Banner

HK Dukla Michalovce - DVTK Jegesmedvék

Szerző: amigeleken.hu | 2021-03-02 14:22:00

Tipos Extraliga 44. forduló.


Tipos Extraliga 44. forduló.

HK Dukla Michalovce - DVTK Jegesmedvék

Nagymihály, 2021.03.02. 17:30, zárt kapuk mögött


A Jegesmedvéknek annak a Nagymihálynak az otthonában kell helytállniuk, amelyet január 19. óta nem tudott legyőzni senki - írja beharangozójában a jegkorongblog.hu.

Alaposan megerősítették nyáron a két éve még másodvonalbeli Dukla Michalovce keretét, már akkor nyilvánvaló volt, hogy nagy terveket szövögetnek a kelet-szlovákiai városban. Extraliga-szinten kiemelkedő légiósok és hazai játékosok egész sora érkezett – Hickmott, Southorn, Bartánus és még sorolhatnánk –, ehhez képest kezdetben egyáltalán nem jöttek az eredmények. Mígnem november 18-án Miroslav Chudy helyére szerződtették a finn Tomek Valtonent – aki lengyel szövetségi kapitányként is letette már a névjegyét, Kazahsztánban juttatva tovább válogatottját az olimpiai selejtezőkön –, vele pedig némi rákészülést követően valósággal szárnyalni kezdett a csapat. Ahhoz képest, hogy volt idő, amikor a Dukla a DVTK Jegesmedvék tabellaszomszédja volt, most 84 ponttal áll az együttes a 3. helyen, mindössze 2 egységnyi hátrányban az éllovas Zólyomhoz képest. 11 mérkőzés óta nem kaptak ki a nagymihályiak senkitől, és ebben a naptári évben mindössze 3 vereséget szenvedtek 16 győzelem ellenében.

Ennek a csapatnak az otthonában kellene folytatnia Tokaji Viktor együttesének a bravúrok sorozatát, amelyek elengedhetetlenek a playoff-kvalifikáció elérése érdekében. Ami a miskolciak mellett szólhat, az az, hogy a szezon eddigi 5 egymás elleni találkozójából 1-szer sikerült nyerniük 2-1-re, idegenben, még november 22-én, Valtonen vezetőedző akkoriban ismerkedett a csapatával.

Amúgy a piros-fehérek is pluszos szériában vannak, legutóbbi két összecsapásukat túlórában, illetve büntetőkkel behúzták, számukra sincs tehát lehetetlen, meg hát úgyis a jégen dől el minden.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. Geotic
2021-03-02 22:58:50 Piros öves, Őstag
Tökéletes papírforma volt ez a meccs.
Pénteken jön a Poprád, a liga legjobb játékosa, Hascak tiszteletét teszi Miskolcon :-)
1. korxi
2021-03-02 18:47:27 Piros öves, Veterán
Nem bánnám ha már vége lenne ennek a szezonnak.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...