Banner

Orosz Marcell és Korbély Kristóf máshol folytathatja

Szerző: Jáborcsik András | 2021-06-28 20:18:00

Csapatot keres a két saját nevelésű fiatal.


A Négy fiatal csatlakozott az első csapat keretéhez cikkben olvashattunk arról, hogy Bánhegyi Bogdán, Kispál Tamás, Zsemlye Balázs és Jurek Gábor az első csapat keretével készül a továbbiakban.

A fiatalokat ábrázoló fotó után, a cikk végén értesülhettek a szurkolók arról, hogy két saját nevelésű játékos, Orosz Marcell és Korbély Kristóf felmentést kapott az edzések látogatása alól. Ennyi az info, nem több.


Az amigeleken.hu értesülései szerint a 2000.08.12.-én született Orosz Marcell és a 2000.05.26.-i születésű Korbély Kristóf is azért kapott felmentést az edzések látogatása alól, mert a több játéklehetőség érdekében mindketten csapatot keresnek maguknak.


Orosz Marcell a 2019-2020-as szezonban az NB III-as csapatban 19 mérkőzésen lépett pályára kezdőként, valamint 4 alkalommal szerepelt az első csapat meccskeretében, de nem került sor a játékára. A tavalyi évet a DEAC együttesében töltötte kölcsönben, ahol 24-szer kezdőként, 3-szor pedig csereként kapott lehetőséget. A DEAC végül utolsó helyen végzett a Merkantil Bank Ligában és kiesett a másodosztályból.



Korbély Kristóf az elmúlt két évben a DVTK felnőtt és NB III-as csapatában, valamint a Kolorcity Kazincbarcika másodosztályú együttesében is szerepelt. Tavaly 5 alkalommal lépett pályára csereként a DVTK első csapatában, 3-szor pedig az NB III-as csapatban volt kezdő. A másodosztályú barcikai együttesben 9-szer volt kezdő és 15-ször kapott lehetőséget csereként.


Kiváncsian várjuk, hol kötnek ki végül a fiatalok, de legalább ennyire kiváncsiak vagyunk arra is, hogy a posztjukra igazolt játékosok mennyire fogják majd megváltani a világot Diósgyőrben. Jelenleg csak az látszódik, hogy az államilag elismert labdarúgó akadémiáról kikerülő fiatalok többsége elhagyja Diósgyőrt, jóllehet a DVTK Labdarúgó Akadémia honlapján azt olvashatjuk, hogy a cél a fiataloknak a legmagasabb szintre való juttatása:

Egy nagy múltú, multisportklub jövőjét építjűk azzal a céllal, hogy minél több, professzionális tudással rendelkező felnőtt labdarúgó kerüljön ki a képzési rendszerünkből. Kiemelt célunk, hogy sportolóinkat a felnőtt futball legmagasabb szintjére juttassuk el, melyet felkészült, a saját tudásbázisát folyamatosan fejlesztő edző- és sportszakember gárda segítségével tudunk megvalósítani.


Azt mindenki döntse el maga, hogy ebből mi valósult meg az utóbbi években!




