Banner

Rásegítő járatokat indít a DVTK-Nyíregyháza mérkőzésre

Szerző: amigeleken.hu | 2021-09-14 18:19:00

Nem ingyenes a meccsjeggyel a közlekedés, de legalább csökken a nyomor a járműveken.


Az előző szezonban még ingyenesen lehetett közlekedni a DVTK hazai mérkőzései előtt illetve után az 1-es villamos, valamint az 1-es busz vonalán. Ezt a kedvezményt idén megszüntette a közlekedési vállalat és hiába volt több irányból is próbálkozás a városvezetés irányába, úgy tűnik, a továbbiakban nem élhetnek a szurkolók ezzel a lehetőséggel.

Az eddig lejátszott hazai mérkőzések után rendre tumultus alakult ki a menetrend szerint közlekedő járműveken, sokan gyalog voltak kénytelenek hazaindulni, mert nem fértek fel a járatokra.

Nos, a jelek szerint a meccsjeggyel történő ingyenes utazás álom marad, de a Nyíregyháza meccs előtt és után rásegítő járatokkal csökkenti a nyomort a járműveken az MVK ZRt.


A városi közlekedési cég az alábbi közleményt adta ki ezzel kapcsolatban:


Rásegítő járatok a DVTK-Nyíregyháza mérkőzésre

2021. szeptember 15-én, 18 órától megrendezésre kerülő DVTK- Nyíregyháza labdarúgó- mérkőzés miatt, az MVK Zrt. rásegítő járatokat indít villamos és autóbuszvonalon egyaránt, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását.


forrás: mvkzrt.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2021-09-14 19:49:24 Fekete öves, Veterán
Azért kíváncsi leszek én arra a mentesito dologra... 29-est se kéne kihagyni...
2. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 1. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-09-14 19:42:17 Fekete öves, Veterán
Utóbbi elofordul, előbbi meg úgy szar ahogy van. Olyan Palis. Majd ha kirugjak az MVK vezerigazgatojat és társait akkor Pali elrendelheti az ingyen utazást. Addig kell kibirni (józan ésszel gondolván)
2021-09-14 18:38:55 Fekete öves, Veterán
Hat ez is valami.
Bar az egesz tanevben ervenyes menetrendet kellene ujraszabni, mert nehezen minositheto jonak.

Meg ha van is busz, az meg nem biztos, hogy a celallomasig is eljut.
Tegnap reggel is a 6:00-kor Felso Majlathrol indulo 54-es busz a Repuloterig nem jutott el, a foteren kozlekedesre alkalmatlanna valt, sok ember reggeli xy helyre jutasat megnehezitve. Koztuk az enyemet is.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...