Banner

Szorosabbra fűzi kapcsolatait egymással a DVTK Jegesmedvék és a HC Košice

Szerző: objektív | 2021-09-28 13:05:00

A két klub kooperációja több területre is kiterjed


A két klub kooperációja több területre is kiterjed a felnőtt csapat, az akadémia, az utánpótlás és a menedzsment szintjén. Mind a HC Košice, mind a DVTK Jegesmedvék klubfejlesztési koncepciójának kiemelt eleme a játékosok fejlesztése, képzése és a különböző szintű versenyeztetési lehetőséggel ez a stratégiai elem még inkább személyre szabható kihívást és lehetőségeket teremt az egyes játékosoknak. Az egyik első lépésként a felek megegyeztek, hogy Kevin Wehrs a következő két hétben a szlovák klub Tipos Extraligában szereplő csapatát erősíti kölcsönjátékosként.



- A két klub már évek óta kifejezetten jó kapcsolatot ápol, ezt a jó kapcsolatot pedig most egy együttműködés keretén belül kívánjuk még szorosabbá tenni. Nem titkolt szándékunk, hogy a jövőben szeretnénk visszakerülni a szlovák jégkorong vérkeringésébe, ez egy fontos lépés lehet ennek érdekében. A menedzsment és a szakmai stábok folyamatosan fogják tartani a kapcsolatot, hogy mindkét félnek előnyös lehessen ez az együttműködés. Várható játékosmozgás a két fél között, a napokban Kevin Wehrs csatlakozik a kassaiak keretéhez és 2 hétig – 5 mérkőzés erejéig - őket fogja erősíteni. Biztosak vagyunk benne, hogy megfelelően fog minket képviselni, játékával segíteni fog a kassai csapaton, ezt követően pedig várjuk vissza őt Miskolcra. A hosszútávú elképzeléseink nem változnak, továbbra is bízunk a fiatal játékosainkban és biztosítani fogjuk azokat a játékperceket, amiknek köszönhetően fokozatosan jobb játékosokká válhatnak. Adott esetben viszont jöhetnek olyan tényezők – mint például egy sérüléshullám, vagy sűrűbb versenynaptár – ami során hozzánk is érkezhetnek játékosok Kassáról. De nem csak a felnőtt csapatunkat érinti az együttműködés, az akadémiai programnak sarkalatos pontja a versenyeztetés, valamint a szakemberek képzése, ezekben és több más rendkívül fontos témakörökben is közös programokat kívánunk indítani. – mondta Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke.


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2021-10-01 18:00:13 Fekete öves, Veterán
Nos, az első közös munka meg is lett.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/a/a4/HC_Košice_logo.png/1200px-HC_Košice_logo.png

Ez a logó is csak a mi nagyszerű markentinges lángelménkből pattanhatott ki, hogy a fenti tunyacsáp ház címer legyen a Kassa új címere.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...