Banner

DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom

Szerző: Jáborcsik András | 2022-03-06 13:59:00

Erste Liga Playoff negyeddöntő 4. mérkőzés


Erste Liga Playoff negyeddöntő 4. mérkőzés

DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom

Miskolc, Jégcsarnok, 2022.03.06. 18:00


A mérkőzést az ersteligatv.hu oldalon lehet élőben követni 700 forintos áron.


A ferencvárosiaknak három meccslabdájuk van ez elődöntőhöz, Debrecenben lélektanilag nagyon fontos találkozót vív egymással DEAC és az UTE.

A jegkorongblog.hu beharangozója:


A kora délutáni tévés meccsen eldől, az újpestieknek másodszor is sikerül-e kiegyenlíteniük a szériát, vagy a DEAC komoly lélektani és lépéselőnnyel kerekedhet fel a budapesti ötödik összecsapásra. A lila-fehéreknek a párharc harmadik, szombati felvonásán sem sikerült érvényesíteniük akaratukat, ismét az alapszakaszban hátrébb végző hajdúságiak játszottak fölényben, ami ráadásul eredményességgel is párosult. Az látszik, hogy a szezon ezen periódusában, ilyen mértékű nyomás mellett az alapszakasz kimagaslóan legjobb kapusa, Rajna Miklós sem tud már egyedül csodát tenni, ha a védelem és a társak nem segítik megfelelően. Emellett az UTE idei kulcslégiósaitól is több kellene elöl: két legeredményesebb szezonbeli játékosuk, az aranysisakos Coatta, valamint Just eddig a párharc három meccsén 0+2-vel, illetve 1+1-gyel áll, ami kevésnek tűnik – vagy más szemszögből a debreceni védelmet dicséri, amely jól semlegesíti őket.

A DVTK Jegesmedvék a két fővárosi találkozó után szombaton hazai jégen is megnehezítették az FTC-Telekom dolgát, ezúttal Kóger Dániel klasszisa jelentette a különbséget. Ebből, mármint klasszisjátékosból nyilván a Fradiban van több, ők tényleg meccseket (adott esetben szériákat) tudnak eldönteni egy-egy jó napjukon, ez a mostani negyeddöntőben is látszik. A fiatal miskolciak a rutinbeli különbségeket elsősorban lelkesedéssel és „melóval” próbálják eltüntetni, ez eddig három abszolút tisztes vereségre volt elegendő az alapszakasz-másodikkal szemben – kérdés, arra elegendő lesz-e, hogy elkerüljék a söprést, vagy a ferencvárosiak csont nélkül masíroznak be első csapatként az Erste Liga idei elődöntőjébe.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>>>


forrás: jegkorongblog.hu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. Tivadar
2022-03-06 23:03:07 Lila öves, Tag
Küzdjetek a becsületetekért! A mai teljesítmény szép volt!
2. Geotic
2022-03-06 22:04:04 Piros öves, Őstag
Na, ez nagyélmény volt, le a kalappal!
2022-03-06 20:17:18 Fekete öves, Veterán
Vegul nem soport el minket a Fradi, de igy is csak 1 barmilyen gyozelemre a tovabbjutastol.
Nekunk meg harom ilyen kene.
Ketszer pesten, egyszer itthon.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...