 db napos oldali jegyet vagy 4 db ultra-szektoros jegyet ajánlottak fel, melyeket lenti címen igényelhettek meg.


Régi fórumtársunk, KáGábor egy kedves gesztust tett a szurkolótársak felé, jegyeket ajánlott fel a szombati, Paks elleni meccsre olyan drukkereknek, akik nem tehették volna meg, hogy a helyszínen szurkoljanak a csapatnak.

Felajánlása úgy szól, hogy vagy 2 db jegyet vásárol meg a napos oldalra vagy 4 db-ot az ultra szektorba.


Ha azért nem tervezted a stadionban szurkolni a csapatnak, mert nem teheted meg, hogy megváltsd a jegyeket, jelentkezz az info@amigeleken.hu-n és a leggyorsabban jelentkező hozzájuthat a Gábor által felajánlott jegyekhez.

Az üzenetben feltétlenül írd meg, hogy melyik szektorba szeretnéd a jegyeket és hány darabot.


Köszönjük a felajánlást!


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

19. vebgy* |Válasz erre: 16. objektiv
2020-10-04 00:25:21 Fekete öves, Veterán
Hát ezek után meg pláne ingyen sem kell majd ...sajnos. Minden szar MÁR MEGINT sajnos Diósgyőrben.
18. KáGábor*
2020-10-03 18:40:58 Fekete öves, Veterán
Szerintem a másik kettő felajánló nevében is mondhatom, hogy köszönjük szépen a kedves szavakat! Igazán felemelő és örömteli volt olvasni a szavaitokat. Már csak ezért is megérte, mert látszódik, hogy alapvetően jó emberek alkotják ezt a közösséget. A viták (olykor éles viták) és vélemény különbségek ellenére nagyon örülök, hogy ennek a közösségnek a tagja lehetek. Ezek a visszajelzések engem arra sarkallnak, hogy további "magánakciókon" törjem a fejem. :) Köszönöm a szerkesztő urak, legfőképp András segítségét! Kissé meglepett, hogy összesen egy jegy talált gazdára, ennek nyilván megvannak a maga okai. Én is azt gondolom, hogy a legfőbb ok valahol ott keresendő, amit Stevenstreet és Objektív írt.
Annak viszont nagyon örülök, hogy valakinek örömet okozhattam, remélem egy győztes meccsre sikerült az illetőt meghívni, úgy lenne az igazi. :)
Csak a Diósgyőr! :)
17. totalrecar |Válasz erre: 16. objektiv
2020-10-03 16:10:05 Piros öves, Őstag
De ha belegondolunk hogy mi pénzbe kerűlt ezt a totális érdektelenséghez közelítő állapotot elérni...?
Akkor eszembe jut, hogy vajon mennyibe kerűlne (ennyi hozzáértő alkalmazottal) az ellenkezőjét?
Szomorú szombat ez:-(
16. objektiv
2020-10-03 08:24:28 Fekete öves, Őstag
Sajnos az a helyzet amit Stevenstreet leírt, tökéletesen áll. Voltak olyan időszakok nemrég, amikor hét elején állt a sor a jegypénztáraknál, hogy belépőhöz lehessen jutni. Szerdára már teltházakat jelentettek némely meccsen. Volt, hogy üzérkedtek a jegyekkel. Emlékeztek? Miskolcon! A mennyeiben. Üzérkedtek!
Ehhez képest mi van most? Az ingyenjegy sem kelendő. Szomorú. Csak akik ezért felelősek, sosem lesznek felelősségre vonva. És ez még szomorúbb.
2020-10-02 22:15:12 Piros öves, Őstag
Hello! A meccslátogatás egyik tényezője a jegyár. Valakinek ez fontos tényező, valakinek nem, van olyan is, aki pedig el sem gondolkodik rajta, mert annyira nincs. Van több egyéb tényező is. Például maga a performance, a katarzis érzés, ahova mész. Na ez most nem jellemző egy DVTK meccsre sajnos, ezért még egy ingyenjegy sem feltétlen egy kihagyhatatlan sansz...Alapesetben viszont a jegyárcsökkentés egy olyan dolog, amit meg kellett lépni ez nem kérdés. A felajánlás pedig nagyon nemes lelkekre vall, büszkeséggel tölt el, hogy DVTK szurkoló vagyok.
2020-10-02 18:44:48 Fekete öves, Veterán
Tisztelt Szurkolótársak!
Még csak egy szurkolótársunk jelentkezett a jegyekért, ezért arra kérünk Titeket, segítsetek nekünk, hogy gazdára találjanak a szurkolótársaink (KáGábor, Éhes Farkas Büfé és MamaTanya) által a szombati Paks elleni meccsre felajánlott jegyek!
Arra kérünk Titeket, hogy osszátok ezt a cikket a facebookon, hogy minél több emberhez eljusson a hír, vagy szóljatok olyan ismerőseiteknek, akikről tudjátok, hogy azért nem jár meccsre, mert nem tudja megvásárolni a jegyeket.
Köszönjük a felajánlók nevében is!
13. mikornyiczky |Válasz erre: 12. spongyabob
2020-10-02 18:07:30 Barna öves, Tag
Azért mégis akad, amiben egyet tudunk érteni. ))
Szerkik! Megvannak már a jegyek gazdái? Vagy itt nem jelentkeznek?
2020-10-02 16:51:34 Barna öves, Őstag
Ez nagyon nemes!
11. objektiv
2020-10-02 14:10:49 Fekete öves, Őstag
Még maradt jegy, jelentkezzetek bátran!
10. repohár
2020-10-02 13:49:07 Piros öves, Őstag
Gratulálok! Ott kezdődik az igazi diósgyőri életérzés, amikor magadra tudod venni mások problèmáját!

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...