Banner

HK Dukla Trenčín - DVTK Jegesmedvék

Szerző: amigeleken.hu | 2021-02-19 16:50:00

Tipos Extraliga 40. forduló


Tipos Extraliga 40. forduló

HK Dukla Trenčín - DVTK Jegesmedvék

Trencsén, 2021.02.19. 18:00, zárt kapuk mögött


Botladozó Trencsénhez utaznak a Jegesmedvék címmel vezeti fel a mai Tipos Extraliga bajnokit a jegkorongblog.hu.

A Duklának januárban volt egy óriási rohanása, jelenleg azonban 4 meccses vereségsorozatban van.

A szlovák Extraliga legutóbbi játéknapján idei harmadik győzelmüket szerezték a DVTK Jegesmedvék. Tokaji Viktor együttese a papírformát érvényesítve verte a nemzetközi szünet alatt alaposan megnyengült Liptószentmiklóst – a gárdát elhagyták fiatal tengerentúli légiósai, akiknek az elmúlt hónapok viszonylagos sikereit köszönhette –, így folytathatja a harcot a playoff-kvalifikációt érő 10. alapszakasz-helyezésért. A mai napon az utolsó kör kezdődik a bajnokságban, 11 forduló van hátra, és amennyiben a koronavírus-járvány Szlovákiában brutális erőre kapott harmadik hulláma engedi, mindenki találkozik még mindenkivel. A miskolciak pénteki ellenfele az a Dukla Trencín, amely jó ideig tabellaszomszédjuk volt, majd januárban fantasztikusan teljesített, volt egy időszaka, amikor 9 meccsből 8-at megnyert, és reális esélyt teremtett magának ahhoz, hoogy felzárkózzon a közvetlen élmezőny tagjai közé. Igen ám, csakhogy a február már korántsem sikerült ilyen jól Hecléknek. Az előző hónap utolsó napja óta 4 meccset játszottak, és szoros csatában bár, de mindet elveszítették, legutóbb a Poprádtól kaptak ki hazai jégen 3-1-re. Ezek után most a 7. helyen állnak, és nagyon kellenek nekik a pontok annak érdekében, hogy az automatikus negyeddöntőt érő 6. pozíciót elérjék a Gyetva vagy a Nyitra kárára. A DVTK-nak a Besztercebányát vagy a Majoross Gergely edzette Érsekújvárt kellene utolérniük, amelyek előnye 10, illetve 6 pont a tabellán, és legutóbb egyikük sem botlott. Ami a szezonbeli Dukla–Jegesmedvék párharcok mérlegét illeti, kizárólag idegenbeli sikerek születtek, a trencséniek kétszer nyertek Miskolcon, a miskolciak viszont diadalmaskodni tudtak Trencsénben. Azt a 6-3-at kellene megismételniük most.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. tamaskpt |Válasz erre: 5. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-02-19 21:23:32 Piros öves, Őstag
Nagyon remélem, hogy nem ez lesz az utolsó. Ha visszasüllyedünk az Erstébe, akkor az elmúlt évek minden erőfeszítése kárba vész.
2021-02-19 20:38:10 Fekete öves, Veterán
Az Érsek végül nyert 7-3-ra, mi kikaptunk. -9, ami -10, mert a gólarányunk sokkal rosszabb, mint az érseké.
Érsek -10, mi -53(!) jelenleg.
Van-e vajon innen visszaút? 12 meccsünk van még.

4. Karpfen

Sztem is. Az első év után a másodikban sok előrelépést nem tudtunk mutatni annak ellenére, hogy az végül csak csonka idény lett. Ez a harmadik, egyben utolsó idény is mehet a szemetesbe.
4. Karpfen |Válasz erre: 3. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-02-19 20:11:39 Barna öves, Veterán
Az a gond szerintem, hogy nem vettük fel a szlovák liga ritmusát. Hiába töltöttünk el ott 3 évet.
3. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 2. Karpfen
2021-02-19 19:40:01 Fekete öves, Veterán
Kiemelkedik a mai csapatból is. Csak egyedül ő nagyon kevés. Hajt becsülettel. Kiállításokat is harcol ki a csapat javára azzal, hogy szabálytalankodnak ellene.
De ezekkel meg az a gond, hogy a mai PP játékunk is egyenlő a nullával. Hátha a harmadik harmados második harmadból áthúzódó PP gólt fog hozni. Idő lesz rá. Mihamarabb fel kell állni, mindenki találja meg a helyét, aztán hátha gólig ki tudjuk játszani.
Ha az tfh. bemegy, akkor bármi lehet.
2. Karpfen
2021-02-19 19:12:01 Barna öves, Veterán
Ez a Walker nagyon jó játékos, már az előző meccsen is figyeltem a mozgását.
2021-02-19 18:00:31 Fekete öves, Veterán
https://www.twitch.tv/chipaonline8
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...