Banner

DVTK Jegesmedvék - HK Poprad

Szerző: amigeleken.hu | 2021-03-05 13:57:00

Tipos Extraliga 45. forduló


Tipos Extraliga 45. forduló

DVTK Jegesmedvék - HK Poprad

Miskolc, 2021.02.05. 18:00, zárt kapuk mögött

Közvetítés: A HK Poprad elleni mérkőzésről az online adást a bérlettel rendelkezők egy kuponkóddal ingyenesen tekinthetik meg. A kupon érvényesítése mindössze pár perces folyamat. A bérlettel nem rendelkezők is nézhetik itt a mérkőzést 500 forint ellenében.

-Az esemény az online-miskolcivsz.jegy.hu oldalon érhető el (https://online-miskolcivsz.jegy.hu/#/event/dvtk-jegesmedvek-hk-poprad/afaea5e9-bd8a-4962-87fd-d3bc8fd55e09)


A Jegesmedvék az utolsó szalmaszálak egyikét ragadhatnák meg a Poprád ellen a Népkertben - írja beharangozójában a jegkorongblog.hu.

Az Extraliga-alapszakasz hátrelévő mérkőzései egyre fogynak, már csak 6 maradt belőlük, a playoff-kvalifikációt érő 9–10. helyen tartózkodó Besztercebánya, Érsekújvár duó és a DVTK Jegesmedvék közötti különbség ellenben nem csökken. Ez a differencia jelenleg 10 pontot tesz ki, ami kezdi súrolni a behozhatatlanság határait, noha egy egészen kiemelkedő győzelmi szériával elvben még vissza lehet kapaszkodni a versenybe. Ilyen szériákra ugyanakkor, ne kerteljünk, ebben a szezonban nem látszik képesnek Tokaji Viktor együttese. Mindazonáltal itt az alkalom, hogy ránk cáfoljanak Vas Jánosék, hiszen igencsak komoly ellenfél érkezik hozzájuk vendégségbe. A Poprád az idény során végig a dobogón mozgott, sok esetben a tabella tetején tartózkodva, és most is ott van éppen, miután a Zólyom a legutóbbi fordulóban megbotlott. A tátraiak formája nem fogható a Jegesmedvéket a minap magabiztosan legyőző Nagymihályéhoz, utóbbi 5 meccsükből hármat elveszítettek, de kedden Érsekújváron azért jelezték, hogy változatlanul számolni kell velük. Érdekesség, hogy a magyar Extraliga-együttes az évad korábbi szakaszában 2 alkalommal is győzni tudott Poprádon – egyaránt 4-2-re –, ám harmadjára már kikapott, a két hazai találkozóját pedig szintén elveszítette. Ami a közvetlen riválisokat illeti, a Besztercebánya Kassára utazik, az Érsekújvár pedig Trencsénbe, nekik sem lesz tehát könnyű dolguk egyáltalán.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. vebgy* |Válasz erre: 5. korxi
2021-03-07 20:24:36 Fekete öves, Veterán
Ez így van egyébként. De minél hosszabb ez a zártkapu szindróma, annál érdektelenebb bármilyen profisport.
6. korxi
2021-03-06 09:20:42 Piros öves, Veterán
Továbbra is Egrit tartom a Jegesmedvék számára a legjobb klubvezetőnek, de ezt az idényt nagyon elmenedzselték.
Az idén bemutattuk, hogy nem szabad semmiképpen sem csinálni ezt. A jégkorong ugyanis egy olyan sportág, amit négy sorral játszanak, legalábbis egy egész idényt, amikor heti 2-3 meccs van. Úgyhogy kell 22-25 mezőnyjátékos, hogy az a négy sor mindig meglegyen. Ezt valahogy nem sikerült 3 év alatt sem megtanulni.
A másik az, hogy a jégkorong egy csapatsport. Ami megköveteli, hogy a fentiek szerinti szükséges mennyiségű játékos, de legalábbis a 80-90%-a a felkészüléskor, vagy legkésőbb az idény elején rendelkezésre kell hogy álljon, másrészt a szezon végéig a keret része maradjon. Azért, hogy az edző/stáb csapatot tudjon csinálni belőlük.

Mert az nem állapot, bárhol is játszunk jövőre, hogy a csapat egy játékos-átjáróház, tehát egy idény alatt megfordul itt másfél keretnyi játékos, de úgy, hogy közben sosem vagyunk egy egész csapatnyian. Nem is tudom hogy gondolhattuk, hogy ez így majd ló lesz.
Ezzel így még az Erste Ligában sem nagyon jutnánk még az elődöntőbe sem, nemhogy a szlovák bajnokságban akarjunk valamit.
5. korxi |Válasz erre: 4. vebgy
2021-03-06 08:57:18 Piros öves, Veterán
Igen. bár ebben az évben nem a zárt kapuval van a legfőbb baj.
4. vebgy* |Válasz erre: 1. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-03-05 23:48:33 Fekete öves, Veterán
De érdekel is valakit ez...? Így zártkapukkal...
3. Geotic
2021-03-05 22:15:42 Piros öves, Őstag
Azért szerintem ez egy nagyon tisztességes meccs volt, én gratulálok a srácoknak.
Innentől csakis ilyen céljaink lehetnek.
2021-03-05 21:19:00 Fehér öves, Lelkes újonc
Abban mi a mutyi, hogy ma az Érsek és a Beszterce is kikapott. Mi nem győztünk. Ez a szezon egy folyamatos szenvedés volt. Vezetőnek, játékosnak és szurkolónak is egyaránt. Lehet hogy jövőre csak az amatőrök meccsére fogok lejárni. Ott van győzelmi esély.
2021-03-05 20:58:32 Fekete öves, Veterán
5 meccsel az alapszakasz vége elött 10(11) pont lemaradás. Ennek itt lett vége. Képtelenség behozni, még akkor is, ha Vasárnap a mundér becsültetét mentjük, és pont az érseket verjük. A hátralévő meccseken pont úgy fognak mutyizni, hogy ne lehessen gond.
Már nem sokat kell élezni a korcsolyákat.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...