Banner

A Szurkolói Iroda nyílt levele az ingyenes tömegközlekedéssel kapcsolatban

Szerző: amigeleken.hu | 2021-08-26 18:07:00

Nagyon sok olyan helyben élő és vidékről érkező szurkolótársunk van, akiknek nagy segítséget jelentett ez a fajta támogatás.


A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda az alábbi nyílt levelet írta a klub- valamint a városvezetés részére az 1-es villamos és buszjáratnak a meccsnapokon való ingyenes igénybe vétele tárgyában:


Tisztelt Klubvezetés! Tisztelt Városvezetés!

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az első két hazai bajnoki mérkőzésre - az elmúlt időszakban bizonyítottan jól működő rendszer alapján- a Diósgyőr szurkolói már nem tudtak térítésmentes formában eljutni busszal és villamossal a stadionhoz.

Nagyon sok olyan helyben élő és vidékről érkező szurkolótársunk van, akiknek nagy segítséget jelentett ez a fajta támogatás. Nem utolsósorban pedig ahhoz járult hozzá, hogy emelje szurkolóink közlekedés biztonságát is.

Egyben szeretnénk kérni, hogy ismét legyen rásegítő busz és villamosjárat mérkőzés napokon, ugyanis a legutóbbi hazai meccset követően sok kisgyermekes család kényszerült gyalog elindulni, mert egyszerűen nem fértek fel a járatokra, utána pedig csak jelentős várakozási idővel tudtak volna hazajutni.

Kérjük Önöket, vizsgálják meg a fent leírtak lehetőségét,hogy a következő hazai bajnokira ismét könnyebben és gyorsabban juthassanak el drukkereink, támogatva ezzel az országosan is egyedülálló hangulatot és meccsélményt.

Tisztelettel: Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. betyarok
2021-08-27 09:19:20 Fekete öves, Őstag
Nem értem ezt az "ez a legnagyobb probléma?" - t. Persze, hogy nem ez, de mostanában csak baj van, legalább apróbb dolgok emlékeztessenek minket arra, hogy milyen jó is Diósgyőr szurkolónak lenni. Ezzel megint elvettek valamit. Nagyon helyes, hogy szóvá teszik.
Cinikusan úgy fogalmazhatnék, hogyha arra várnánk, hogy a legnagyobb problémák megoldódjanak, s majd lesz akkor ingyen járat - meg ingyen sör - , na akkor várhatnánk itéletnapig...
6. Geotic
2021-08-26 20:26:01 Piros öves, Őstag
Az összes előttem hozzászóló fórumtársamnak válaszolva:
Nem ez a legnagyobb probléma, de számomra például elég nagy.
Nem szeretnék kocsival menni a meccsre, mert azért nekem is hozzátartozik 1-2 sör az élményhez, illetve az, hogy egy hétköznapi meccs után este 10-kor még fél órát kell várni a villamosra, mert az elsőre nem fértem fel, a másnapi munkanapot figyelembe véve már igenis befolyásoló tényező, hogy legközelebb nem kellene e inkább otthon egy jót szundikálnom a meccs nézése közben,.
5. totario
2021-08-26 20:06:34 Barna öves, Tag
A szurkolòi iroda esetleg kiadhatna egy közlemènyt, hogy az MLSZ büntetèsekre befizetett felesleges milliós tételeink helyett az a pènz mehetne az ingyenes jàrataikra...csak viselkedni kène a szabàlyokat betartva.

Tènyleg ez a legnagyobb problèma az iroda szerint?!
4. brit
2021-08-26 18:39:35 Lila öves, Tag
Nagyon szívesen írnám, hogy ez nem Hollósy Bandi önnpszerűsítő politikai akciója.
Dehát az.
Hátha járulékosan jól jár vele más is....
3. diodio
2021-08-26 18:21:12 Barna öves, Fanatikus tag
Szerintem egy kicsit félre fogalmaztak a szurkolók képviselői.
Nem csak rásegítő járatokat kérnek,hanem ingyenesen igénybe vehető villamos és busz járatokat a DVTK mérkőzésére jeggyel,bérlettel rendelkező szurkolóknak.
Tényleg ez a legnagyobb probléma ?????????
2. Izsák20
2021-08-26 18:21:11 Piros öves, Őstag
Tényleg ez a legnagyobb probléma???
1. kisur
2021-08-26 18:19:57 Fehér öves, Lelkes újonc
A felvetés jogos..... Azért szerintem megnyugodhatunk, az a pár szurkoló előbb-utóbb hozzá szökik...... Mert ilyen játékkal egyre kevesebben leszünk...... Szóval..... Tényleg ez a legnagyobb probléma?????
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...