Banner

Kolorcity Kazincbarcika SC - DVTK tartalék 5-2

Szerző: amigeleken.hu | 2021-09-12 22:39:00

NB III., Keleti csoport, 7. forduló


NB III., Keleti csoport, 7. forduló

Kolorcity Kazincbarcika SC - DVTK tartalék 5-2 (4-0)

Kazincbarcika, 400 néző. Játékvezető: Sándor Csaba, Benkő Róbert, Gavalla-Kulcsár Judit.

Kolorcity Kazincbarcika SC: Megyeri G. - Szemere B., Nagy J., Dvorschák G., Székely K., Süttő A., Ádám F., Laczkó M., Ur L., Márton A., Schildkraut K. Vezetőedző: Varga Attila.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Csatári G., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Kispál T., Tóth B., Korbély K., Illyés B. - Girdán L., Molnár R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Csere: Szemere B. helyett Kovács D. az 5., Molnár R. helyett Juhász Á. a 46., Illés B. helyett Jónyer K. a 46., Ádám F. helyett Kálmán Sz. a 46., Korbély K. helyett Holló P. a 60., Süttő A. helyett Kristófi S. a 62., Laczkó M. helyett S. Vladul a 62., Márton A. helyett Heil V. a 62., Tóth B. helyett Bartha R. a 77., Girdán L. helyett Bernáth B. a 84. percben.

Sárga lap: Süttő A. a 29., Mrva P. a 43., Juhász Á. a 70., Ur L. a 71., Kispál T. a 71., Heil V. a 77. percben.

Gólszerző: Laczkó M. (1-0) a 11., Kovács D. (2-0) a 23., Laczkó M. (3-0) a 39., Laczkó M. (4-0) a 44., Kovács D. (5-0) az 56., Bartha R. (5-1) a 87., Jónyer K. (5-2) a 90+2. percben.


Kulcspillanatok

11. perc: Egy röviden kifejelt labdát egyből visszalőttek a hazaiak a diósgyőri tizenhatos előterébe, ahol Laczkó Milán levette, egyet igazított, majd pontosan csavart a bal felső sarokba, 1-0.
23. perc: Schildkraut szaporzáta meg a jobb oldalon egy védelmi hiba után, majd pontosan centerzetett, a kapu elé érkező Kovács Dávid pedig két lépésről a hálóba passzolt, 2-0.
39. perc: Egy kényszerítő után Székely kapta vissza a labdát, aki az alapvonal közeléből a kapu elé ívelt, ahol az érkező Laczkó Milán kapásból, két lépésről a kapuba gurított, 3-0.
44. perc: Bánhegyi ütötte ki a jobbról érkező hazai szabadrúgást, a tizenhatoson belül tömegjelenet alakult ki, Laczkó kihámozta a labdát, amit a felső léc alá bombázott, 4-0.
57. perc: Egy újabb vendég védelmi hiba után Kovács Dávid elé került a labda, aki felnézett, és pontosan ívelt a hosszú felső sarokba, 5-0.
87. perc: Nagy Ákos baloldali beívelését Bartha Ricardo fejelte a barcika kapu bal sarkába, 5-1.
90+2. perc: Jónyer szerzett labdát a bizonytalakodó hazai védők között, a felezővonaltól végig vezette, majd a tizenhatos előtt átemelte Megyerit, ezzel alakult ki a mérkőzés végeredménye, 5-2.


Vezetőedzői értékelés

Varga Attila: - Szenzációs első félidőt produkáltunk, majd úgy gondoltam, hogy olyan játékosoknak is lehetőséget adok, akik eddig kevesebb időt töltöttek a pályán. Ebből a szempontból nagyot hibáztam, ezért vállalom is a felelősséget. Teljesen megborult a játékunk, nem volt középpályánk, fegyelmezetlen volt a csapat, ennek eredménye a DVTK tartalék két találata, ami a hajrában született. Jó lett volna ebből a szempontból nullára lehozni ezt a találkozót, ami ezúttal sajnos nem jött össze, mert a meccs végén már könnyelműek voltunk. Ezen változtatni kell, mert egy találkozó 90-95 percig tart. Ha ezt megértik a fiúk, akkor az ilyen meccseken nem fog az ellenfél betalálni. Szakmailag azonban nem lehetek elégedetlen, mert az első játékrészben nagyszerű futballt mutattunk be.

Zsivoczky Gyula: - Az első félidőben több egyéni hibát követtünk el, amit az ellenfél kihasznált, gyakorlatilag kivégeztek minket. Ekkor a találkozó eldőlt, ezért azt kértük a szünetben a játékosoktól, hogy maradjon tartásunk, amit nagyon fontos a további 13 őszi összecsapás előtt. Ennek a fiúk megfeleltek, hiszen a második negyvenöt percet megnyertük. Vitán felül áll, hogy a jobb csapat nyert. A folytatásban azonban kevés lesz, hogy tartásunk van, pontokra, győzelmekre lesz szükségünk, mert a rajtnál nagyon beragadtunk. Minőségi játékosokra szükségünk van, csak úgy fogunk tudni kiegyenesedni, ha egységes az akarat.


