Banner

DVTK tartalék - Sényő 0-2

Szerző: amigeleken.hu | 2022-04-25 07:29:00

NB III., Keleti csoport, 32. forduló


NB III., Keleti csoport, 32. forduló

DVTK tartalék - Sényő-Carnifex FC 0-2 (0-1)

DVTK edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Tóth Tamás, Kovács Zoltán, Vilmányi Simon.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Benkő P. - Kispál T., Szeles T., Tóth B. - Csatári G., Korbély K., Karika B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Sényő-Carnifex FC: Járvás L. - Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D., Fabu M., Toldi A., Kapacina K., Phrakonkham Á., Tóth M., Kapacina V., Orosz M. Vezetőedző: Imrő László.

Csere: Fenyőfalvi D. helyett Schmidt P. a 46., Kispál T. helyett Orosz D. a 46., Oláh B. helyett Nagy Á. a 46., Karika B. helyett Girdán L. a 71., Tóth B. helyett Sós M. a 71., Kapacina K. helyett Páll Zs. a 80., Kapacina V. helyett Balogh Gy. a 89., Toldi A. helyett Dobos A. a 90+2., Tóth M. helyett Mányi B. a 90+2. percben.

Sárga lap: Bodó G. a 31., Szeles T. az 51., Korbély K. a 67., Schmidt P. a 82., Klepács K. a 85. percben.

Piros lap: Benkő P. a 16. percben.

Gólszerző: Toldi A. (0-1) a 18., Kapacina K. (0-2) a 52. percben.


Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - A korai vendéggól még nem lett volna feltétlenül döntően befolyásoló tényező, a kiállítás viszont igen. 75 percet játszottunk emberhátrányban, ami borzasztóan nagy teher volt a csapat számára. Ettől függetlenül ismét megvoltak a helyzeteink, volt, hogy üres kapuba nem tudtunk betalálni. A második sényői találat után már nem volt sok esélyünk a pontszerzésre. A piros lapot követően rendszert váltottunk, ami a játék szempontjából hatékonynak bizonyult, de mindenkinek plusz munkát kellett beletenni a meccsbe ahhoz, hogy partiban legyünk. A Sényő rutinos csapat, jól kihasználta a lehetőséget. Mezőnyben partnerek voltunk, helyenként tudtunk dominálni, de az eredményességgel nem párosult. Óriási hiányérzetem van ezzel a meccsel kapcsolatban is. Levonjuk a tanulságokat és készülünk a hátralévő hat mérkőzésre.

Imrő László: - Egy nagyon jó és szimpatikus futballt játszó DVTK tartalékot sikerült legyőznünk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a korai kiállítás nagyban befolyásolta a találkozó végkimenetelét. Ezt a lehetőséget jól használtuk ki, hiszen a gólok mellett sok helyzetet dolgoztunk ki. A vezetés megszerzése után az volt a cél, hogy megtartsuk az eredményt, lehetőség szerint tovább növeljük az előnyünket. Ezt pedig sikerrel teljesítettük.


A 32. forduló eredményei:



forrás: dvtk.eu, MLSZ Adatbank


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. Kezdökör |Válasz erre: 6. Stevenstreet
2022-04-27 08:41:45 Piros öves, Őstag
Milyen tulajdonos? A magyar fociban nagyítóval kell keresni osztálytól függetlenül a valós tulajdonosokat! Ma inkább csak a klubok élére delegált személyekről beszélhetünk, kik nem a klubot szolgálják hanem a mögöttük álló rendszert! Ezért is van az, hogy ezek az „fantom tulajok” tróger kókler személyekre bízzák minden szinten a hazai klubfoci szakmai irányítását lásd: velünk egyetemben Debrecen, kispest, mtk, fehérvár, angyalföld. Talán csak az ftc, várda és a paks ügyelt arra is, hogy a sok sok kisíbolt lóvé mellett némi nemű „szakmaiság” és a foci, mint játék is visszaköszönjön a szurkerek irányába.
2022-04-27 06:36:27 Piros öves, Őstag
Egyszerűen nem értem a tulajdonosunkat, hogy miért ilyen megbukott, szakmai barbár embereket alkalmaz. Zsivóczkyra iskolacsapatot sem bíztam volna üttörő olimpián. Ja hogy e mögött is az a Benczés van, aki a legnagyobb fekélye a DVTK- nak immáron több éve...
2022-04-25 22:02:03 Barna öves, Tag
Zsivóczky Gyula Archives - FourFourTwo.huhttps://www.fourfourtwo.hu › cimke › zsivoczky-gyula-2
Budaörsön is megbukott Zsivóczky. A 47 éves edző végérvényesen tagságot nyert a "rossz játékos volt, rossz edző lett" klubba.
2022-04-25 22:00:09 Barna öves, Tag
15.hely ???

Fele olyan jatekosok akiket évekkel ezelőtt ajnaroztak Benczesek...

Ja Zsivotzykt- a DVTK előtti 10 evben 9 munkahelyről baxtak ki !!!
Csak itt eszik ingyen, meg melegszik ebben a fox légkörben

Fogarasi-t azonnal le kell valtani

Aki fiatal, s nincsen benne futball potencial- MENJEN EL DOLGOZNI 12 óraban egy gyárban

Aki tehetséges UP , - egesz nb3as kocerajt fel kell szamolni azonnal !!!
3. sadab1*
2022-04-25 13:09:36 Fekete öves, Veterán
Még valami: Korbély valamit tud fakítani itt az MBIIIban. Az az igazság, amit Mi laikusok látunk, kizárólag bencés nem, hogy oda való, csakúgy, mint Szűcs, Bárdos, Eperjesi és még nem a saját nevelt Szeles, Polgáron kívül mások is! Kispál, Csatári, Orosz /akik megmérettek az MBIIben, de kevésnek bizonyultak/ sajnos a helyén van itt, de úgy látszik sokszor ez is magas nekik. Ennyit a milliárdokból dolgozó DVTK upről "kedves" vezetőség!!!
2022-04-25 10:53:58 Piros öves, Őstag
Zsivóczky, nagyon nincs rendbe semmi. Sényőn lucernásból kaszálják ki az edzőpályát, hogy tudjanak gyakorolni és így is kézből rúgják a tizenegyest mert puklis a pálya. Nálunk medicalcenter, villanyos műfüvesek tömkelege, ilyen- olya performance manager meg kutyafüle és akkor idejön Sényő oktatni. Vedd a sátorfádat Benczéssel együtt, megbuktál!!!!
1. sadab1*
2022-04-25 09:34:56 Fekete öves, Veterán
Hogy is mondjam Zsivoczky úr!? A DVTKnak nem kéne, hogy problémát okozzon még az emberhátrány sem, főleg nem visszajátszókkal /még ha olyanok amilyenek is/ebben a mezőnyben, de az pláne, hogy üres kapuba ne találjon be!!! /Még dobos is beállt a végén, hogy legyen jó erőnlét.../. Mindig van kifogás!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...