Banner

Ha a Kecskemét feljut, az MTK stadionjában játszhatja a hazai meccseit

Szerző: amigeleken.hu | 2022-05-15 12:03:00

Sajtófigyelő - nemzetisport.hu


Ha a Kecskemét legyőzi idegenben a Haladást vasárnap a labdarúgó NB II 37. fordulójában, akkor szinte biztos, hogy a következő idényben már az első osztályban szerepelhet. A Sportrádió információi szerint a KTE az első osztályban az MTK pályáján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játszhatja a hazai mérkőzéseit. A Sportrádió adásában elhangzottakat a nemzetisport.hu szemlézte.


„A huszonnégy éves edzői pályafutásommal az a tapasztalatom, hogy dőreség hosszabb távra tervezni, csak a szombathelyi mérkőzésre készülünk jelenleg, és ott szeretnénk pontot, pontokat szerezni”

– mondta Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője a Sportrádió Hazafutás című műsorában.


A képlet egyszerű: ha a KTE az utolsó két fordulóban legalább négy pontot szerez a Haladás és otthon a Szentlőrinc ellen, akkor a Diósgyőr eredményeitől függetlenül feljut az NB I-be. Ezzel kapcsolatban a szakvezető elmondta, mindig kellemes teher, amikor egy csapat a feljutásért küzdhet, éppen ezért nem is kell majd motivációs beszédet tartania a játékosoknak a szombathelyi fellépésük előtt.


„Ezerhatszáz méterre lakom a pályától, itt születtem, a KTE-ben nevelkedtem. Azt hiszem, meg is adtam a választ” – felelte Szabó István arra a kérdésre, hogy mennyit jelentene neki, ha sikerülne feljuttatnia a Kecskemétet az élvonalba.


Amennyiben a KTE kivívja az NB I-es szereplés lehetőségét, albérletbe kell költöznie, mert a Széktói Stadion a jelenlegi állapotában, illetve a jelenlegi előírások mellett nem lenne alkalmas első osztályú bajnoki megrendezésére – erről korábban Filus Andor ügyvezető beszélt a klubhonlapon. A Sportrádió információi szerint a Kecskemét az MTK pályáján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játszhatná a hazai meccseit az NB I-ben.



„Kérdés, hogyan sikerül majd erősíteni – mondta Szabó István a sikeres NB I-es szereplés kulcsáról. – Ha meglesznek ugyanazok a lehetőségeink, mint ebben az idényben, gondolok itt a háttérre, a szakmai stábra és a játékosállományra, akkor bent tudunk maradni az élvonalban.”


