Banner

DVTK Jegesmedvék - HKM Zvolen

Szerző: Jáborcsik András | 2021-02-07 13:21:00

Tipos Extraliga 38. forduló

DVTK Jegesmedvék - HKM Zvolen

Miskolc, 2021.02.07. 18:00, zárt kapuk mögött

Közvetítés: DigiSport2


A playoff-kvalifikációhoz bravúrokra van szükségük a Jegesmedvéknek, a HKM legyőzése ilyen lenne - olvasható a jegkorongblog.hu beharangozójában.

6 pontra nőtt Tokaji Viktor együttesének hátránya a 10. helyezéshez képest az Extraliga-tabellán. A kassai pontszerzés később még jól jöhet, ám rövid távon nem sokat ért, miután az Érsekújvár és a Besztercebánya is nyerni tudott idegenben. Majoross Gergely első sikerét aratta a Zámky padján, a Banska eleve egyre jobb átlagot hoz, hogy a 6 és 7 pont fórral álló riválisok közül melyik lehet inkább behozható, előbb-utóbb kiderül. A szlovák bajnokság alapszakaszának végéig még sok idő van, a miskolciak és a besztercebányaiak 13, az újváriak 14 meccset játszanak, a konkrét számolgatás ideje tehát nem jött el, ám az biztos, hogy a siker érdekében tendenciaszerűen kell egyre jobb teljesítményt nyújtania a magyar gárdának. Tokajival 3 találkozón vannak túl Magosiék, ezeken 4 pontot szereztek, kiindulópontnak ez nem rossz. Biztató továbbá, hogy az új légiósok pontokkal nyitottak Kassán, remélhető tehát, hogy többet tudnak hozzátenni a csapat produkciójához, mint a szezon közben távozottak regimentje. A vasárnapi ellenfél mindenesetre nem ígérkezik könnyűnek, a Zólyom pontazonossággal második a Poprád mögött, de pár nappal ezelőtt még első volt, ám azóta kikapott a Nagymihálytól és a tátraiaktól. Nem lehet kérdéses, hogy Bondráék nem szívesen csinálnának ebből hosszabb negatív szériát, és mindent meg fognak tenni a fordulatért a Népkertben. A két csapat kétszer találkozott az idén, és mindkétszer szoros, egygólos zólyomi győzelmek születtek, ideje lenne tehát pontot szerezni ellenük hősies hokival.


Tovább a jegkorongblog.hu-ra >>>>>>>


Forrás: jegkorongblog.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. korxi
2021-02-08 22:00:29 Piros öves, Veterán
És az év elején ennek pont az ellenkezőjét lehetett látni és várni. Maga Egri mondta akkor, hogy soha ilyen erős nem volt még a Jegesmedvék kerete.
2021-02-07 20:30:57 Fekete öves, Veterán
... nehéz erről a meccsről bármi pozitívat írni. Megérdemelten nyert a Zólyom. Nagyobb aránnyal is.
A jelenlegi miskolci jégkorongot is nyugodtan be lehetne szántani, be lehetne hinteni sóval, ahogy a focicsapatnál is néha-néha ugyanígy éreztünk, amikor kilátástalanság volt az úr a csapat háza táján.
Tokaji Viktornak már leeshetett hova érkezett. Biztos, hogy messze nem ezt várta.
2021-02-07 19:09:03 Fekete öves, Veterán
Eddig ma sem eszünk sok sót a meccsen. Jobb a Zólyom jelen pillanatban.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...