Banner

Jegyek a DVTK - Dorog mérkőzésre

Szerző: objektív | 2021-10-11 14:03:00

A 12. fordulóban a Dorogi FC érkezik a DVTK Stadionba.


A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában október 17-én a Dorogi FC érkezik a DVTK Stadionba. A belépőjegyek hétfőn déltől a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatók. Ameddig az MLSZ Fegyelmi Bizottsága másképp nem dönt, addig az ultra szektorba is kaphatók belépők.



Mint ismert, az MLSZ Fegyelmi Bizottság tárgyalás tartása nélkül hozott határozatot arról, hogy az ismétlődő szurkolói rendzavarásért és a mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértésért 2 millió forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi a DVTK-t, továbbá elrendeli 1 soron következő mérkőzésre a DVTK Stadion F, G, H, I és J szektorainak lezárását. A DVTK fellebbezett az ítélet ellen.

Merkantil Bank Liga 12. forduló

2021. október 17., vasárnap
17:00 Diósgyőri VTK - Dorogi FC

Belépés

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Fontos információk

  • 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet.
  • 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek 200 forintba kerülnek, így szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását.
  • A klub a18 év feletti diákokról sem feledkezik meg. A gyerekjegy mellett az idei esztendőben is lehet diákjegyet is vásárolni. Diákjegyet minden 18 év feletti, diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat.
  • A diákok mellett a 65 év felettiek az új szezonban is nagy kedvezménnyel vásárolhatnak belépőjegyet és bérletet. Senior jegyet a 65 év feletti szurkolók válthatnak.
  • Idén nyártól - a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére - a J szektor (észak-keleti kanyar) egy részébe is árusít a klub ultraszektoros áron jegyeket, így azok is megvásárolhatják a stadion legolcsóbb belépőit, akik nem kívánják a kapu mögött végigszurkolni a mérkőzéseket.
  • Az interneten is megvásárolhatók a kedvezményes jegyek. A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani.
  • A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzésekre szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet vásárolni az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.
  • A kedvezményekre való jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.

Olvasd el a teljes cikket >>>


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. vebgy*
2021-10-13 00:54:19 Fekete öves, Veterán
Ha valamikor, most nyugodtan lehet bojkott is... :D
2021-10-12 14:20:38 Fekete öves, Veterán
Az egész stadiont belehetne zárni nyugodtan.
4. zeetoth
2021-10-12 08:58:21 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Én már leszarom ezt a szart a sok szarházival együtt!Eddig tartott a fakírkodásom!
Sokszor megfogadtam hogy nem megyek de mindig átbaszarintottam magam!Na most nem fogom!
Ha a First lady-k elmennek akkor én is!
Addig kapják be azt ami a nagymamiból kimaradt!
3. gazember*
2021-10-11 23:33:09 Fekete öves, Veterán
Annyira kiábrándultam mostnában, hogy ha nem a DVTK játszana, most esküszöm nem mennék..:)
2. betyarok
2021-10-11 17:48:14 Fekete öves, Őstag
Vasasok bányászok ellen. Vagy nem.....?
2021-10-11 15:24:04 Piros öves, Őstag
Az jó, hogy lesz jegy, de amúgy ki fog kimenni ilyen gyatra 4-5 forduló után....
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...