Tovább a nemzetisport.hu-ra >>>>>>>


forrás: nemzetisport.hu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

2022-05-18 13:15:38 Piros öves, Veterán
Eközben lehet mégis játszhatnak hazai pályán...
74. Krapulax |Válasz erre: 51. Szabó József
2022-05-16 14:54:58 Piros öves, Őstag
Nem fog jönni.
73. Krapulax |Válasz erre: 28. csernyin
2022-05-16 14:53:03 Piros öves, Őstag
Én meg 1 km-re se lakom a DVTK-stadiontól, mégse megyek az utolsó meccsre.
72. sadab1* |Válasz erre: 71. Ignacio-Sanchez-Mejias
2022-05-16 13:06:04 Fekete öves, Veterán
Az elején meg lehetett mondani -nekünk "szakembereknek" is látszódott-, hogy ezzel a minőségtelen kerettel bajos lesz feljutni, még úgy is, hogy a vasason kívül más nem akart! Tiszta szégyen, hogy ez így sikerült ahogy! Aztán a téli igazolások tetézték, hogy bencés és kondás is mennyire idejét múlt "top 3as szakemberek"! Röhej!!! Sajnos ezért a hozzá nem értésért milliókat vettek fel...
71. Ignacio-Sanchez-Mejias |Válasz erre: 70. dvtk31
2022-05-16 11:59:11 Barna öves, Fanatikus tag
Lehet, hogy 5 pont előnnyel adta at, de a hajon mar akkora lek volt, hogy csak idő kérdése volt mikor fog elsüllyedni. Soha nem játszottunk jól talan egy par meccstol eltekintve, de mivel kinnal keservesen gyoztunk, ezert mindenki kussolt. De mar regen veres volt a nyaka a dolognak. Soha nem lehetett tudni mit játszik a csapat, itt bukott el az egesz idenyunk. Minden csapatnak van egy jól begyakarolt taktikaja, egy ritmusa, amivel jatszik, meg a Kecskemétnek is csak nekünk nem volt. Vedekezesunk katasztrofa-ezert se fogunk feljutni, mert a Kecsonak 18 plusszos a gólátlaga a mienkhez képest. Ez mind Kondas "hagyateka".A teli felkeszules sem sikerult jol-ez is egyedul Kondas bune. Az "erositesek" meg semmi plusszt nem hoztak.
Esetleges volt a jatekunk egesz evben. Egyeni villanasok dontottek el meccseket es ugy, hogy olyan csapatok ellen vedekeztunk mar a 60. perctol foggal korommel, mint pl a Tiszakecske meg ilyenek (osszel pl) Leirtam mar szamtalanszor , de tul keson kuldtek el szerintem. En mar a Nyiregy elleni meccs után kirúgtam volna a francba. Utana meg igaz-rankszabaditottak egy ilyen fajankót, mint ez a Vukmir. Es miert? Mire fel volt ez a felhajtas? Moralisan osszeomlott a csapat-eleve nem voltak toppon. Semmit sem mutatott azon kivul, hogy össze vissza cserélgeti ki hol játszik. Szoval ev vegen neki is mennie kell a fel kerettel egyutt. Egy vicc kategória lettunk az elmult par evben es ez felhaborito. A profizmusnak meg csak a latszat sincsen. Össze vissza kapkodas, rosszabbnal rosszabb dontesek, igazolasok, nevetseges utanpotlas. Ide olyan szakmai igazgato kell majd, aki nem fel belecsapni a lecsoba, mert ez itt egy katasztrofa.
70. dvtk31 |Válasz erre: 55. Ignacio-Sanchez-Mejias
2022-05-16 08:39:33 Kék öves, Tag
Kondás 5 pont előnnyel adta át a csapatot, így szerintem Vukmir jobban benne van ebben, mint ő
.
Olcsón mi nem vettünk játékost, a Szeged vagy a Kecsó a töredékéből gazdálkodik. Ugye bárkit elhozhattunk mindkét helyről, pénz nem számított.
69. sadab1* |Válasz erre: 61. Pistike 48
2022-05-16 05:07:40 Fekete öves, Veterán
Ha lenne egy igaz bennfentes NERes polgi vagy magas beosztású politikus Miskolcon vagy annak élén, biztos nem itt tartanánk! Lásd pl. debrecen, de egy kövesdet, várdát is fel lehetett hozni elénk. bencés egy senki, de azért az mutatvány, hogy egy ekkora klubot milliárdokból hova vitt le!
68. sadab1* |Válasz erre: 67. dvtk-3534
2022-05-16 05:03:46 Fekete öves, Veterán
Így van bár én ki nem állhatom azt, hogy ilyen csapatok jutnak el a csúcsra úgymond! Legalább a várdát sikerült úgy összevásárolni és egy névtelen edzővel behozni a dobogóra, hogy az itt senkinek sem sikerült milliárdokból évekig. A paksot évekig addig építgették a máshonnan kihulló, de még minőségi magyarokkal /és felbukkanó fiatalokkal, plusz most Bognár megye 2es, külföldi edzőket hülyére vevő taktikájával/ -megjárva a kiesés lehetőségét is- ami ehhez az eredményhez vezetett. A DVTK nem jutott el ideig évekig se a hozzá nem értő, pénzlenyúló szarháziak miatt. Teljes SZÉGYEN!!! Takarodjanak Miskolcról és többet a lábukat ne tegyék ide!!!
67. dvtk-3534* |Válasz erre: 66. gaben84
2022-05-15 21:26:00 Fekete öves, Veterán
Nem. Azoknak a csapatoknak a szégyene akik többszörös költségvetésből évtizedek alatt nem tudták ezt elérni.
A Kisvárdát igenis dicséret illeti meg a paksot is !
Pont ez a dac dolgozhatott bennük H mindenki szerint ők az NB1 szégyene csak azért mert nincsenek 100 éve a fociban. Pont ez a dac ami segíthetett nekik.

Ne vegyük el a Kisvárda dicsőségét mert nem érdemtelenül lettek másodikak úgy H semmi egyéni klasszisuk nincs csak tudják mit jelent a csapatjáték.
66. gaben84 |Válasz erre: 64. dvtk-3534
2022-05-15 21:17:41 Kék öves, Tag
Akkor is a második helyük a magyar foci újabb szégyene!

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...