Banner

Szülinapi buli Diósgyőrben!

Szerző: Jáborcsik András | 2022-02-04 23:22:00

2022. február 6-án, vasárnap ünnepli alapításának 112. évfordulóját a DVTK.


2022. február 6-án, vasárnap ünnepli alapításának 112. évfordulóját a DVTK. A piros-fehérek 17 órától a klub születésnapján fogadják a Siófokot a stadionban, de stadion mellett már 15 órától színes programok és népszerű előadók várják a szurkolókat.


Szülinapi programok

A színpadon fellép az egyik legnépszerűbb helyi zenekar, a nívódíjas Bíborszél, érkezik Nemazalány és Sofi, de itt lesz az X-Faktor korábbi győztese, Tóth Andi is.



Gyűjtést szervez a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány

A DVTK 112 születésnapja alkalmából szervezett eseményen a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvánnyal is találkozhattok!

Az alapítvány munkatársai szokás szerint pólókkal, kulcstartókkal, tornazsákokkal és naptárakkal várják a szurkolókat, amelyekben gazdikereső kutyáik szerepelnek!

Anyagi támogatással adománygyűjtő dobozukba dobva tudsz segíteni - ami hatalmas segítség lenne, mert az oltások, ivartalanítások és gyógyszeres kezelések nagyon megterhelik az alapítványt.

Ha tárgyi adománnyal kedveskednél a gondozásukban lévő kutyáknak, ezekre van most a legnagyobb szükségük:

  • kutya konzerv
  • jó minőségű kölyök száraztáp
  • játékok
  • plédek

Gasztronómiai programok

A hideg téli időjárásra való tekintettel 15 órától a DVTK Stadion északi oldalán helyben készült meleg ételekkel, street food árusokkal, forralt borral, forró csokival és teával várjuk a szurkolókat.

  • Íz varázs (street food, hamburger, hot-dog, Gyros, tortilla, sültkrumpli, üdítők)
  • Bárka Étterem & Bár (street foood)
  • hagyományos fánk és lángos
  • lepény és kürtőskalács
  • Habos oldal (forralt bor, forró tea, forró csoki, tócsni)

A stadion melletti programok és a koncertek ingyenesek!


VIP szektor

A DVTK - Siófok meccsen is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a klub legendáival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a Diósgyőrnek.

A VIP vendégek szórakozásáról ezúttal Orosz György humorista gondoskodik, de a megszokott kínálaton felül ingyenes borkóstolóval is készülünk.

  • 16:30 Orosz György humorista
  • Ingyenes abasári borkósoló (Mátrai borvidék)

A belépőjegy a mérkőzés megtekintésén túl korlátlan étel- és italfogyasztást, valamint egy VIP parkoló helyet tartalmaz a DVTK Stadion nyugati oldalán, a VIP bejárathoz közel. A belépőjegyek a VIP szektorba a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatók.

Sok szeretettel várjuk vendégeinket a VIP szektorban is!


Tisztelet a hétköznapok hőseinek!

A születésnap alkalmából a klub fejenként két tiszteletjegyet biztosít minden egészségügyben és rendfenntartásban dolgozó számára. A DVTK ezzel az akcióval is szeretné felhívni a figyelmet a 112-es segélyhívószám fontosságára, egyben szeretne újra köszönetet mondani a hétköznapok hőseinek.

A tiszteletjegyeket 2022. január 24-től lehet igényelni a DVTK Shopban (hétfőtől-péntekig: 12 és 18 óra között; szombaton és vasárnap: zárva), a mérkőzés napján 12 órától pedig a DVTK Stadion mellett található Gombában.


forrás: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...