Banner

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék

Szerző: amigeleken.hu | 2022-03-09 17:51:00

Erste Liga Playoff negyeddöntő 5. mérkőzés


Erste Liga Playoff negyeddöntő 5. mérkőzés

FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék

Budapest, Tüskecsarnok, 2022.03.09. 18:30


A mérkőzést az ersteligatv.hu oldalon lehet élőben követni 700 forint ellenében.


A jegkorongblog.hu beharangozója:

Az FTC-Telekom már a negyedik mérkőzésen lezárhatta volna a DVTK Jegesmedvék elleni negyeddöntőt, ám vasárnap a duplázó Kevin Elgestal – a meccs harmadik miskolci gólját időközben már Kiss Rolandnak adták, utólag – vezérletével megszerezte a becsületsikerét a playoff-kvalifikációból érkező együttes. A Jegesmedvéknek nehéz dolguk lesz a Tüskecsarnokban, a zöld-fehérek hazai jégen a szezonbeli 21 bajnokijukból 18-et behúztak, csak a DEAC, az UTE és a MAC HKB tudott győztesen távozni. Természetesen nem esélytelenek a miskolciak, a negyeddöntő első két összecsapásán csak egyetlen gól döntött az FTC javára.


forrás: jegkorongblog.hu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. vebgy* |Válasz erre: 1. Attilatop41
2022-03-12 10:43:41 Fekete öves, Veterán
Nomeg PÉNZ.... egy rahedli...
5. abori |Válasz erre: 2. Stevenstreet
2022-03-10 15:05:06 Lila öves, Fanatikus tag
Korrekt! Ja, és csulás lett a pofám...;)
4. laca
2022-03-10 10:04:28 Lila öves, Fanatikus tag
Felnőtt szinten kezdő edző, felnőtt szinten kezdő játékosok és kezdő GM - mit is lehetett többet várni ettől a szezontól?

nem kellett hatalmas jósnak lenni, a szezon elején ide is leírtam, hogy a Győrrel fogunk harcolni a 8. helyért. Szerencsére sikerült, de ehhez kellett a januárban igazolt 3 légiós és az, hogy Győrben elfogyott a pénz. A rájátszás már ajándék volt, mint az is, hogy egyszer el tudtuk kapni a fradit.

A fiatalok sokat fejlődtek ez látszik, ez a cél mondjuk megvalósult. Viszont most kell odafigyelni, hogy ha már erre áldoztunk egy komplett bajnoki szezont, akkor ne más csapatoknak neveljünk játékosokat. Fejlődjenek tovább, de akkor is kell a kereten változtatni, hogy egy középcsapat szinten legyünk.
2022-03-10 07:29:58 Piros öves, Őstag
A bajnoki évad alapján bezuhantunk a szakadék aljába. A sportban van ilyen. Nem ez határozza meg, hogy milyen csapat vagyunk, hanem az, hogy mit kezd a vezetőség ezzel a helyzettel. Én mint szurkoló csak remélni tudom, hogy mindenki mihamarabb belenéz abba a bizonyos tükörbe és levonja a tanulságokat a mögöttünk hagyott bajnoki szereplésről, teljesítményről és meghozza a megfelelő döntést a jövőjére vonatkozóan! Nagyon bízom benne, hogy a döntéshozók már ma elkezdenek azon dolgozni, hogy a következő szezonkezdésre kimásszunk a szakadék aljából.
2022-03-10 06:34:30 Piros öves, Őstag
Vége van. Utolsó kommentem. Nézzük a jó oldalát a történetnek: A fiatalok biztosan sokat fejlődtek, ez tulajdonképpen valóban látható. Jó az is, hogy megtartottunk egy klasszis légióst. Szintén örömteli, hogy januárban jött két jó illetve egy kiemelkedő légiós. Számomra az is jó, hogy bár sikan em így képzeltük el ezt a szezont, de vége. Tőlem valószinűleg szakmailag sokkal okosabb fórumtársak is vannak itt, de az idei évet a szakmán túl a rosszul megválasztott management és stratégiai döntések befolyásolták. Ebben pedig eléggé otthon érzem magam, ezért van az, hogy sajnos mégis az történt percröl percre, amit vázoltam év elején. Kis reményfolt volt január vége, február az érkező légiósok miatt, de kevés volt egy rossz alapszakaszt behozni. "Addig élsz, amíg célod van" "Amit mèrsz, csak azt tudod managelni" " Két seggel ül a lovon " Ezek unalmas, de mégis olyan igazságok, amik ezer éve működnek. Mi azt gondoltuk, hogy felülírjuk ezeket. Eleve nem volt számszerűsített célunk, hivatkozva a fiatal Csapatra és a régi új ligára. Ezért nem volt baj, ha felkészülési meccsen kapunk ki, mert az még nem éles. Ki nézi? Utána nem volt baj, ha szezon elején kapunk ki, mert messze mèg a vége. Szezon végén szintén nem volt baj, ha kikapunk, mert már bebetonozott helye volt több Csapatnak. A rájátszásban meg összejöttünk egy erős Csapattal, akitől szezon közbe nem volt szégyen kikapni így a rájátszás is már ajándék alapon nem volt baj kikapni. De hoppá, ezeket nem a többi csapat okozta nekünk, hanem mi kergettünk végig hamis álmot és egyszerűen saját magunkat vertük meg, mert nem voltunk hozzászokkva a győzelmekhez és ahhoz főleg nem, hogy mi az a kis dololg, nuansz, ami szoros meccsen dönt. Ehhez járul az is hogy sok fiatalt kizsigerelve itt is ott is játszattunk. Aminek az lett a vége, hogy jogosan elfáradtak és a tavalyi hatalmas eredményt esèly sem volt megőrizni U szinten az erste ligában meg egy lenyomat nélküli értékelhetetlen szezont hoztunk. Meggyőződésem az is, hogy az edzővel is nagyon mellé nyúltunk. Szakmailag lehet, hogy rendben van, de abszolút nem egy nyerő típus, meccselni meg végképp nem tud. A felsoroltak miatt lettünk a liga szimpatikus, de lúzer Csapata. A játékosok előtt le a kalappal, az idei szezon az öltönyosökön ment el. Bízva a jövöben, hajrá Macik!!!
2022-03-09 20:43:09 Kék öves, Fanatikus tag
Következő szezonban pár játékos csere és egy szakmai edző és jó kis csapat leaz.
Jó pihenés srácok a tavaszra, nyárra...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...