Banner

Ludovika-FCSM Csata - Aluinvent DVTK

Szerző: objektív | 2021-02-17 08:03:00

Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 12. forduló


A Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának 12. fordulójában a fővárosba látogat az Aluinvent DVTK együttese. A piros-fehérek az alapszakasz végső helyezéseinek szempontjából kiemelten fontos mérkőzést játszanak a Ludovika-FCSM Csata otthonában. A találkozó szerdán 16 órakor kezdődik a Ludovika Arénában.


Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 14. forduló

2021. február 17., szerda
16:00 Ludovika-FCSM Csata - Aluinvent DVTK

Földi Attila: - A Csata ellen egy igazi rangadó vár ránk minden szempontból. Egyrészt itthon kikaptunk, amiért szeretnénk visszavágni, másrészt a helyezéseket tekintve is fontos ez az összecsapás. Jelenleg ugye mi vagyunk a negyedik pozícióban, de vereségünk esetén helycsere történne. Nehéz mérkőzésre számítok, de tisztességesen felkészültünk, kielemeztük az ellenfelet. Úgy érzem, az utóbbi időben szépen összeálltunk, most viszont egy nagyobb téttel bíró mérkőzés elé nézünk. Kérdés az, hogyan fogjuk tudni ezt kezelni, de én bízom a lányokban.

Játékvezetők

A Csata elleni találkozón a Cziffra Csaba, Nagy Viktor, Németh Patrik hármas fújja a sípot.

Helyszín

Ludovika Aréna
1089 Budapest, Diószegi Sámuel utca 23.

forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

16. Karpfen |Válasz erre: 15. lokal
2021-02-18 08:52:48 Barna öves, Veterán
Ami a focit és a hokit illeti, kicsit elengedtem a témát. A szakosztályok közül még mindig a női kosár teljesít a legjobban, pláne a lehetőségekhez képest. Két légióssal (akiből az egyik nem üti meg a szintet szerintem), fiatal magyarokkal szimpatikus a csapat. Azért nem mindegy, hogy 4 vagy 6, mert ha 6 akkor a rájátszásban a Szekszárd jön szembe. 4 vagy 5 esetén a Csata. Nagyon nem egyformák a továbbjutási esélyek. Jó lenne a 4 közé kerülni, ez ettől a csapattól már nem lenne kudarc. És jó lenne jövőre is az EK-ban indulni.
15. lokal
2021-02-18 07:50:37 Fekete öves, Őstag
Amíg fényévekre vagyunk a Soprontól és több riválisunk is előttünk jár, nem mindegy, hogy 4. vagy 6. helyen végzünk? Sportértéke közelít a nullához. Meccsre meg ugye nem lehet menni, így az élmény is elmarad. Már ha lehetne egyáltalán élményről beszélni.
14. Karpfen
2021-02-17 21:00:16 Barna öves, Veterán
A Vasas pedig verte a Ceglédet, az sem kis meglepetés!
13. Karpfen
2021-02-17 20:58:15 Barna öves, Veterán
Közben segítség érkezett a Pinkktől, megverték a TF-et. Ez azt jelenti, hogy csak akkor előzhet meg a TF, ha megveri a Sopront. Minimálisra csökkent az esélye annak, hogy lecsússzunk a 6. helyre.
12. adamme |Válasz erre: 9. gabbancs
2021-02-17 20:17:25 Barna öves, Tag
Nekem nagyot nott a szememben! Latszik hogy zavarja, kiall a velemenye mellett es tokosen nyilatkozik. Szerintem minden DVTK szurkolo ilyen vermersekletu, nekunk ez kell!
11. sadab1*
2021-02-17 19:45:42 Fekete öves, Veterán
Ez a földi egy gyerek! Sztem elég volt neki itt eddig, tapasztalat szerzésnek jó volt neki itt, most már mehet! Valami rutinos edző kell ide, mert az ilyen meccseket azzal hozni lehet! A kosárlabda igen elől áll a 22 szakosztály rangsorában, nem értem miért nem igazolunk, ha fociban és hokiban sorra jönnek a légiósok!? Sajnos a centereink gyengék és vannak /nem említek neveket, itt már sorolták/, akik igen gyöngék ide! Az nonszensz, hogy Keyona dobálja folyton a pontok harmadát, hol vannak a többiek???
10. Geotic |Válasz erre: 9. gabbancs
2021-02-17 19:03:48 Piros öves, Őstag
Hűűű b.meg....
Ez egy ideggyenge ember, nulla diplomáciai érzékkel.
Nem azért nem lesz munkája holnap, mert ma kikaptunk...
9. gabbancs
2021-02-17 18:56:29 Fehér öves, Lelkes újonc
Hát tényleg kinézhet egy kis bünti, nemcsak a meccs végi pályán történtek miatt, hanem a videós nyilatkozata miatt is, ami "ütős" lett!
https://fb.watch/3J4B76eNiz/
8. Karpfen |Válasz erre: 6. Geotic
2021-02-17 18:34:26 Barna öves, Veterán
Angival kapcsolatban én is így láttam, a Megyóét gondoltam Mokangóénak, az utolsó előttit (már védőfaultnak minősült és büntetőztek utána). Nem lett volna alkalmuk a bíróknak így befolyásolni, ha nem kiélezett a végjáték. Tehát ha rendesen meg tudjuk szervezni a védekezést, nem hagyunk ki annyi ziccert és büntetőt.
7. Elemér
2021-02-17 18:26:35 Kék öves, Fanatikus tag
Vettem két nagy levegőt és elszámoltam 10-ig mielőtt leírom a véleményem.
Sajnos kikaptunk. Ez benne volt, a Csata nem rossz csapat, de.... 84 dobott ponttal idegenben meccset kell nyerni. Ez a rettenetes védekezést jelenti. Tudtuk, hogy a Csata dobálni fogja a hármasokat, nem kellett ehhez videoelemzés, mert még a tévében is elmondták a stúdióban hétfőn. Nem sikerült ebből felkészülni.
Az, hogy a bírók az utolsó 2-3 percben csak ellenünk fújtak, az egy dolog. De mi az oka? A nagyon fajsúlytalan sportdiplomáciánk. Nyilván közrejátszik az edzőnk fiatal kora, de akkor minek ül ott Völgyi a kispad mellett egy széken? Mert játékost nem tudunk igazolni, az már látszik, mert bár hetekkel ezelőtt lenyilatkozta, hogy keres, de nem talál ezek szerint. Ne mondja senki, hogy üres a piac, mert például a Pécsnek is sikerült, ráadásul az Európa Kupából kiesett csapatoknál szabadultak fel légiósok.
A lányokra nem lehet panasz, mindenki megtette amit tud. De ez a meccs nyilvánvalóvá tette, hogy Aho Nina képtelen komoly meccsen még csak közepesen sem játszani, Vukov Szonjával pedig emberhátrányban voltunk amikor fent volt a pályán. Nemhogy nem Diósgyőr, de meg merem kockáztatni, nem is NB I-es szintű játékos.
Keyona remekül játszott, Megyó adta a labdákat, Petra, Vera, Angi szerintem megtett mindent, Mokango, Tóth Franka és Niki is hozta amit tud. De ez most kevés volt a Csata ellen sajnos. Nincs mese, le kell verni a Ceglédet....
Hajrá Lányok, Hajrá Diósgyőr!

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...