Banner

Pályán az utánpótlás - labdarúgás

Szerző: objektív | 2021-08-31 09:45:00

Elrajtoltak az utánpótlás bajnokságok


Elrajtoltak az utánpótlás bajnokságok, a Diósgyőri VTK szinte valamennyi korosztálya érintett volt a nyitányon. A fiúk mellett a lányok is pályára léptek, méghozzá mindhárom korosztály a győriek ellen bizonyíthatta a képességét. A kisebbek különböző tornákon vettek részt, tehát a DVTK LSA csapatai számára mozgalmasan teltek az elmúlt napok.



Fiúk

U19: DVTK - Nyíregyháza 5-2 (3-1)

Jó játékkal és magabiztos győzelemmel rajtolt az U19-es Kiemelt bajnokságban a Diósgyőri VTK. A Nyíregyháza elleni nyitány első negyed órájában már kétgólos előnyt szerzett Vincze Richárd csapata, ami a folytatásra is magabiztosságot adott. A szabolcsiak ugyan kétszer is közelebb zárkóztak, de a legnagyobb különbség a találkozó végére alakult ki.

U16: DVTK - Főnix-Gold FC 2-0 (0-0)

Győzelemmel kezdte az új bajnokságot a Diósgyőri VTK U16-os csapata. A piros-fehérek hazai körülmények között vették sikerrel a nyitányt. A Főnix-Gold FC elleni mérkőzésen az első félidőben nem esett gól, a fordulás után viszont Macsó Máté és Silimon Lóránt is betalált az ellenfél hálójába.

U15: Vasas - DVTK 2-2 (1-1)

Változatos és izgalmas mérkőzés után szerzett egy pontot a Vasas vendégeként a Diósgyőri VTK U15-ös csapata. A fővárosi találkozón mindkét félidő első perceiben estek a gólok. A piros-fehérek kétszer is egyenlítettek: előbb Jászberényi Péter, majd a második játékrész elején a korosztályos válogatott összetartására is behívott Jecs Martin talált be.

U14: DVTK - FTC 2-4 (1-2)

Nem sikerült pontot szereznie a Kiemelt bajnokság 1. fordulójában a Diósgyőri VTK U14-es korosztályának. A Ferencváros elleni hazai nyitányon a piros-fehérek kétszer is egyenlíteni tudtak, végül a vendég fővárosiak kétgólos különbséggel nyerték meg a mérkőzést. A DVTK U14 mindkét találatát Balázs Teó szerezte.

U13: Mészöly Focisuli - DVTK

A közelgő bajnoki rajt előtt újabb hasznos felkészülési mérkőzést jászott a Diósgyőri VTK U13-as csapata. A piros-fehérek a Mészöly Focisuli korosztályos csapatával találkoztak.

U12: ezüstérem a Future Cup-on

A Hajdúszoboszlón megrendezett Future Cup-on vett részt a Diósgyőri VTK U12-es együttese, ahol a csoportmérkőzések után a piros-fehérek veretlenül jutottak tovább. Ezután egészen a döntőig menetelt Tarnai Dániel legénysége, ahol csupán az Újpest állította meg a diósgyőri fiatalokat. Az eseményen a DVTK együttese két nap alatt tizenegy mérkőzést játszott.

U11: DVTK Mini Cup

A Diósgyőri VTK U11-es együttese mellett a piros-fehérek partnerklubjai és az NB II-es bajnokságban éppen Pécsett vizitált PMFC korosztályos csapata vett részt a DVTK Mini Cup-on. A csapatokat két hármas csoportba sorolták, majd a körmérkőzések lebonyolítása után az eredmények és a helyezések függvényében újabb triókat alkottak. A Nyeste János és Molnár Krisztián által irányított diósgyőri gyerekek veretlen teljesítménnyel zárták az edzőközpontban megrendezett eseményt.

U9: Youth Talent Cup

A Kecskeméti TE, az Ikarus KSE, a Monor, a Vasas és az Újpest volt az ellenfele a Diósgyőri VTK U9-es csapatának a kiskunlacházi Youth Talent Cup-on. A fiatalok a négy mérkőzés során négy gólt lőttek, és sok tapasztalatot szereztek.

U8: Youth Talent Cup

Kiskunlacházára utazott a Diósgyőri VTK U8-as legénysége, ahol Youth Talent Cup résztvevője volt a piros-fehér társaság. Vass László csapata a Ferencváros, a Kelen SC, a Főnix Gold, valamint a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesével mérte össze az erejét.

Leányok

LU19: DVTK - ETO 0-0

Nem hozott gólt a DVTK U19-es leány csapatának első bajnoki mérkőzése. Az ETO FC Győr elleni találkozón a kapuk többször is veszélyben forogtak, de egyik fél sem tudott betalálni. A döntetlen ennek tudatában abszolút igazságosnak mondható.

LU17: ETO - DVTK 4-1 (4-0)

Nem a tervek szerint kezdődött a Diósgyőri VTK U17-es leány csapatának bajnoki bemutatkozása, hiszen a győri vendégjáték alkalmával a hazai csapat a szünetre jelentős előnyt szerzett. A piros-fehéreknek azonban a folytatásban volt tartásuk, a második félidőben pedig a hátrányon is csökkenteni tudtak.

LU15: ETO - DVTK 2-1 (1-0)

Nem sikerült a pontszerzés a Diósgyőri VTK U15-ös leány csapatának a bajnokság 1. fordulójában. A piros-fehérek az ETO FC Győr otthonában kétgólos hátrányba kerültek, amiből csak egyet sikerült ledolgozni, így a hazaiak megtartották mindhárom pontot.


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. toki*
2021-08-31 11:01:20 Fekete öves, Veterán
Még, hogy nem számolják az eredményeket, ez vicc ;))) A gyerekek nem hülyék, majd ők fogják maguknak számolni, hogy az adott meccsen nyertek vagy sem. Az, hogy nem írják jóvá, oké, de, hogy nem számolják, hááát .....!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...