Banner

DVTK tartalék - Hajdúszoboszló 0-2

Szerző: amigeleken.hu | 2021-09-04 21:25:00

NB III., Keleti csoport, 6. forduló


NB III., Keleti csoport, 6. forduló

DVTK tartalék - Aqua-General Hajdúszoboszló 0-2 (0-1)

DVTK edzőközpont, 150 néző. Játékvezetők: Leél-Őssy Ádám, Kovács Brankó Krisztián, Bencze András.

DVTK tartalék: Domonkos D. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Kispál T., Tóth B. - Jurek G., Jónyer K., Korbély K. - Molnár R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Aqua-General Hajdúszoboszló: Mészáros D. - Balogh K., Kis Sz., Kónya Cs., Lénárt G., Fenyőfalvi Cs., Máté J., Csiki N., Bódis I., Vincze Á., Lukács Zs. Vezetőedző: Csillag László.

Csere: Kis Sz. helyett Szabó L. az 54., Bódis I. helyett Szathmári Zs. az 54., Barnucz G. helyett Sütő B. az 54., Jurek G. helyett Holló P. a 61., Korbély K. helyett Girdán L. a 61., Molnár R. helyett Bartha R. a 71., Fenyőfalvi Cs. helyett Éles Z. a 72., Jónyer K. helyett Illés B. a 79., Lukács Zs. helyett Drobina N. a 87. percben.

Sárga lap:Sütő B. a 64., Zsivoczky Gyula a 72. percben.

Piros lap: Oláh B. a 80., Lénárt G. a 81. percben.

Gólszerző: Máté J. (0-1) a 28., Máté J. (0-2) az 59. percben.


Kulcspillanatok

28. perc: Szabadrúgást végezhetett el a vendégcsapat 23 méterre a kaputól, amit Máté János a sorfal fölött lőtt a hálóba, 0-1.

59. perc: Egy pontos kényszerítőt követően Máté János a hosszú sarokba helyezett, 0-2.


Zsivóczky Gyula: Az egész mérkőzésen magas letámadást terveztünk, amit meg is tudtunk valósítani. A pálya középső zónájában sok labdát szereztünk, de az előre játékunkban nem volt meg a szükséges minőség. Ellenfelünk az első félidőben egy felesleges fault után szabadrúgásból szerzett előnyt. A játék itt kiegyenlített volt, a második félidőben még agresszívabban játszottuk a letámadást. Végig domináltunk, de a kapu előtt a legnagyobb helyzeteket is kihagytuk. A Szoboszló egy kontratámadás végén ismét gólt szerzett. Rutintalanok és fiatalok vagyunk, folyamatosan tanuljuk a felnőtt futballt, de ez nekünk nagyon sok pontba kerül ami, a végelszámolásban hiányozni fog. Összességében nem érdemeltünk vereséget, de ahogy Kisvárdának volt egy Lucasa, Hajdúszoboszlónak volt egy Mátéja aki két gólt szerzett a semmiből. Szükségünk van néhány rutinos, tapasztalt, minőségi játékosra, aki kiélezett helyzetekben jó döntéseket tud hozni. Ezek döntik el ugyanis a mérkőzések sorsát. Nem adjuk fel és dolgozunk keményen tovább.

Csillag László: Azt kaptuk a mérkőzésen amire számítottunk, egy harcos fiatalt csapatot, akik jó úton haladnak. Nekünk a mérkőzés előtt megsérült az egyik játékosunk, ezért már ekkor bele kellett nyúlni a kezdő csapatba. A végére ezért majdnem elfogytunk, de szerencsére egy kiélezett találkozón kihasználtuk a lehetőségeinket. A végjátékban hamarabb lezárhattuk volna a vitás kérdéseket, de két ziccert is elhibáztunk. Ettől függetlenül megérdemelten szereztük meg a három pontot.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2021-09-07 08:58:35 Citromsárga öves, Lelkes újonc
Ugyan mitől lenne itt változás? Továbbra is ilyen Fogarasifélék irányítanak.
Módszeresen nyírják ki a fiatalokból a szenvedélyt és az önbizalmat.
Hányinger!!
1. kétess
2021-09-05 13:35:01 Lila öves, Őstag
Minden maradt a régiben.Továbbra is rossz így nézve az utánpótlás is.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...