Banner

Jászberény - DVTK tartalék 1-4

Szerző: amigeleken.hu | 2022-08-04 08:18:00

NB III., Keleti csoport, 2. forduló


NB III., Keleti csoport, 2. forduló

Jászberényi FC - DVTK tartalék 1-4 (0-0)

Jászberény, 200 néző. Játékvezető: Sándor Csaba, László István Sándor, Pogonyi Ferenc.

Jászberényi FC: Menczeles I. - Ludasi M., M. Remili, Szőllősi F., Fejes J., Kis G., Nagy Sz., M. Sztepanovics, Sárossy D., Varga L., Horváth A. Vezetőedző: Tasi Zoltán.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Bokros Sz. - Balázs P., Vajda B., Benkő P. - Illés B., Fercsák, Vincze D. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Csere: Fercsák R. helyett Balázsi L. a 63., Varga L. helyett László K. a 70., Fejes J. helyett Kurunczi G. a 70., Nagy Sz. helyett Borics L. a 80., Vincze D. helyett Hetyei Sz. a 83., Benkő P. helyett Ferencsik B. a 87. percben.

Sárga lap: Oláh B. a 74., Ludasi M. a 88. percben.

Gólszerző: Fercsák R. (0-1) a 48., M. Remili (1-1) az 51., Balázsi L. (1-2) a 68., Mrva P. (1-3) a 79., Vajda B. (1-4, 11-esből) a 90+1. perben.


Kulcspillanatok

48. perc: Vincze adott középre egy kontratámadás végén, az üresen érkező Fercsák Róbert pedig öt méterről a kapuba passzolt, 0-1.

51. perc: Remili cselezett szélről befelé, majd 20 méterről nagy erővel a bal alsó sarokba lőtte a labdát, 1-1.

68. perc: Illés Bálint kapott a jobb szélen indítást. Jól vette észre a középen érkező Balazsi Leventét, aki sarokkal, a kapufa segítségével a hálóba továbbított, 1-2.

79. perc: Benkő szöglete után Mrva Patrik nyolc méterről, nagy erővel a kapu közepébe fejelt, 1-3.

90+1. perc: Ferencsiket buktatták a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőhöz Vajda állt oda, és higgadtan a jobb alsó sarokba helyezett, 1-4.


Vezetőedzői értékelés

Tasi Zoltán: - Gratulálok a “kis Diósgyőrnek”, ilyen arányban is teljesen megérdemelten vertek meg bennünket. A meccsen egyáltalán nem volt olyan szakasz, amikor domináltunk volna. Nem erre készültünk, de tisztában vagyunk azzal, hogy hol tart a csapat. Két hete még nem volt meg a keretünk, sőt még most sem végleges, ezért sokat kell dolgozni, hogy feljebb tudjunk lépni. Van néhány jó képességű játékosom, de ez nem azt jelenti, hogy jó csapat lennénk. Ehhez nagyon sokat kell még dolgoznunk. Azon vagyok, hogy összerakjuk ezt a társaságot, ám a mostaninál ettől sokkal többet kell beletenni.

Zsivoczky Gyula: - Nagyszerű győzelmet arattunk egy rutinos és kimondottan jó képességű csapat ellen. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, a fordulás után viszont egyértelműen a mi akaratunk érvényesült. Rendkívül szervezettek és kompaktak voltak a középső zónában, innen pedig minőségi és hatékony támadójátékot mutattunk be. Annak ellenére, hogy fiatalok vagyunk rutinosan hoztuk le ezt a találkozót. Rengeteg pozitív dolog történt velünk, ezért optimisták lehetünk a jövővel kapcsolatban. Természetesen ezt a győzelmet is helyén kezeljük, csakúgy, mint az előző vereséget. Dolgozunk tovább, készülünk a Körösladány elleni, hazai bajnokira.


A 2. forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu, MLSZ Adatbank


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2022-08-04 13:02:54 Barna öves, Tag
Nem tudom milyen játékerőt képvisel a Jászberény, de beszédes, hogy az első fordulóban 3:3-at játszottak idegenben az Uram Jánossal, Vida Mátéval és Géresi Krisztiánnal felálló Vasassal. Ezután hazai pályán kaptak tőlünk egy 4-est, úgyhogy le a kalappal a srácok előtt és így tovább az egész szezonban. Jó lenne végre évente 1-2 srác be tudna kerülni az nb3-as csapatból év végére az első csapatba.
Ha nem is meghatározó vagy stabil teljesítményt nyújtó játékos, de azért az utóbbi években már volt egy-egy hosszabb távon megmaradó fiatal: Eperjesi, Oláh Bálint, Szűcs Kornél, Bárdos, Jurek...jó lenne ez a sor folytatódna
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...