Banner

DVTK tartalék - Putnok 2-2

Szerző: Jáborcsik András | 2022-05-23 11:37:00

NB III., Keleti csoport, 37. forduló


NB III., Keleti csoport, 37. forduló

DVTK tartalék - Putnok FC 2-2 (2-1)

DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Szilágyi Norbert, Szilágyi Zsolt).

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh Ba., Mrva P., Ivánka P., Nagy Á. - Kispál T., Csatári G., Benkő P. - Korbély K., Molnár G., Horváth Z. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Putnok FC: Pápai K. - Gellén B., Sághy F., Nagy Zs., Buda P., O. Szics, Csutora M., Dobrovolszki J., Juhos D., Sramkó R., Fülöp K. Vezetőedző: Szala Ákos.

Csere: Benkő P. helyett Girdán L. a 46., Kispál T. helyett Jónyer K. a 46., Csutora M. helyett Hadházi S. a 46., Molnár G. helyett Tóth B. az 51., Sramkó R. helyett Nádimov N. a 62., Juhos D. helyett Dlehány B. a 77., Buda P. helyett Laczkó K. a 82., Korbély K. helyett Molnár R. a 84. percben.

Sárga lap: Sághy F. a 60., Juhos D. a 66., Horváth Z. a 78., Dlehány B. a 81., Dobrovolszki J. a 87.percben.

Gólszerző: Nagy Zs. (0-1) a 13., Korbély K. (1-1) a 30., Molnár G. (2-1) a 44., Sághy F. (2-2) a 64. percben.


Zsivoczky Gyula: - Erős csapattal tudtunk felállni a Putnok ellen. Az első tíz perc során három komoly lehetőséget puskáztunk el. Egy buta hibából kaptunk gól, de a játékban domináltunk, és a félidő végére pedig megfordítottuk az állást. Az ellenfelünk nagyon szervezetten és jól futballozott, a labdaszerzések után remekül kontráztak. Ezzel pedig az egész meccs során meggyűlt a bajunk. Molnár Gábor megsérült, ami az előre játékunkban egyértelműen meglátszott. Ezután már kiegyenlített volt a találkozó, de összességében közelebb álltunk a győzelemhez. Nagyon szerettünk volna hazai pályán a három pontot begyűjteni, és sikerrel búcsúzni a kritikus szurkolóinktól. Bízom benne, hogy a jászberényi szezonzárón ezt meg tudjuk valósítani. Gratulálok a Putnoknak, további sok sikert kívánok nekik.


Szala Ákos: - Teljesen reális döntetlent értünk el, mindkét csapat rászolgált egy-egy pontra. A DVTK tartalék ilyen erős összeállításban még nem játszott a szezon során, ennek fényében még értékesebb a döntetlen. A kapott gólok előtt viszont buta hibákat követtünk el, ezt igyekszünk a következő szezonra kijavítani. Az összképpel és a végeredménnyel azonban teljes mértékben elégedett vagyok, további sok sikert kívánok a DVTK-nak!


A 37. forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. vebgy*
2022-05-24 19:34:35 Fekete öves, Veterán
Hasznos ez a tarcsi...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...