Banner

Pályán az utánpótlás - labdarúgás

Szerző: amigeleken.hu | 2021-03-08 13:11:00

A dvtk.eu csokorba kötötte, mi történt az elmúlt napokban az utánpótlás bajnoki meccseken.


A dvtk.eu csokorba kötötte, mi történt az elmúlt napokban az utánpótlás bajnoki meccseken. Kattints a pirossal szedett meccseredményekre és olvasd el a bővebb összefoglalót is a dvtk.eu-n.


U19: ÚFC - DVTK 3-2 (2-1)

Kétgólos újpesti vezetésről jött vissza a Diósgyőri VTK U19-es csapata a rájátszás második fordulójában. Még a szünet előtt Csatári Gergő szépített, majd Jurek Gábor egyenlíteni tudott. A lila-fehérek azonban újítottak, így végül 3-2-es sikerrel otthon tartották a bajnoki pontokat.

U14: Honvéd - DVTK 5-5 (3-4)

Tíz gólt és pontosztozkodást hozott a DVTK U14-es csapatának fővárosi vendégjátéka. Nagy Attila együttese a Bp. Honvéd otthonában nagyszerűen kezdett, hiszen Jászberényi duplájának köszönhetően tíz perc után már 2-0-ra vezetett. A Honvéd ezután egyenlített, majd ismét a DVTK kerekedett felül játékban. 3-5 után azonban vendéglátók jól hajráztak, így az egyik pontot otthon tudták tartani.

U13: DVTK - Balmazújváros 9-0 (5-0)

Hamar megszerezte a vezetést a Balmazújváros ellen a DVTK U13-as együttese, ezután viszont bő húsz percen keresztül a hajdúságiak jól védekeztek. Sipos Gergő csapata a folytatásban futószalagon termelte a gólokat. A szünetig ötig jutottak, a fordulás után további négy találatot szereztek a játékosok. A 9-0-s győzelemből Farkas Ruben, Kis Attila és Balázs Teó egyaránt két-két góllal vette ki a részét.

U12: DVTK - Balmazújváros 8-0 (5-0)

A helyzetek kidolgozását és a befejezéseket is gyakorolhatta a DVTK U12-es csapata a bajnokság tavaszi nyitányán. A piros-fehérek hazai körülmények között bizonyultak jobbnak a Balmazújváros csapatánál. A diósgyőri fiatalok az első félidőben öt, a másodikban pedig további három gólt szereztek, így a három pont megszerzése egyáltalán nem volt kérdés.


Ide kattintva megnézheted a leány csapatok ereményeit is a dvtk.eu-n >>>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...