Banner

Megszólalt a scout - Elekes Péter interjú

Szerző: objektív | 2021-03-04 10:00:00

"A DVTK nekem a szenvedélyről szól"


Ferencvárosi munkáját hagyta ott a DVTK hívására Elekes Péter, aki idén januártól vezető scoutként dolgozik Diósgyőrben. A Napos oldal magazin legutóbbi adásában vele beszélgettünk. Nézd meg, ha lemaradtál róla! -írja a dvtk.eu

forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
10. toki* |Válasz erre: 7. Tamas78
2021-03-04 22:29:25 Fekete öves, Veterán
Na meg tavaly belőle éltünk, szinte az egész "jól teljesítő" Feczkó éra alatt.
9. toki* |Válasz erre: 6. köves
2021-03-04 22:28:05 Fekete öves, Veterán
Nekem minden meccsen hiányzik, de az egészséges Molnár. A vidi ellen viszont látszott rajta, hogy nem teljesen egészséges, inkább a szíve viszi. Az, hogy miért állította be? Szerintem azért, hogy éreztesse vele, hogy fontos láncszeme a csapatnak.
8. Tamas78
2021-03-04 13:17:19 Barna öves, Fanatikus tag
.
7. Tamas78 |Válasz erre: 6. köves
2021-03-04 13:12:27 Barna öves, Fanatikus tag
Hiányzik Molnár kvalitású játékos a csapatból minden meccsen. Ha a Videoton ellen nem is látszott meg a hiánya de egyértelmű az, hogy nincs középpályás támadásunk, és nincs olyan játékos aki ziccer passzokat tudna adni. Isteníteni ha nem is, de ha pl Kisvárdán nem áll be, és a Felcsút elleni meccsen nem hozza ki nekünk a profi löbbölésével x-re a meccset akkor már tavaly kiesünk. Egyedül benne van még a váratlan.
6. köves |Válasz erre: 3. toki
2021-03-04 13:00:57 Lila öves, Tag
Ja, elfelejtettem. Neked hiányzott Molnár a Videoton meccsen?
2021-03-04 12:56:25 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Kossuth után szabadon : csak fele annyi megvalósult eredményt és előrelépést érjünk el a tényleges megvalósulás területén, mint amennyit a szakmailag jól hangzó, körültekintően, értelmesen megfogalmazott és kecsegtető jövő felvázolásában ígéret szintén sejteni lehet ! Mi drukkolunk !
4. köves |Válasz erre: 3. toki
2021-03-04 12:48:04 Lila öves, Tag
Senkinek a tehetségét, szorgalmát, képességeit nem vonom kétségbe! De az tény, hogy mielőtt idekerültek, milyen helyzetben voltak. Hogy miért? Biztosan meg volt mindennek az oka, akár az általad leírtak. A jó teljesítményhez nagyon sok dolog kell.
3. toki* |Válasz erre: 2. köves
2021-03-04 12:32:18 Fekete öves, Veterán
Nem lehet esetleg, nem mellesleg, hogy akiknél - és térjünk ki az általam is "Istenített" Molnárra (bár minden nagyképűség nélkül, azért meglátom azt 1 játékosban, hogy van-e benne kurázsi, ki az aki ügyes, és ezekből ki lehet-e többet is hozni) -, játszott azok vagy a saját embereit játszatta, vagy összezörrentek bizonyos dolgokon? Én azt mondom Pinyő az egyik legkeményebb magyar edző - még ha vannak is hiányosságai (bár legalább képzi magát) -, és nála nem keveset, és jól játszott. Ő vitte a PAFC-hoz is, nem tudom akkor és ott ki volt az edzője (még az is lehet, hogy Miki), de nem játszatta. Visszajött Kövesdre, majd amikor Kuttor lett az edző, még az elején játszott. Talán volt 1 kisebb sérülése - de már pontosan nem tudom -, viszont 1 biztos Cserivel együtt sok szép dolgot műveltek (láttam nem 1 meccsüket), ami tényleg futballra emlékeztet. Miután visszatért már csak csereként, vagy nem is játszatta Kuttor. Most vagy ezen, vagy más miatt összezörrentek, bár Gábor ekkor már nagyon hozzánk akart jönni (mivel neki szíve vágya volt itt játszani). Márkvártról és Iszlairól is lehetne oldalakat írni, de felesleges. Itt csak annyi a fontos, hogy Zekic-nél melyik játszik. Ez mindent elárul.
2. köves
2021-03-04 12:08:57 Lila öves, Tag
Remélem tudja is a szakmát! Tény, hogy ha jól is csinálja, akkor sem fog beválni minden igazolás. Igyekeznie kell, hogy működjön a csapatban a kémia, mellesleg focizni is tudjanak.
Eddig valahogy úgy történhettek az igazolások, hogy az érkező edzőnek volt egy-két kívánsága, a csapat nélküli, vagy elégedetlen játékos menedzsere megkereste az első osztályban szereplő klubbot, bemutatta a videókat, megegyeztek a fizetés felosztásában és hajrá.
Remélem ez változik abba az irányba, hogy most mi választunk majd játékost.
A korábban felsoroltakba illik gyakorlatilag az egész 2020-as csapat. Lássuk be, Márkvárt, Molnár, Iszlai, stb. már nem fértek be korábbi csapataikba.
Az egyeseknél istenített Molnár igazából alig játszott, és valóban volt egy-két jó megmozdulása. Mégis kinek hiányzott a Videoton elleni győztes meccsen, amikor jól focizott a csapat. De ez már nem ide való!
Bízom benne, hogy a fiatalember nem áll be a korábbiakban történtek sorába, bízzunk benne, hogy jó irányba történnek ezek a változások.
Ja és maradjunk benn! Hajrá Diósgyőr!!!
1. KáGábor*
2021-03-04 10:47:33 Fekete öves, Veterán
Értelmes szakinak tűnik. Kíváncsi vagyok a nyáron hogyan erősítünk majd.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...