Banner

Pályán az utánpótlás - labdarúgás

Szerző: amigeleken.hu | 2021-04-12 19:38:00

Így teljesítettek hétvégén a diósgyőri fiatalok.


Az U19-es együttes Pécsett maradt alul, az U17 viszont idegeben verte a Vasast. Az U16 döntetlenre végzett a Mol Ferhérvár FC-vel. Az U15 nem járt sikerrel Fehérváron, az U14 viszont elhozta a három bajnoki pontot Sóstóról. Az U13-as diósgyőri fiatalok megosztoztak a pontokon a Nyíregyházával, az U12 ugyanakkor itthon tartotta mindhármat. A hölgyeknél az U14-es DVTK Mezőkövesden nyerte meg soros bajnokiját.

Kattints a pirossal kiemelt meccs eredményekre és a dvtk.eu-n elolvashatod a bővebb összefoglalókat is.


U19: PMFC - DVTK 3-1 (2-0)

Pont nélkül zárta a pécsi bajnoki mérkőzését a DVTK U19-es korosztálya. A B csoport 7. fordulójában a listavezető diósgyőriek az első negyed óra után hátrányba kerültek, majd a PMFC tovább növelte az előnyét. 3-0 után Kacsó Botond szerezte a piros-fehérek szépítő találatát.


U17: Vasas - DVTK 1-3 (0-2)

Gólra, gól majd angyalföldi szépítés, a végén azonban ismét a DVTK-é volt az utolsó szó. Az U17-es korosztály húsz perc alatt megnyugtató előnyt szerzett a Vasas vendégeként, de közvetlenül a fordulás után a piros-kékek közelebb zárkóztak. Bém Gábor csapata azonban Vincze Dániel jóvoltából harmadszor is betalált, ami eldöntötte a három pont sorsát.


U16: DVTK - Fehérvár 1-1 (1-0)

Kiegyenlített mérkőzésen döntetlen született a DVTK és a MOL Fehérvár FC U16-so csapatának összecsapásán. Az első félidő hájrájához közeledve Kollár Márton révén a Diósgyőr szerzett vezetést, amit a második játékrész derekán egy öngólnak köszönhetően egyenlített ki a fehérvári társaság. A csapatok így megosztoztak a bajnoki pontokon.


U15: Fehérvár - DVTK 3-1 (1-1)

Húsz perc játék után került előnybe a MOL Fehérvár csapata a DVTK U15 elleni bajnokin, de ezt a hátrányt alig két perc leforgása alatt egalizálta Kovács Ádám csapata. A szünetig nem változott az eredmény, a fordulás után viszont a fehérváriak kétszer is betaláltak, így végül otthon tartották a három bajnoki pontot.


U14: Fehérvár - DVTK 1-2 (1-1)

Győztesen zárta a székesfehérvári kirándulást a DVTK U14-es csapata. A bajnokság 23. fordulójában a piros-fehérek Jászberényi révén az első fél óra végén szereztek vezetést, amit alig két perccel ezután a MOL Fehérvár FC kiegyenlített. A három pontot eldöntő gól a második játékrész elején született, Soltész Bence találta eredményezte a DVTK U14 győzelmét.


Ide kattintva megnézheted a legfiatalabbak eredményeit is a dvtk.eu-n >>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. toki*
2021-04-12 21:58:27 Fekete öves, Veterán
Gratulálok!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...