Banner

DVTK tartalék - Hatvan 0-2

Szerző: Jáborcsik András | 2021-05-10 20:51:00

NB III., Keleti csoport, 34. forduló


NB III., Keleti csoport, 34. Forduló

DVTK tartalék - FC Hatvan 0-2 (0-1)

DVTK edzőközpont, 100 néző. Játékvezetők: Valu Tibor (Piskóczi Viktor, Novák Levente).

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Farkas M., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Kispál T., Zsiga M., Zsemlye B. - Schildkraut K., G. Omarashvili, Csávás B. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

FC Hatvan: J. Cellár - Juhász Gy., Bárkányi A., Mundi Z., Szabó R., Gál M., Sárosi S., Virág Á., Purzsa M., Katona R., Markos M. Vezetőedző: Gabala Krisztián.

Csere: G. Omarashvili helyett Csatári G. a 46., Katona R. helyett Fellner K. a 65., Zsiga M. helyett Jónyer K. a 73., Szabó R. helyett Karácsonyi D. a 76., Csávás B. helyett A. Kalandadze a 80., Purzsa M. helyett Sárközi Sz. a 92., Mundli Z. helyett Czibolya G. a 92. percben.

Gólszerző: Katona R. (0-1) a 20., Virág Á. (0-2, 11-esből) a 70. percben.


Kulcspillanatok

20. perc: Mundi ívelt középre egy baloldali szabadrúgást, amit a hazai védők között Katona fejelt a DVTK tartalék kapujába az öt és feles vonaláról, 0-1.

70. perc: A vendégek jobboldali sarokrúgása után Gál Márk kapott rúgást a büntetőterületen belül. A megítélt tizenegyest Virág Ákos a jobbra mozduló Bánhegyi helyére, a kapu közepébe helyezte, 0-2.


Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Ezen a délutánon kihagytuk a legnagyobb helyzeteket, ziccereket is. A Hatvan egy rögzített játékhelyzet után talált be, elkerülhető gólt kaptunk, majd egy véleményes tizenegyes után született meg a második. Ezt leszámítva csak a védekezésre koncentráltak, teljesen benyomtuk őket, de a fölényünk gólokban nem mutatkozott meg. Nagyon örülök, hogy sok akadémiástát tudtunk szerepelni, de a felnőtt futballhoz egy kis csibészség is kell, ami a játékosokban ezúttal nem volt meg. A Hatvan csapata egy kicsivel jobban akarta a győzelmet, ezért született ez a számunkra negatív eredmény.

Gabala Krisztián: - Nem úgy kezdtünk ezt a mérkőzést, ahogy elterveztük. Tompák voltunk, de egy rögzített játékhelyzetből szerzett gólunk komolyan befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Ettől egy picit megnyugodtunk, ezután úgy hoztuk le a találkozót, ahogy egy ilyen helyzetben lévő csapatnak ezt meg kell tennie.


A 34. forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. kanap
2021-05-11 19:33:23 Piros öves, Fanatikus tag
Megy a biznisz ezerrel...
1. beli1
2021-05-10 21:29:40 Piros öves, Fanatikus tag
Örül az edző hogy sok akadèmistát tud szerepeltetni.. Hihetetlen. Ezèrt van az NB 3....de ez van amikor hiányzik egy kèt játékos fentről... ès 27 gól...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...