Banner

Jegyek a Szombathelyi Haladás - DVTK mérkőzésre

Szerző: objektív | 2022-04-12 10:00:00

A belépőjegyek kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg


A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában Szombathelyre utazik a DVTK labdarúgó csapata. A Szombathelyi Haladás - DVTK mérkőzésre szóló belépőjegyek kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg, online jegyvásárlásra nincs lehetőség.



Merkantil Bank Liga 33. forduló

2022. április 18., hétfő 20:00

Szombathelyi Haladás - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyinfó:

A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyegyek 1000 forintba kerülnek, 6 éves kor alatt ingyenes a belépés. A belépőjegyek a hazai klub döntésének értelmében kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg, online jegyvásárlásra nincs lehetőség. A pénztárak egy órával a kezdés előtt nyitnak ki.

Helyszín:

Haladás Sportkomplexum (9700 Szombathely, Rohonci út 3.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. Kezdökör |Válasz erre: 2. Reality
2022-04-14 07:47:13 Piros öves, Őstag
Véleményem szerint már évek óta a klubunk vezetősége kelti a hangulatot az igen csak visszásnak tűnő és erősen kérdőjeles tevékenységével. Mi szurkerek meg kínunkban már nem is tudjuk, hogy nevessünk vagy sírjunk! Az a szerencsénk, hogy állítólag sírva vigad a magyar…..
Az, hogy Vukmir jó vagy rossz edző talán korai boncolgatni, a statjai alapján közepes, viszont jobb motivátornak tűnik mint az átlag! Bízzunk benne, hogy sikeres tud lenni itt nálunk!
A nézőszámokkal dobálózni meg hazánkban a jelenlegi focinívót elnézve teljesen értelmetlen, de itt nálunk is sajnos elég rég óta nem a foci mint játék a döntő tényező a nézőszámok tekintetében hanem a napszak, időjárás stb…
2. Reality |Válasz erre: 1. Szilas
2022-04-13 22:05:33 Narancs öves, Tag
Igen!Sok szurkolót aki nem feltételnül írogat ide hangulatot kelteni!Most,hogy végre fel lett kavarva az állóvíz és lett egy jó edzőnk újra Zekic után,többen is visszatérnek a lelátóra! Kécske ellen is 500 nézővel több volt,mint a Szeged ellen! Bocs,ha ez egy rossz hír neked!
1. Szilas
2022-04-13 19:46:12 Narancs öves, Tag
Érdekel ez még valakit?
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...