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

21. Jefhuj76 |Válasz erre: 20. Makanaki
2021-07-01 08:34:39 Barna öves, Fanatikus tag
Az szèp... Most majd más fiatalokat hülyitenek Istenitenek èvekig. Addig kellenek mèg hasznuk van belőlük. Utána eldobják őket. Úgy ahogy valaki már írta nem tudják de lehet nem is akarják kèpezni őket. Ès továbbra is marad minden a règiben. Ès ez a DVTk akar feljutni,? Nem tudunk játèkost nevelni? Ezèrt felelős nem csak Benczès.Hanem mindenki. Az összes up edző aki nem is akar tenni èrte. Mert a pènz. Az számit. Ès az van most a DVTK ba. Up szinten. Is több százezres edzői fizetèsek is vannak. Ès inkább hallgatnak. A gyerekeket meg eldobják. Nem baj van másik ahogy az ismert mondás tartja. Szègyelje magát nagyon nagyon sok ember
20. Makanaki |Válasz erre: 16. Donadoni
2021-06-30 14:36:30 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Farkas, Tóth Borisz, Zsiga. Tőlük is elköszönt ma Benczés M.
19. MertAkiDiósgyőőőri* |Válasz erre: 16. Donadoni
2021-06-30 08:10:05 Fekete öves, Veterán
Teljes csőd az egész up.
És tényleg igaz, aki tehetséges, letesz valamit az asztalra az mehet.
Kíváncsi lennék Korbély szülei mennyire asszisztáltak az itteni trendhez, lehet ez a gond, hogy semennyire. Ami amúgy nem gond, csak hát ez lesz... Undorító.
18. toki* |Válasz erre: 16. Donadoni
2021-06-29 23:53:49 Fekete öves, Veterán
Hmm! Igaz.
17. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 16. Donadoni
2021-06-29 23:47:26 Fekete öves, Veterán
Sajnos tökéletesen igazad van!
16. Donadoni
2021-06-29 23:35:59 Kék öves, Tag
Amig ez a klubvezetés van addig semmi jó nem fog történni ennél a klubnál. Egyszerüen alkalmatlanok arra, hogy észrevegyék ki lehet érték és ki nem. 20 hónappal ezelőtt Gera Zoli mint utánpótlás szövetségi kapitánnyal váltottam egy pár szót valamelyik a hazai meccsen ahol Korbélyt jött menézni. Szerinte - akkor igy fogalmazott - érdemes figyelni. Kétszer volt U21 válogatott. Azóta a klubvezetés által választott edzők nem sok lehetőséget adtak neki, valamiért nem láttak benne fantáziát inkább "európaklasszis" szélsőket hoztak helyette ,maximum epizód szerep jutott neki. Nem mondom hogy egyébként nagyon bizonyított, de senki nem volt sokkal jobb mint Ő. 21 éves ,nem kell, pedig borsodi gyerek valószínűleg sokkal nagyobb elkötelezettséggel mint bárki akit idehoznak. Lehet hogy csak képezni kellene, de a "mi" edzőink erre alkalmatlanok.
Nemzetisport interjú, Lőw Zsolt. Részlet...

"A klub mindent megtett, hogy a lehető legjobban, legkomfortosabban érezzük magunkat és a legjobb minőségű munkát tudjuk letenni az asztalra. Ehhez szükség van nagyon jó klubvezetésre, jó klubszerkezetre, ahol mindenkinek megvan a helye és minden szakágat olyan profi és jól képzett emberek vezetnek, akikre tudunk támaszkodni.”
15. toki* |Válasz erre: 12. fekete-peter
2021-06-29 21:41:39 Fekete öves, Veterán
Te szóltál hozzá szép öcsém. A másik, kicsit hiteles ember mondta ezt, sokan szeretnének olyan pozícióba lenni 1 komoly német cégnél. Na mind1 is.
14. sadab1* |Válasz erre: 13. Ignacio-Sanchez-Mejias
2021-06-29 19:49:40 Fekete öves, Veterán
Meg Oláh. Az se sok! Tízmilliárdokból, ez kb. bűncselekmény!
2021-06-29 18:54:22 Barna öves, Fanatikus tag
Az elmúlt tíz évben Szűcs az egyetlen játékos, amit az utánpótlás bázisunk fel tud mutatni. Évente kapnak kb 400 millát, az tíz év alatt számoljátok ki mennyi. Nem nehéz. Ráadásul mi REGIONÁLIS centrum vagy mi a szösz vagyunk. Szóval elvileg több száz kölyökből tudnánk válogatni. De valahogy mindenki Felcsúton köt ki. Ott a faluban fantasztikus utánpótlás van…Valahogy ott termelik a focistákat csőstűl. A fene se érti ezt :-)
Nekünk U6-tól u19-ig az tíz év alatt kb 140 játékos. Abból 1(!) játékos került fel és vetette meg a lábát az első csapatban. A többi ment megyébe vagy NB3-ba vagy nem tudom hova. Ezt mondjuk az egész magyar focira elmondhatnánk persze, mert a felcsúti szuperakadémián meg még egy pár helyen kívül a milliárdok a lefolyóba folynak.
Én csak azt nem értem, amikor csinálják az elszámolást ezt a nulla teljesítményt hogyan magyarázzák :-) Igen, sajnos idén se termeltünk és nem tudunk felmutatni semmit, de papíron a pénzügyek rendben voltak. Valami ilyesmi…
Én nem tudom Donát meg Kristóf hogyan muzsikált volna NB2-ben, de sajnos ilyen cikkek íródhatnak még majd évente számtalanszor!
Hajrá Benczés, hajrá Diósgyőr!
12. fekete-peter |Válasz erre: 11. toki
2021-06-29 18:04:30 Barna öves, Tag
Azért, amiért te elolvastad az én hozzászólásomat.
Ki mondta, hogy hidd el?
Attól ez még így van, bármi mást is mondanak.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...