Banner

DVTK tartalék - Debreceni VSC II 1-0

Szerző: amigeleken.hu | 2021-10-04 18:06:00

NB III., Keleti csoport, 10. forduló


NB III., Keleti csoport, 10. forduló

DVTK tartalék - Debreceni VSC II 1-0 (0-0)

DVTK edzőközpont, 150 néző. Játékvezetők: Horváth Máté, Hovanecz Máté László, Gergely Márton.

DVTK tartalék: Sándor K. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Csatári G., Tóth B., Jónyer K. - Molnár R., Korbély K., Girdán L. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Debreceni VSC II: Hrabina A. - Szujó A., Lénárt G., Kovács R., Baranyai N., Farkas T., Gyönyörű G., Fűzfői M., Balla M., J. Maruscsák, Sipos Szabolcs. Vezetőedző: Szűcs János.

Csere: J. Maruscsák helyett Talpalló N. a 46., Korbély K. helyett Bartha R. a 46., Molnár R. helyett Holló P. a 71., Jónyer K. helyett Illés B. a 71., Girdán L. helyett Benkő P. a 71., Sipos Sz. helyett Simon M. a 72., Balla M. helyett Mező P. a 81., Füzfői M. helyett Fábián B. a 88., Farkas T. helyett Gellén B. a 88., Tóth B. helyett Balázs P. a 90+1. percben.

Sárga lap: Füzfői M. a 68., Bartha R. a 91. percben.

Gólszerző: Csatári G. (1-0) a 83. percben.


Kulcspillanat

83. perc: Szabadrúgáshoz jutott a DVTK tartalék közel a tizenhatos vonalához. A labda mögé Csatári Gergő ált, aki a jobb felső sarokba lőtte a labdát. 1-0.


Vezetőedzői értékelés

Zsivoczky Gyula: - Nyertünk, mert végig hittünk benne. Úgy érzem, az egész mérkőzés alatt domináltunk, igaz ez csak a végén párosult eredményességgel, egy nagyon szép szabadrúgásgóllal szereztük meg a győzelmet. Messzemenő szakmai értékelésbe nem akarok belemenni, de egy biztos: végig pozitív, agresszív támadójátékot mutattunk. Ez a három pont a következő mérkőzések szempontjából nagyon sokat jelent nekünk. Az előző találkozókon is támadófutballt játszottunk, erről a jövőben sem fogunk lemondani. Most fújunk egyet, örülünk a három pontnak, aztán megkezdjük a felkészülést a következő feladatra. Egy kicsit kidugtuk a fejünket a vízből, de még nagyon messze vagyunk attól, hogy egyenesbe kerüljünk. Összességében megérdemelten nyertünk, nagy gratuláció a csapatnak, és sok sikert kívánok a Debrecennek a bajnokság további szakaszában.

Szűcs János: - Jó iramú, sok futással megspékelt, küzdelmes mérkőzést játszott egymással a két fiatal csapat. Elpártolt mellőlünk a szerencse, hiszen két kapufát is rúgtunk emellett az ellenfél csak pontrúgásból tudott veszélyeztetni. Sajnos elkövettünk egy buta hibát a mérkőzés vége felé. A játékvezető nagyon könnyen fújta be a pontrúgásokat, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy mi is hibáztunk. A hazaiak egy nagyon szép szabadrúgás góllal szerezték meg a vezetést a hajrához közeledve. Utána még próbáltunk a hátralévő időben egyenlíteni, gólt is rúgtunk, de les miatt nem adták meg. Azt gondolom, hogy ez egy ikszes mérkőzés volt.


A forduló eredményei:


A tabella állása:


forrás: dvtk.eu és MLSZ Adatbank




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. Tivadar
2021-10-04 22:15:37 Lila öves, Tag
Na. Jövünk fel mint a talajvìz.
1. kétess
2021-10-04 19:04:21 Lila öves, Őstag
Jééé. Pályán volt a csapat???,- Hogy a DVTK tartalék nyert.Bár ezzel. Nem vagyunk kint a vízből. Sajnos.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...