Banner

Frindt Nikolett a ZTE NKK játékosa lesz?

Szerző: amigeleken.hu | 2021-07-11 10:07:00

Sajtófigyelő - wbasket.hu


Mielőbb visszakerülne az élvonalba a ZTE NKK címmel jelent meg írás a wbasket.hu-n, melyben az NB I-ből kiesett zalaiak játékoskeretében bekövetkező változásokat taglalják a kékek klubhonlapján megjelent hír alapján. A ztenkk.hu-n Bencze Tamás, a klub sportszakmai manager nyilatkozott.

A hírnek diósgyőri vonatkozása is van, mert a klubmanager szerint már az aláírásnál tartanak az Aluinvent DVTK fiatal játékosával, Frindt Nikolettel is.

A zalaiak játékosa lesz egy másik korábbi diósgyőri játékos is, hiszen már megállapodtak Gorjanácz Ágnessel, aki Ceglédről érkezik Zalába.



A miskolci születésű 21 éves Frindt Nikolett a női amatőr NB I. zöld csoportjában második helyen végzett U23-as csapatunk meghatározó játékosa volt. 18 mérkőzésen átlagosan 30,8 percet töltött a pályán és összesen 429 pontot szerzett, amivel 23,8 pontos meccsátlagot ért el. Ezzel a remek teljesítménnyel ő hozta a legmagasabb pontátlagot a bajnokságban.

A Törekvés SE. elleni bajnokin 17 sikeres mezőnykísérlet fűződik a 173 cm magas Frindt nevéhez. Ezen az összecsapáson 37 (!) ponttal gyarapította a csapat pontjainak számát.


forrás: wbasket.hu, hunbasket.hu

fotó: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
9. grosser
2021-07-12 18:48:31 Piros öves, Veterán
Még annyit, bár a felnőtt csapatnál nagyon kevés perceket kapott Niki, de az U23-as csapatban jó volt.
8. Elemér
2021-07-12 18:13:15 Kék öves, Fanatikus tag
Hát igen, több éve a felnőtt keret tagja, de ne felejtsük el, hogy egy teljes szezont ki kellett hagynia térdműtét miatt. Biztos vagyok benne, hogy az ő szorgalmával, hozzáállásával sikereket fog elérni, drukkolok neki és bízom benne, hogy hamarosan vissza fog jönni hozzánk játszani. Zalaegerszegen Bencze Tamással nagyon jó gárda alakul, csont nélkül jönnek vissza.
7. grosser
2021-07-12 18:06:36 Piros öves, Veterán
Azért a ZTE-t is jól leamortizálták. Néhány évvel ezelőtt - Bukovszki "Kicsi" Mónika vezérletével bajnoki bronzérmesek lettek, most meg csont nélkül kiestek, ráadásul úgy, hogy egyetlen egy meccset se nyertek meg. Az én kosármeccs-turizmus repertoáromból az évtizedek alatt egyetlen csarnok maradt ki, és az pont a zalaegerszegi, úgy néz ki, hogy egyenlőre így is marad.
6. grosser
2021-07-12 18:01:02 Piros öves, Veterán
Egyértelmű, hogy Niki a több játékpercekért váltott. Nem tudom pontosan, de talán már három éve a felnőtt keret tagja, de se az előző, se az azt megelőző szezonban nem kapott egy-két percnél több lehetőséget, azt is a meccs végén. Sok sikert Niki, és várunk vissza.
5. Elemér
2021-07-11 21:22:14 Kék öves, Fanatikus tag
Nagyon sajnálom, hogy elmegy Niki! Szerintem megérdemelt volna több játéklehetőséget az előző szezonban is. Oláh Fruzsinánál több klasszissal jobb játékos még, simán elfért volna nálunk. Egy újabb tehetség, akit elvesztegetünk... Sajnálom.
4. Karpfen
2021-07-11 17:29:20 Barna öves, Veterán
Óriási a szakadék az NB1 A és az amatőr zöld csoport között. Nagy király volt a zöld csoportban, de ha a nagy csapatban percekre pályára került, látszott, hogy nagy még neki a kabát. Nehéz ügy, mert a posztján fiatal válogatottak játszanak (Nina, Vera, Réka), így nem látott itt perspektívát, gondolom. Plusz feljött Oláh Fruzsina is. Sok fiatal lemorzsolódik, lehetetlen minden évben két új fiatalt beépíteni, annyit nem bír el a felnőtt csapat, de talán még évente egyet sem. A ZTE piros csoportos, fel akar kerülni, az ő játékerejének szerintem pont megfelel. Mondjuk egy kölcsönadást én is jó ötletnek tartanék (tartottam volna).
3. Csabi K
2021-07-11 12:17:13 Kék öves, Tag


Én személy szerint nem sokat láttam benne, de ettől függetlenül a tehetség manageléssel kapcsolatban továbbra is óriási hiányérzetem van.
Szerintem lett volna mód akár kölcsönszerződéssel is átengedni a játékjogát - mint ahogy az előző években több szakmailag előttünk járó csapat is tette ezt a fiataljaival.
2. kétess
2021-07-11 11:34:19 Lila öves, Őstag
Meg kell tartani ha sikeresek akarunk.Továbbra is lenni a bajnokságban.Értékeinket mint a DVTK fiatal focistáinknál is.Nem kéne elherdálni.
1. korxi
2021-07-11 10:46:20 Piros öves, Veterán
nemá. tényleg annyival lejjebb van, hogy úgy igazán sosem fért be, még tavaly sem, illetve ezek szerint most sem?
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...