A 7. forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
9. toki* |Válasz erre: 8. Jefhuj76
2021-09-14 10:43:30 Fekete öves, Veterán
Most alkalmatlan vagy sem, de ő van ott! Neki kell rendet tenni, amíg ott van. Már én is mást ültettem volna le a helyére, de nem én vagyok a főnöke. Azt a vak is látja, hogy a gyerekek mellé kellett volna "minőségi" rutin. Sőt, a járásitól az nb1-ig ez lenne a normál. Mert csak öregekkel, és csak fiatalokkal nem tudsz értelmes eredményeket elérni. Én már Karant pl.: már most ott játszatnám, ha Elemér nem játszatja. De Szelest is, mert ott még jó lehet, az nb2-ben nekünk nem tud segíteni. Csak azt tudnám, hogy hol olvastál olyan szövegkörnyezetet az írásomban, hogy minden szép és jó, meg védem Gyuszkót?
8. Jefhuj76 |Válasz erre: 7. toki
2021-09-14 09:36:16 Barna öves, Fanatikus tag
A druszád konkrétan 4 ève itt a főnök. Ezeket a gyerekeket ő választotta edzette edzi 4 ève. Ebben a csapatban nb2 nb3 Nb1 es meccsel rendelkező gyerekek vannak. Ebben a csapatban up válogatott gyerekek vannak. Ez egy kiemelt Akadémiai. Kiemelt gyerekek. Az elite... Ès ennyi.? Biztos a gyerekekben is van hiba. De ha ennyit tud kihozni ebből úgy hogy szabad keze van azt küld el akit akar ő igazítja a keretet a saját maga számára.Minösègi játèkos kell. A hülye is tudja hogy gyerekek mellè kellett volna legalább 2 rutinos focista. Tudod mi ez az ember.?egy kókler. Mindenhonnan el zavarták. Sehol semmit nem tett le edzőkènt. Csak ő is megtalálta itt a mèzes bödönt ès nem engedi el mert ennyit sehol nem keresne ès nem lenne kiskirály. Persze a Barcika más cèlok. Magyarázod a magyarázhatatlant. A druszád alkalmatlan.

A druszád a17 èvnyi edzősège alatt 12 helyen volt. Hát persze hogy itt a következmènyek nèlküli klubnál van már 4 ève...
7. toki* |Válasz erre: 4. Jefhuj76
2021-09-14 06:40:31 Fekete öves, Veterán
Hát ülj oda a druszám helyére, és mutatsd meg! Egyébként nem értem mit magyaráztam meg? A barcika fel akar jutni? Fel. Mi? Nem. Otthon játszottak, és húzták a kötelezőt. Ez 1 rém egyszerű egyenlet. Az, hogy ilyen silányul állunk, az nem emiatt a meccs miatt van így.
6. sadab1*
2021-09-13 16:00:07 Fekete öves, Veterán
Ez az "egyéni hibák miatt" állandóan visszatérő motívum a "nagycsapatnál" is! Ez is mutatja mekkora szar az upnk! Nem veszitek észre b+ Gy.?
2021-09-13 11:35:49 Fekete öves, Veterán
Ezt a minőségi játékos sztorit már sokadszor hallom.
Itt mire érti? Játszanak vissza a nagy csapatból, vagy nb3 szinten rutinos jobb játékosok kellenek?
Nem igazán értem...
Eddig arról volt szó az eredmény másodlagos. (nyilván ez egy ostoba koncepció)
De most akkor mégis kell az eredmény?
Ebből is látszik az egész utanpotlasunk egy alibi, egy fedő vállalkozás, nulla, semmilyen elképzelés taktika mentén megy. Nincs gazdája annak se.
4. Jefhuj76 |Válasz erre: 2. toki
2021-09-13 09:40:07 Barna öves, Fanatikus tag
Mindig megmagyarázod a magyarázhatatlant
2021-09-13 07:40:43 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Gyulabá, Gyulabá, nem nagyon hallják meg odafent az igényeidet a minőségi játékosokra vonatkozóan. Hetek óta sírsz ezért, ahelyett hogy megmutatnád milyen felkészült edző vagy és azokból építenél csapatot akik rendelkezésre állnak, ugyanis ezeket ti neveltétek!
2. toki*
2021-09-13 07:04:14 Fekete öves, Veterán
Függetlenül attól, hogy nem szép az eredmény, de az is tény, hogy a Barcika nincs 1 szinten a mi tarcsinkkal. Mások a célok is. Legalábbis Barcikán.
1. dvtk-3534*
2021-09-12 23:05:49 Fekete öves, Veterán
Zsivoczky takarodj !
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...